fbpx

John från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 41 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Skilling kommer kontinuerligt med ett flertal förbättringar för både valutahandel, kryptotrading och aktiehandel med CFD. Skillings senaste förbättringar under våren är inget undantag.

Idag ska Valutahandel's trading team gå igenom vilka förbättringar som uppskattas mest och avslutningsvis vad som saknas mest.

Även om André Lavold, Skilling Group's tidigare VD, gjorde ett fantastiskt arbete så har nya Mike Kamerman verkligen sett till att nå toppen och ta bolaget till en ny nivå, med allt från enkelhet till utbud.

Så ifall du är sugen på en helsvensk valutamäklare med brett utbud av krypto och 100-tals amerikanska aktier CFDer så har du kommit rätt.

Skillings valutahandel genom nya plattformen på Apple dator

Flera nya valutapar att upptäcka

EUR/MXN finns nu även och inte bara USD/MXN, för alla som vill tradea mexikanska peso. Dessutom så kan du numera handla TRY/JPY, som är ett exotiskt valutapar. Ett annat för dig som vill handla valuta med Israels valuta är USD/ILS.

Ifall valutahandel med svenska kronan är din grej, så finns numera fyra valutapar att handla med: EUR/SEK, GBP/SEK, USD/SEK och NOK/SEK. Dessutom finns hela 9 valutapar med norska kronan; EUR/NOK, GBP/NOK, AUD/NOK, CHF/NOK, CAD/NOK, NOK/JPY, NOK/SEK, NOK/DKK och USD/NOK.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla valuta hos en seriös, svensk valutamäklare. Erhåll full transparens. Kom igång med BankID för snabb verifiering hos Skilling nu!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.


Du kan nu handla Coinbase genom Skilling

Gillar du att få exponering mot USA's största kryptoexchange? Den goda nyheten är att Coinbase (COIN) aktie går nu att handla hos Skilling som CFD.

Igår så köpte Ark Invest massvis av Coinbase aktier, till ett värde av drygt 246 miljoner USD. Medan Coinbase toppade $429.54 per aktie igår, så gick aktien ner 1.7% idag och stängde på $322.75. Frågan är ifall Coinbase är värd 250, 350 eller mycket mer? Vi räknar med att Coinbase aktie kommer röra sig avsevärt mer den kommande veckan än den gjorde idag. Troligen kommer avsevärt fler institutionella investerare antingen gå in i akten, eller blanka den. Vad tror Du händer?

Kolla Coinbase aktie CFD i realtid och börja handla om du känner för det. Registrering tar bara 10-15 sekunder tack vare BankID så kan du börja handla med riktiga pengar på någon minut.

Kryptovalutor med rabatt

Bitcoin mini: Ifall du gillar mindre kryptoaffärer?

Bitcoin mini bygger på samma exponering som orginalet, BTC, men med lägre pris per position. Du kan med andra ord äga fler mini Bitcoin än du kan med den vanliga. Samtidigt så får du precis den exponering mot Bitcoin som du vill och kan tack vare det lägre priset för Bitcoin Mini CFD handla lite fler.

50% off krypto

Resten av april så gäller fortfarande 50% rabatt på spreaden för krypto. Med andra ord så har du riktigt fördelaktiga handelsvillkor för hela 22 olika kryptovalutor. Inte illa va? Du kan både köpa eller blanka krypto hos Skilling. Prova själv med lägre spread idag!

Dubbelbotten med guld

Guld till låg spread: Är en dubbelbotten nådd?

Som du kan se på bilden till höger så är det kanske inte så märkligt att många tror att vi kan få en rejäl vändning för guld snart, då en dubbelbotten kanske är nådd? Inom teknisk analys så anser man normalt att dubbelbottnar hör till de tydligaste köpsignalerna. Ifall du vill vara med på ett race uppåt, eller inte tror på dubbelbottnar och hellre blankar, så kan du handla guld CFD hos Skilling till riktigt låg spread.

Nya aktier och valutor

Fullt av nya aktie CFD har kommit på slutet. Här kommer ett urval av några intressanta instrument som kanske är värda att titta närmare på? JP Morgan, United Health Group, Blackrock Inc, Taiwan Semiconductor, Bank of America, Coinbase, Goldman Sachs, Citygroup, Delta Airlines och Van Eck Goldminers ETF.

Topp 5 kryptovalutor hos Skilling

Nya kryptovalutor att handla

Skilling ser alltid till att utöka utbudet av kryptovalutor så snabbt det går. Sedan april månad 2021 så finns numera även dessa heta krypto att handla: Polkadot, Aave, Link, Theta, Tron, Cardano, ETH/BTC, Uniswap, VeChain, Bitcoin Cash SV, Stellar, NEO och Dash. Kom igång idag med 50% lägre spread!

Skilling har riktigt bra handelsvillkor

Några av anledningarna till att vi föredrar Skilling är dessa totala transparens. De skriver direkt ut kostnaden, exakt belopp, vilket är viktigt när man handlar med hävstång. På så sätt kan du enkelt se potentialen för 800+ instrument. Du kan erhålla Konkurrenskraftig spread från så lågt som 0,1 punkter vid trading hos Skilling.

Din handelsupplevelse kommer alltid vara både intuitiv och användarvänlig. Samtidigt så har du kundservice på svenska, dynget runt. Skilling är licenserat av både CySEC and FSA, vilket gör det tryggt och säkert att handla här. Men finns det inga nackdelar med Skilling då?

Vad saknas hos Skilling?

Vad vi saknar mest är troligen flexibel hävstång, så att man som trader helt kan handla utan hävstång, vilket både eToro och Capital redan har. På t. ex kryptovaluta så vore denna funktion verkligen trevlig. Ännu lite fler valutapar med svenska kronan vore också trevligt att ha, samt fler aktieindex att handla. Men förutom detta, så sticker Skilling ut som en av marknadens främsta aktie-, krypto- och valutamäklare.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Prove en bättre svensk online trading sajt. Skapa ett riskfritt demokonto hos Skilling idag!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.