fbpx

Pär från Haninge

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 36 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Idag så har Valutahandel nöjet att intervjua eToro tradern Mario Paladini, som går att göra copy-trading med i både upp och nedgångar.

Han är också en välkänd nätverkare som organiserat över 100 olika evenemang i Europa, framför allt inom tech och krypto. Valutahandel gick till ett fantastiskt kryptoevent som Mario anordnade på ett av Barcelonas trevligaste hustak, med 360 graders utsikt från 22:e våningen. Evenemanget från Club Globals var den sista nätverksfesten under European Blockchain Convention 2022. En rapport från evenemanget kommer senare i veckan. Men först, låt oss diskutera social handel, så kallad copy-trading, vilket är stort på både eToro och Skilling. Mario Paladini har själv tradat i drygt 5 år och han är svår att missa på grund av sina ljusgröna glasögon. Hans copy trading bygger på fundamental, teknisk och sentimental analys. Upptäck mer i en kort intervju med Mario nedan.

Utsikt från Marios crypto event i Barcelona

Vem är Mario Paladini?

Mario Paladino föddes i Argentina, men flyttade snabbt till
USA och senare till Tyskland. Detta har resulterat i att han pratar engelska, tänker som en tysk och känner sig som en spanjor.

Mario kan beskrivas som en nätverksexpert och entreprenör, men han är också en social trader på eToro – vilket kommer diskuteras mer nedan. Han har sedan några år organiserat event med Club Goals, ofta med ett teknologi eller krypto-tema och är också en World Innovation Forum Ambassadör.

Men det är trading han brinner för och du kommer lätt känna igen Mario Paladini. Han använder nämligen färgglada glasögon för att hålla fokus och nå förinställda milstolpar, samtidigt som det hjälper till att öppna konversationer och bli minnesvärd på samma gång. Mario började med svarta bågar, men är nu inne på sin sjätte färg på glasögon – som numera råkar vara gröna. De gröna glasen kan ses som lite mer äventyrliga, representerar hållbarhet och natur tillsammans med mångfald och integration. Men vad representerar den gröna färgen för copy trading? Hur handlar han på eToro? Fortsätt nedan så får du reda på det.

Crypto nätverksparty i Barcelona med Club Globals

Hur länge har du tradat på nätet?

Jag har handlat valuta, aktier och krypto i drygt 5 år. Initialt så användes Metatrader 5, men upptäckte snart den avsevärt bättre eToro för trading. Den är mer användarvänlig och har ett brett utbud av instrument. Tips: Du kan själv prova ett gratis demokonto hos eToro här.

Valutahandel kan avslöja att Mario Paladini blev uppgradera till att bli en trader som andra kunde följa efter att han använt eToro i ett år och lyckats slå marknadens stora aktieindex när det kommer till avkastning, vilket var hans huvudsakliga mål.

Vilka är dina favoriter när det kommer till valutahandel?

När det kommer till forex så handlar jag framför allt med GBP, USD, EUR, NZD, AUD and JPY. Några av de mesta spännande valutaparen är GBP/NZD, GBP/AUD, GBP/JPY, EUR/NZD and NZD/USD.


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Handla som Mario Paladini och andra framgångsrika traders på eToro, helt automatiserat. Registrera dig för ett gratis demo konto på eToro nu!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Vilka kryptovalutor investerar du i?

Mario förklarar att han för närvarande är lång i Bitcoin (BTC), ETH, Tron (TRX), ADA, Solana (SOL) och Decentraland (MANA) för att nämna några av de större investeringarna. När Valutahandel frågor honom om hur stor andel som satsas på krypto vs andra investeringar, så förklaras att han försöker stanna runt 15% av portföljens värde investerat i kryptovalutor.

Data som analyserar investeringar

Vad är din investeringsstrategi?

Handeln sker med en egenutvecklad algoritm: Poäng delas ut baserat på fundamental analys och på principer för värdeinvestering likt den som Buffet, Graham och Lynch kör. Trading strategin har utvecklats med en tysk partner och är baserad på fundamental, teknisk och sentimental analys. 80% av portföljen är baserad på värdeinvesteringar, medan 20% ligger i lite mer riskabla tillgångar som krypto för tillfället. Många av aktierna där Mario investerar får också utdelning. Han siktar på medelhög risknivå (5/10) och det årliga målet är att slå stora aktieindex när det kommer till avkastningen.

När förväntar du dig att kryptovintern är över?

Markus på Valutahandel säger: Jag gissar själv på mellan 5-6 månader upp till 1 år.

Mario Paladini svarar snabbt: Runt oktober, 2022.

Gör du någonsin blankningar?

Jag har blankat några aktier, men brukar bara köpa kryptovalutor och inte blanka dem.

Har du något tips till nya traders utan erfarenhet i copy trading?

Mario Paladini säger: Kopiera någon där du kan identifiera dig med deras strategi, riskhantering och nuvarande portfölj.

Nedan är en video om social trading från Mario's YouTube kanal:


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.