fbpx

Per från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 33 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Den globala online trading mäklaren Capital är en av världens ledande sajter för trading med aktie-CFD'er. Valutahandel.se tittar närmare på plattformen med bäst utbud, snyggast design och inte minst – marknadens snävaste spread.

Capital har trots stenhård konkurrens och med endast några få år i branschen lyckats ta sig hela vägen upp till marknadens absoluta toppskikt – med ett imponerande utbud av premiumtillgångar, väldigt bra spridning mellan tillgångar från olika länder, en riktigt intuitiv plattform, förmånliga villkor och ett utbud som inte lämnar något att önska.

Unikt med Capital är också den mycket innovativa AI-tekniken, vilken alla traders oavsett kontonivå kan nyttja för att analysera sitt eget tradingbeteende och förbättra sin handel. Capitals AI-funktion är den första i världen i sitt slag, och en viktig nyckel till varför handelsupplevelsen här är så mycket mer personlig än hos konkurrerande sajter.

Som synes finns en hel del tunga fördelar och unika funktioner att belysa med Capital – men vidare ska vi fokusera på de möjligheter som står till buds med aktie-CFD'er specifikt. Nedan listas tio heta instrument att köpa eller blanka hos Capital just nu.

Capital - Handla smart

GameStop: Från +1800% till ett massivt tapp på en knapp vecka

GameStop-aktiens galna utveckling har varit snackisen på allas läppar den senaste veckan – och dramatiken är fortfarande långt ifrån över. Efter att snabbt ha rusat till astronomiska höjder har kursen de senaste dagarna vänt rejält nedåt och sjunkit med drygt 70%. Hos Capital har GME fortfarande 89% köpare – hur gör du? Tror du på att hålla i eller sälja av?

Blanka eller köp Gamestop du också – registrera dig hos Capital idag!

AMC: Från raket till en rädd hund?

Apropå att gå vidare till nästa – biojätten AMC har även den dragits med i Redditgruppens stora hausse. Likt GameStop har även AMC stigit som en raket på kort tid, om än inte i samma dimension som GME. Många laddade för en ännu brantare stegring när intresset för GameStop började svalna av, men utveckligen har istället gått i motsatt riktning. Måhända har den senaste veckans mediala uppmärksamhet kring GameStop fått en kylande effekt på AMC snarare än en eggande? Aktien har på en vecka rasat från 19,90 USD till 9,25 USD. För den som tror på ytterligare nedgång kan det alltså vara läge att gå kort även här, men folk som tror på uppsida kan lika enkelt gå lång.

Missa inte ett läge i AMC – besök Capital redan idag!

Över 20 aktieindex

Aktieindex är utmärkta instrument för den som önskar exponering mot ett flertal olika aktier på en viss marknad eller inom en viss bransch. Hos Capital finns ett drygt tjugotal index att välja mellan – däribland US500, EU50, AU200, HK50 samt CBOE's volatilitetsindex VIX. Index handlas med snäva spreads, 0% kommission och blixtsnabba exekveringar på Capitals intuitiva plattform.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Handla aktier, valutor, krypto och andra instrument med rekordbra spread och marknadens bästa villkor. Testa Capital idag!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Alibaba: Köpläge efter en fantastisk rapport?

Ett av Kinas största bolag tillika en av världens främsta giganter när det kommer till e-handel utkom i dagarna med en imponerande rapport som helt klart skruvar upp intresset för ett köp. Alibaba har överlag lyckats hålla bra siffror under det gångna pandemiåret (undantaget en större dipp i november), och har gått särskilt starkt sedan årsskiftet. Bolaget fortsätter satsa, gör bra resultat och är enligt många analytiker ännu en billig aktie i förhållande till bolagets tillväxt.

Upptäck Alibaba hos Capital.

NIO Inc – Investera eller spekulera?

