fbpx

Lars från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren NS Broker för 30 minuter sedan.

» Prova NS Broker du med.
61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Valutahandel har idag äran att intervjua Michael “Mike” Kamerman som är Skilling's nya VD, som tog över den 25 oktober 2020 efter Andre Lavold som tidigare var VD för Skilling Group.

Michael Kamerman har tidigare jobbat på FXCM i hela 15 år, där han från 2014 var verkställande direktör i London. Valutahandel.se passar på att fråga ut om likheter och skillnader mellan FXCM och Skilling, hur det känns att ta över ledartröjan efter André samt vad som fick honom att lämna och anta den nya utmaningen. Dessutom så kommer Kamerman berätta om hur valuta- och online trading marknaden förändrats under de 15 åren som han varit i branschen. Slutligen diskuteras Michael mål som ansvarig på Skilling Group i intervjun, vilka förändringar som skett och kommer att ske hos Skilling samt vad folk handlar mest just nu.

Häng med på en riktigt spännande intervju med Sveriges kanske bästa online trading sajt, som finns helt på svenska med svensk support, bankID verifiering och lokala betalmetoder såsom Klarna, Swish och Trustly, men givetvis även de mesta traditionella överföringsmetodernabanköverföring, Mastercard och VISA-kort. För övrigt vill vi tipsa om Skilling's februari kampanj, som innebär 0% ränteavgifter, 0% courtage och inga andra avgifter heller. Den är skapad för att attrahera nya kunder att prova på bolaget i februari. Ta del av detta enastående, tidsbegränsade erbjudande, du också!

Skilling aktiehandel utan kommission, hela februari, 2021

Hur känns det att ta över Skilling? Vad ligger framför dig nu?

Jag är väldigt exalterad att vara en del av Skilling och känner ett enormt ansvar för att hjälpa till att bygga upp detta företag in i varumärket som alla dess intressenter vet att det kan bli.

Framför oss har vi den spännande uppgiften att förbereda företaget för åren med högst tillväxt. På kort sikt innebär det att vi kommer att försöka erbjuda våra kunder mer än våra konkurrenter, som kan ha 10 eller till och med 20 år mer verksamhetshistorik än oss. Vi kan göra det genom att arbeta hårdare och smartare, eftersom vi är helt fria från äldre teknik och äldre tankesätt.

På längre sikt har vi redan diskussioner om vilka luckor som finns i vår bransch och bortom. När man tittar på de företag som verkligen har ökat i storlek och inte bara ”byggt en bättre musfälla”, utan de har skapat något innovativt och som kunderna värdesätter.
Teknisk analys från mobilen
Att bygga en online trading mäklare med en egen förbättrad plattform, tillhandahålla MetaTrader 4 (MT4) och erbjuda låg spread är den “bättre musfälla” jag hänvisar till – och det har vi redan uppnått. På längre sikt måste vi göra mer och det är planen.

Valutahandel fortsätter: Du har varit verkställande director för FXCM, som blev omstrukturerat 2017. Nu är Jefferies Financial Group ny ägare sedan början av 2018.

Vad fick dig att lämna FCXM efter 15 år?

FXCM var ett bra ställe att börja och utveckla en karriär. Jag inledde min karriär där när det fortfarande fanns en “startup vibe” och var där hela vägen för att bli börsnoterat på NYSE. Jag kan uppskatta den arbetsmoral som krävs för att bygga ett stort varumärke. Att lämna FXCM var ett svårt beslut, men det rätta. Jag hade varit där i 15 år och behövde utmana mig själv ytterligare.

Jag introducerades för Skilling för några år tillbaka och ju mer jag lärde känna dem, desto mer drogs jag in. Det faktum att de hade utvecklat sin egen plattform och backoffice indikerade till mig att de var seriösa. Det finns detta nästan påtagliga surr från anställda som känner att de är inblandade i de “första dagarna” av nästa stora mäklare. Det är spännande och lätt att fastna i Skilling's budskap. Jag är glad att ha hittat ett nytt hem.

Hur har valutamarknaden förändrats de senaste 15 åren?

Är det något speciellt som du märkt har ändrats?

Valutahandel och trading på nätet är billigare än någonsin. Det finns fler produkter att handla. Hårdare regler har fått bort majoriteten av alla olämpliga online tradingmäklare. Utbildning på marknaderna är mestadels gratis. Du kan prata nästan vilket språk som helst och ha resurser till ditt förfogande. Det är bara en fantastisk tid att vara näringsidkare och vi tror att mäklarhus som Skilling är de som är mest förberedda för nästa generation av traders.

Valutahandel säger: Det har varit enormt många förbättringar hos Skilling under 2020. Ni har kommit med en ny plattform, implementerat Swish för insättningar, lagt upp ett dagligt tradingintervall och har fått bättre kategorisering. Nu kan man även byta av bakgrundsfärg med en knapptryckning, få en djupgående portföljanalys och det finns även 9 andra faktorer som nämns i artikeln om Skilling's förbättringar.

