fbpx

Bert från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 7 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Svenskgrundade onlinemäklaren Skilling kammade nyligen hem det prestigefyllda priset som bästa CFD-mäklare på UF Awards Global 2023, och kan därmed addera ännu en utmärkelse till sin redan välfyllda meritlista. Priset utmärker enastående prestationer inom online trading och tilldelades Skilling för företagets innovation, kvalitet och värde till kunder. Utmärkelsen till ära kikar Valutahandel närmare på vad Skilling har att erbjuda traders på olika nivåer samt vilka fördelar som kommer med att välja just denna plattform för CFD-handel.

Vad är UF Awards Global 2023?

UF Awards Global är en av de mest prestigefyllda tävlingar som hålls inom tradingidustrin, med en årlig prisutdelning i vilken onlinemäklare som utmärkt sig inom innovation, prestation och kvalitet belönas med utmärkelser. I slutet av september gick 2023 års upplaga av tävlingen av stapeln i Limmasol på Cypern, där toppmäklaren Skilling – vilken har skandinaviska grundare och särskilt riktar sig till den svenska marknaden – belönades med det åtråvärda priset för bästa CFD-mäklare.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: prisbelönt mäklare med fokus på kvalitet, innovation och högsta möjliga kundvärde. Upptäck Skilling du med!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Enastående prestationer, innovation och kvalitet säkrade priset åt Skilling

Ända sedan starten i början av 2019 har Skilling utmärkt sig som en mäklare i framkant vad gäller tekniska innovationer, säkerhet, kvalitet och kundvärde. Utvecklingen från okänd startup till topprankad branschledare har gått snabbt, och för det har man belönats med en mängd olika priser och utmärkelser under resans gång. För tilldelningen av det senaste som bästa CFD-mäklare på UF Awards Global 2023 låg det innovativa arbetssättet, det rika utbudet samt kvaliteten på såväl instrument som priser, transparens och tradingplattformar till grund för vinsten.

Sammanlagt delades ett fyrtiotal priser ut under tävlingen, dels för B2C-prestationer dels för B2B.

Vad utmärker Skilling som onlinemäklare?

Komplett utbud av premiumtillgångar, många olika valmöjligheter i fråga om tradingplattformar, smidiga insättningsmetoder, olika kontotyper för olika tradingnivåer samt bra transparens och fokus på kundsäkerhet är några av de kvaliteter som bidragit till Skillings positiva utveckling och dess etablering som en betrodd och välrenommerad mäklare på en konkurrensutsatt marknad. För svenska traders är sajten särskilt tilltalande, inte bara för att både webbsidan och appen finns på svenska utan också för att smidiga insättningsmetoder som Trustly och Klarna (bland andra) erbjuds. Skilling står även under betryggande tillsyn av Finansinpektionen.

För traders som uppskattar välmöjligheter och vill kunna handla på olika plattformar är Skilling ett utmärkt alternativ. Här erbjuds förutom de egenutvecklade plattformarna Skilling Trader och Skilling Copy även MT4, cTrader och TradingView. Ett handelskonto hos Skilling ger dig tillgång till samtliga plattformar utan någon extra kostnad, så att du själv kan välja den som möter dina behov bäst.

Handla valuta, krypto, råvaror, aktier och index med CFD:er till konkurrenskraftiga spreads

Skillings utbud består av över 1000 olika tillgångar tillgängliga för smidig handel med CFD-er. Vill du köpa bitcoin (eller andra kryptovalutor), trada små eller stora valutapar, aktier, index eller ETF:er kommer du hitta en mängd olika valmöjligheter här. Totalt finns drygt 50 valutapar att välja bland, både större och mindre, samt flera olika kryptovalutor och stablecoins, aktier, stora börsindex, hårda och mjuka råvaror samt intressanta börshandlade fonder – däribland världens första Bitcoin-ETF. Hos Skilling handlar du till några av marknadens lägsta spreads, vilket låter dig behålla mer av vinsten själv istället för att en stor del ska försvinna till mäklaren.

För den särskilt kryptointresserade kan utbudet av coins möjligen lämna lite kvar att önska. Utbudet är i grunden bra och fullt tillräckligt för den som vill komplettera med krypto och vill kunna handla alla slags tillgångar på ett och samma ställe. Däremot är det ingen renodlad kryptoplattform med tusentals mynt. För det finns istället sajter enbart inriktade på krypto som bättre alternativ.

Så blir du kund hos Skilling

Har du inget konto hos Skilling men är nyfiken på att utforska en ny mäklare kan du enkelt bli kund på bara någon minut. Här kommer ytterligare en fördel med sajten in – som svensk kan du registrera dig snabbt och smidigt med hjälp av BankID. Detta förkortar KYC-processen avsevärt och hjälper dig att komma igång snabbare. För alla mäklare rekommenderar Valutahandel att du börjar med ett demokonto, för att i lugn och ro kunna testköra plattformen utan någon kostnad och risk. Skilling erbjuder gratis demokonto under 30 dagar, med vilket du får trada med fiktiva medel och testa såväl sajten som dina egna kunskaper. Vid testperiodens slut kan du konvertera kontot till ett livekonto (helt gratis) och göra din första insättning med den av alla betalningsmetoder som finns att välja bland.

Bli kund hos Skilling här!

All trading kan du sedan sköta online via webben, alternativt i Skillings egna app. För mer information om de olika plattformarna hos Skilling, se följande länkar:

Skilling Trader
Skilling Copy
MetaTrader 4
cTrader
TradingView

Varför CFD-handel?

CFD:er är en speciell typ av derivatinstrument som låter dig spekulera i prisutvecklingen på en viss tillgång, utan att behöva äga själva tillgången. CFD står för Contract for Difference, men till skillnad från terminer har CFD:er inget slutdatum. Instrumentet kan användas för både kort- och lite mer långsiktig trading. Vill du exempelvis ta chansen med bitcoin men utan att behöva köpa bitcoin och tänka på allt som följer med det, är CFD:er ett utmärkt alternativ. Instrumenttypen kan användas för krypto såväl som valutor, aktier, index och råvaror.

Mer läsning om CFD-handel hittar du i våra artiklar Hur funkar valutahandel med CFD:er? samt guide till CFD-handel.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.