fbpx

Fredric från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 29 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

eToro är favoriten bland många valutahandelsnybörjare som gärna vill få inspiration från mer erfarna traders, och som letar efter en modern och nytänkande onlinemäklare. På sajten möts man bland annat av slagkraftiga slogans om att endast en knäppis missar krypto hos dem och frontpersoner med glimten i ögat – men vad har de mer att erbjuda?

eToro rankas som världens ledande plattform för social trading, på vilken en mängd spännande tjänster och riktigt bra möjligheter finns tillgängliga. Nedan kikar vi närmare på eToro och alla deras fördelar, såsom låg spread, ingen kommission för aktiehandel och synnerligen flexibel hävstång. Vidare så ges flera sköna tips för nybörjare och unika funktioner som finns att tillgå vilket gör bolaget till ett av de absolut bästa och mest ansedda i klassen.

Handla tesla utan hävstång

100% aktier, helt utan provision

Med provisionsfri aktiehandel får du behålla mer av din egen förtjänst, och slipper se en bit av kakan försvinna till mäklaren. Hos eToro köper och säljer du aktier helt utan provision, ärendeavgifter eller andra typer av påslag. Dessutom kan du välja att köpa delar av aktier. Du investerar också utan gräns på handelsvolym och får även tillgång till helt kostnadsfria expertanalyser och notiser om volatilitet och viktiga marknadshändelser. Vid aktiehandel utan belåning, vilket är unikt med eToro, så köper du den underliggande tillgången, medan hävstång innebär aktiehandel med CFD'er. I båda fallen så är dock eToro en av de givna marknadsledarna. Prova själv köpa 100% aktier, utan kommission!


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Testa en marknadsledande valuta- och kryptomäklare med unika funkioner. Registrera dig hos eToro idag!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Beträffande själva utbudet av aktier lämnas inte heller mycket att önska. Här finns det mesta – inklusive ett riktigt generöst urval av både brittiska och amerikanska aktie-CFD'er.

Hos eToro kan du både köpa och blanka aktier och råvaror, både i form av “rena” aktier eller som CFD'er med extra hävstång – en möjlighet som är relativt unik och som inte hittas hos många andra mäklare. De flesta erbjuder antingen aktier eller aktie-CFD'er, men att ha tillgång till bägge blir förstås betydligt mer flexibelt.

Som exempel kan nämnas att hajpade Tesla blir mycket billigare att handla hos eToro än hos andra på grund av lägre spread – men de har också större flexibilitet tack vare den flexibla hävstången, till vilken vi återkommer längre ned. Begränsningarna är i princip obefintliga, men möjligheterna enorma. Valet är således enkelt. Prova själv att handla aktier med eToro idag!

Lästips: Hur får en blankare ner aktiekursen?

Flexibel hävstång: Du väljer själv!

Handel med hävstång innebär att du kan ta större positioner utan att själv behöva sitta på kapitalet. Större positioner innebär bättre exponering, och således bättre chans att tjäna bra med pengar. Samtidigt är alla former av belåning förknippat med ett risktagande, vilket förstås är viktigt att ta i beaktning. Läs gärna Risker och möjligheter med hävstång under valutahandel för att lära dig mer.

Olika mäklare erbjuder olika höga hävstångsnivåer – mycket beroende på om de är reglerade inom EU eller inte. Inom EU råder mer strikta regler för belåning, med en maxgräns på 1:30 – vilken ofta gäller för större valutapar. Mäklare som är reglerade utanför EU – alternativt helt oreglerade – erbjuder ofta belåning på 1:200, 1:500 eller till och med 1:1000. Lockande absolut, men också en skyhög risknivå.

Vidare brukar belåningsnivåerna som regel vara fasta. De flesta mäklare är än så länge fortfarande ganska fyrkantiga på den punkten, varför eToro verkligen utmärker sig genom att ge handlare möjlighet att bestämma hävstång själva. Maxnivåer finns förstås – 30x för större valutor, 20x för mindre valutor, 5x för aktie-CFD'er, 2x för krypto och 10x för råvaror (undantaget guld och mindre börsindex), helt enligt EU's regler.