MetaTrader 4 hos Skilling
MT4: En favoritplattform bland valutahandlare.

Vilka är de viktigaste målen för 2021?

Ja, vår Skilling Trader – både den stationära och mobila plattformen – har nyligen haft betydande uppgraderingar. Skilling teamet är mycket stolta över att kunna erbjuda dessa plattformar till våra kunder.

Trading entusiaster har reagerat väldigt positivt och gjort det till vår främsta plattform efter handel och volym – ännu mer populär än vår MT4-plattform, samt den snabbväxande cTrader plattformen. Ytterligare utveckling av Skilling Trader-plattformen kommer att vara ett mål för varje år.

Speciellt för 2021 har vi ambitiösa mål, av vilka två jag kan dela.

I år kommer stora framsteg i kundupplevelsen när du registrerar dig för ett konto. Sanningen är att Skilling är ett nytt varumärke. På grund av detta inser vi att många kunder kan testa oss och kan ha erfarenhet av valutahandel eller aktiehandel från någon annanstans. Vi har redan en robust ombordstigningsprocess men vi kommer att avancera ytterligare 2021.

Vi strävar också efter att utveckla ett toppmodernt B2B-program. Vi anser att detta är ett område i vår bransch som kommer att fortsätta växa under överskådlig framtid och vi vill vara den främsta platsen för partners att ta med sig sin verksamhet. Det kommer att innebära högfungerande partnerskapsportaler, avancerade spårningsverktyg och flexibla inställningar för att möta behoven hos nästan vilken partner som helst.

Tips: Prova att Registrera dig på Skilling Web Trader via datorn. Sedan kan du enkelt ladda ner appen efteråt med en knapptryckning. Många föredrar dock desktop versionen av WebTrader, då du får ytterligare funktionalitet med större skärm.

Skilling Kryptovalutor
Kampanj: 50% lägre spread just nu!

Vad krävs av en kryptovaluta för att listas för att handlas på Skilling?

1000-talet av nya kryptovalutor förväntas lanseras 2021. Kommer ni överväga mindre, snabbt växande kryptopar som Elrond och Polkadot 2021?

På Skilling håller vi ett öppet sinne. Om kunder begär det och vi tror att vi kan erbjuda det, så arbetar vi med att ge det till kunderna. Det har nyligen skett ett intresse för Dogecoin och andra snabbt växande kryptovalutor som Polkadot kan snart följa. Och även om dessa produkter inte är allmänt tillgängliga i vår bransch, betyder det inte att vi inte tittar på det. Vi undersöker redan hur vi kan erbjuda dessa instrument och många mer. Vi finns för våra kunder. De ska kunna handla alla möjliga valuta-, aktie-, index- och råvaru-CFD’er, så om de kräver det, börjar vi arbeta.

Vilka valutor, kryptos och CFD-aktier handlas mest på Skilling den senaste veckan?

Nyligen har vi sett en hel del tillväxt inom Reddit-inspirerade trades – produkter som Blackberry, Bed Bath & Beyond, Ripple, Silver ETF och mer.

Men som de flesta mäklare förblir våra mest populära instrument Tesla, Guld, Bitcoin, DowJones30 och större valutapar. Intressant, med tanke på vårt skandinaviska arv är att våra SEK- och NOK-valutapar alltid efterfrågade av vår kundbas.

Valutahandel.se inflikar: Kul att ni är så bra på NOK och SEK valutaparen. Tycker definitivt man bör testa några av dem. Ja, Reddit gruppen är verkligen spännande. Undrar hur det kommer gå med Reddits inverkan på silverpriset framöver, ifall forummedlemmarna fortsätter trycks på för att öka silverpriset mot 130 USD eller mer. Läs även vår intervju med Ekonomigurun, som diskuterar Reddit användarnas påverkan på börsen.

Tillfällig kampanj hos Skilling: Inget courtage, räntekostnader eller andra avgifter

Beslutet att tillfälligt ta bort överföringsavgifter var enkelt, säger Mike. Övernattningsavgifter är en avgörande faktor för traders att våga testa CFD-aktier, fortsätter Kamerman. Vi kommer att eliminera dessa avgifter tillfälligt så att kunderna kan fokusera mer på marknaderna och mindre på avgifterna.

Vi bevittnar en revolution i handeln som belyser tillgänglighet och inkludering som viktigare än någonsin tidigare. Prova du också, att handla aktier med hävstång som CFD'er, helt utan retliga avgifter. Du kan skapa ett demokonto och testa helt riskfritt här.

Vill du se andra intervjuer? Kolla då in översikten med alla intervjuer på Valutahandel.se.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.