Ett av 10 heta instrument 2021 tycks vara det kinesiska elbilsföretaget NIO Inc. Valutahandel skrev nyligen om NIO's utveckling, vad som talar för och emot fortsatt framgång och huruvida analytiker anser att man i dagsläget ska köpa, behålla eller sälja. JP Morgan uttalade sig nyligen om att NIO inom några år kan komma att utgöra hela 30% av den totala elbilsmarknaden, och majoriteten av alla analytiker på Wall Street anser att köpläge råder. Kanske blir kinesisk elbilsteknik din nästa investering också? Här hittar du aktien hos Capital.

Handla aktier helt utan kommission hos Capital!

Blackberry

Många talar om hög värdering av Blackberry, senast i raden var Ekonomigurun som uttryckte sin oro över aktiepriset för Blackberry. Den amerikanska mobiltillverkaren har liksom American Airlines och Nokia också blivit föremål för Redditrebellernas intresse den senaste veckan, och har som resultat bjudit på både en kraftig ökning och ett kraftigt tapp. Vad tror du om aktien framöver? Väljer du att blanka?

Här kan du spana in Blackberry hos Capital.

Tencent: Riktigt på gång, 95% köpare

Ännu en kinesisk techjätte på uppgång – konglomeratet Tencent har i dagsläget 95% köpare och endast 5% blankare. En övervägande majoritet av marknaden tror alltså på fortsatta framgångar för Tencent medan bara en försvinnande liten del går kort i hopp om en nedgång. Hur investerarkollektivet satsar kan vara en kul indikator att titta på, även om det givetvis är viktigt att gå på sin egen magkänsla.

Gå lång – eller kort – i Tencent du med och registrera dig hos Capital.

Sony: Det japanska storbolaget

Stabila Sony är lite av ett safe haven-land bland aktier. Vid senaste kollen hade bolaget hela 88% köpare och endast 12% blankare med aktie-CFD'er. Marknaden tar med andra ord övervägande långa positioner och tycks inte ha några tveksamheter om att aktien kommer fortsätta gå starkt och att den är värd att satsa på. Priset har gått upp både på kort och lång sikt, och bolaget klarade även fjolårets utmaningar hyfsat stabilt. Vad tror du om Sonys fortsatta utveckling? Köpläge eller blankningsdags?

Testa aktiehandel hos en bättre mäklare – öppna ett demokonto hos Capital.

American Airlines: Hiss eller diss?

Pandemin har slagit extra hårt mot flygindustrin och det råder en generell oro över om och hur pass snabbt de sargade flygbolagen kommer att återhämta sig. American Airlines är ett av många som lidit svidande förluster sedan i fjol, och även ett av de bolag som investerarna på Reddit på senare tid har blåst upp. Hos Capital kan du välja att gå kort eller lång med aktie-CFD'er i American Airlines och andra flygbolag, med konkurrenskraftig spread och minimalt slippage.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Ett av marknadens bredaste utbud av aktier, valutor och krypto. Testa Capital du med – registrera dig idag.

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Go green med Beyond Meat

Sist men inte minst känns det Los Angeles-baserade bolaget Beyond Meat helt rätt i tiden och definitivt som en aktie värd att hålla koll på. Företaget producerar växtbaserade köttsubstitut framtagna för att efterlikna klassiska animaliska livsmedel som köttbullar, köttfärs och fläskkorv – vilka säkert kan locka även de mest skeptiska till att faktiskt testa plantbaserad mat. Aktien har för närvarande 97% köpare hos Capital och endast 3% blankare. Vilket läger sållar du dig till? Handla Beyond Meat hos Capital du också.

Bonus: Både mjuka råvaror och Etherum

Utöver ett flertal spännande aktier lockar också tillgångar som mjuka råvaror och krypton Ethereum lite extra just nu. För ETH ligger en hel del spännande i pipen för 2021 – däribland utrullningen av ETH 2.0. Värdet har potential att klättra rejält, så kanske är det läge för en investering innan?


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.