Maximal belåning för olika instrument ser också olika ut för olika kontotyper, men gemensamt för de alla är alltså möjligheten att justera nivån själv. Du kan också mixa olika nivåer för olika instrument, och använda olika hävstång vid olika tradingtillfällen. Enda undantaget är Teslas aktie, för vilken du endast kan välja 1x – det vill säga ingen belåning – eller 2x. För övriga aktier kan du själv bestämma mellan 1x, 2x eller 5x.

Försklassig kryptohandel, proffsig valutahandel samt ett riktigt bra urval av aktier och 100% flexibel hävstång gör eToro till en unik aktör på marknaden. Ingen annan onlinemäklare erbjuder en justerbar hävstång på det här sättet.

eToro: Är du en krypto knäppis?

Bara en knäppis missar kryptovalutor

Visste du att över 32 miljoner transaktioner med bitcoin har ägt rum hos eToro? En imponerade siffra, och definitivt en bekräftelse på hur stor sajten faktiskt är.

eToros fyndiga slogan om att endast en knäppis kan missa kryptohandel på deras plattform är både rolig och charmig, utan att förta det faktum att man är 100% seriös och ett tungt namn i branschen. En mindre, mer okänd aktör hade kanske haft svårt att komma undan med något liknande, men hos eToro fungerar det.

Hos eToro kan du välja och vraka mellan ett stort antal olika kryptovalutor, såväl större coins som som mindre kända alternativ. Tack vare de många guider och det utbildningsmaterial som finns kan du också passa på att lära dig grundäggande fakta om Bitcoin innan du handlar – eller varför inte upptäcka olika investeringsstrategier.

Så – vilka kryptovalutor är då värda att handla just nu? Kolla in sidan hos eToro som beskriver de bästa kryptovalutorna. Hetast just nu är förmodligen ETH (Ethereum), men flera andra diskuteras, dissas eller hyllas också.


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Prova kungen av copy trading med valutor, aktier & krypto. Registrera dig hos eToro idag!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Bäst på social trading

eToro är själva definitionen av social trading – eller copy trading som det också heter. Plattformen var en av de första att lansera konceptet och är också den som tveklöst nått störst framgång inom det. Med eToros plattform för social trading kan du kopiera strategier från de bästa investerarna, och även själv dela med dig av dina.

Över 250 börshandlade fonder

ETF'er låter dig dra nytta av snabbheten med att handla på börsen, men även den breda exponeringen du får genom en fond. Hos eToro finns över 250 börshandlade fonder att välja mellan – däribland Vanguard Short-Term Bond ETF, iShares Core US Aggregate Bond ETF och ARK Innovation ETF, för att bara nämna några.

Rejält utbud av råvaror

Hela 46 olika råvaruinstrument står till förfogande, såväl mjuka som hårda och med flera olika valutor som alternativ. Ett utmärkt sätt att diversifiera handel med krypto, aktier och valutor.

eToro's valutahandel: Kunde inte varit enklare

Vi har redan snuddat vid eToros tjänst för valutahandel och nämnt hur bra den är. Det tål dock att sägas igen. Drygt 50 valutapar finns tillgängliga (majors, minors och exotiska), med låg spread och marknadens snabbaste exekveringshastighet.

Enkelheten är också slående – med enklicksfunktionen behöver du endast klicka på köp eller sälj för att initiera en transaktion med valutor. Handla säkert hos eToro du också – registrera dig idag!

Summa summarum

Sammantaget är eToro en modern och innovativ onlinemäklare lämplig för såväl nybörjare som proffs. Utbudet är imponerande, de har marknadens bästa copy trading, hög säkerhet och riktigt förmånliga villkor.

Som vi ser det finns det gott om anledningar att testa eToro – men inga skäl att inte göra det.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.