fbpx

Henrik från Lund

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 45 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Valutahandel och trading på nätet kan inte ske utan konto. Men medan handel utan konto inte existerar idag, så erbjuder nästan alla demokonton som ett sätt att “prova på”. Ifall du handlat mest med aktier tidigare, så kan det vara utmärkt att börja med låtsaspengar för att få en bra översikt och lära sig ..

När du väl börjar handla valuta eller aktier med egna pengar, så finns det ofta flera olika kontotyper och storlekar, som kan ha olika regler och fördelar. Desto större konto, ju mer fördelar får man normalt. Medan demokonton sällan har realtidskurser, så kan mindre konton ibland ha sämre priser. När det väl kommer till standardkonton så börjar det bli allt bättre erbjudanden. Nedan beskrivs en översikt av de vanligaste kontotyperna inom valutahandel för svenskar:

  • Demokonto: Prova på och upptäck en ny valutamäklare utan risk.
  • Minikonto: För mindre traders så finns det många valutamäklare att välja bland.
  • Standardkonto: När man når ett så kallat “vanligt konto” så får du som valutahandlare bättre priser och lägre spread.
  • Professionellt konto: Här erbjuds lite större traders som normalt satsar minns 100 000 kr att få riktigt låga avgifter, mer superkonkurrenskraftig spread, högre hävstång och lägre säkerhetskrav. Men det är inte alltid ett krav med den typen av insatser och ibland låter proffsiga online trading mäklare som eToro dig få alla fördelar som proffs, utan att du behöver få några nackdelar som normalt är associerat med professionella konton. Syftar här på att man kan förlora mer än man satsar, ifall marknaden går åt “helt fel håll” och det inte finns någon köpare. eToro har dock skydd mot detta, vilket är väldigt generöst.
  • VIP konto: För riktigt stora traders, med över 500 000 kr i insatt belopp. VIP konto delas ut exklusivt till traders som är redo att satsa mångmiljonbelopp varje månad. Vi kan rekommendera några sajter med extra stora förmåner, riktigt tajta spreads och med personlig support som du kan få support från dygnet runt. Kontakta oss på en gång ifall Du vill ha tips på en VIP-valutamäklare, som kan erbjuda precis det som du vill ha. Oavsett om det gäller skräddarsydda villkor, speciella bonusar eller fördelaktigare spread, så har vi goda möjligheter att hjälpa dig hitta precis det du söker.
  • Trading på mobila enheter: Vill du framför allt handla från mobilen? Kolla då in den tydliga topplistan för valutahandel på mobilen, där sajter som utmärker sig speciellt får synas. AvaTrade som har en egen app och börsnoterade Plus500 är båda väldigt mobilvänliga.
  • För Android: Det finns gott om bra valutahandelssajter som fungerar utmärkt på Android mobiler och telefoner.
  • Konton hos valutamäklare: I dagsläget finns ett 20-tal riktigt bra konton för valutahandel på nätet. Några av våra favoriter inkluderar skandinaviska Skilling, samt den internationellt kända AvaTrade.
  • Konton för kryptohandel: Det finns två olika typer av konton, dels rena handelsplatser som CEX, eller satte som är mer inriktade på trading som eToro. Flera av de rena handelsplatserna som Binance har även möjlighet att växla mellan olika kryptovalutor, t. ex om du vill byta mellan Bitcoin och Stellar, eller Ripple och Bitcoin Cash. Allt samt är möjligt och smidigt hos Binance.
  • För Apple: Traditionellt så har det varit krångligare att få kombabilitet för Apple-användare, men den tiden är nu snart förbi och nästan alla har bra system tillgängligt. Men vi har ändå skapat en topplista för just iPhone och iPad användare så att du kan vara säker på att hitta rätt valutamäklare.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.