fbpx

Fredric från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Pepperstone för 26 minuter sedan.

» Prova Pepperstone du med.
75.9% av alla retail investerkonton förlorar när de handlar CFDs med Pepperstone.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Många valutamäklare men även online trading firmor utvecklar sina slogans och budskap med jämna mellanrum. Idag så kom Skilling ut med deras nyaste budskap: Join. Trade. Grow.

Troligen så är deras budskap på engelska för att det “flyter bättre“, är kortare och låter lite schysstare än den svenska motsvarigheten: Gå med. Handla. Utvecklas. Men budskapen är ju detsamma. Hos Skilling kan du nämligen öppna konto snabbare än hos andra. Du får ett gratis demo konto automatiskt och kan själv uppgradera genom BankID för handel med riktigt pengar på ett säkert sätt, precis när det känns rätt.

I denna post kommer vi gå igenom varför en sajter inom valutahandel har valt vissa typer av budskap, vad de faktiskt menar och vad som erbjuds. Häng med och syna korten på vad Skilling har för budskap, samt hur alla konkurrenter uppträder. Ifall du inte orkar läsa och vill ha en snabb guide på 3 minuter för att komma igång så läsa 4-steg här.

Skilling's nya logotyp

Hur smidigt börjar man hos Skilling?

För att komma igång med en praktfull & trygg sajt för valutahandel så krävs verkligen inte mycket. Eller vad sägs om följande?

1. Gå med
Allt som krävs är din e-post, lösenord och telefonnummer). Sedan kan du testa helt gratis. Inga förpliktelser. Kontot öppnas direkt i demoläge.

2. Handla
Prova handla valuta, handla med aktieindex eller råvaror genom CFD'er. Genom att registrera dig hos Skilling så får du tillgång till tips, flera gånger i veckan. På så sätt blir det lättare att hitta idéer för vad som är värt att handla, eller åtminstone titta närmare på just nu.

Skillings handelsassistent - helt gratis
3. Utvecklas
Det är verkligen utvecklande att prova på något nytt. Det går att lära dig mer om valutahandel genom vår valutaskola, som tar upp flera av de viktigaste metoderna. På samma sätt så har Skilling sin egna utbildning tillgänglig för traders. VäljSkilling Trade Assistant” när du är inloggad på Skilling. Med bolagets handelsassistent så får du hjälp med precis vad du vill handla, vare sig det är forex, råvaror, index, aktier eller kryptovaluta.

Hela konceptet bygger på en 3-minuters, där du från registrering till din första affär och första utbildningssteg inte behöver spendera så mycket tid. Så, vad väntar du på? Det är snabbt, enkelt och proffsigt. Sajten är skapad av en grupp skandinaver som drivit ett 10-tal andra firmor och investerat i ett 30-tal andra bolag. Detta är deras största satsning. Du kommer inte bli besviken.

Gå med. Handla. Utvecklas. Du också!

Vad var Skilling's gamla budskap?

Det gamla budskapet var något kortare: Trading. Enkelt.

Faktum är att det finns nog fortfarande kvar i bakhuvudet på alla som provat på Skilling. För det går ju inte att förneka att trading genom Skilling är enklare än hos de flesta konkurrenter. Både att signa upp och för att KYC går galet mycket snabbare med hjälp av BankID. Prova själv idag!

Vad har andra sajter för budskap?

Budskap som online trading sajter vill ge ut varierar sig kraftigt. Här kommer en topplista på konkurrenterna:

IG röd logo
IG: Handla med världens ledande tradingmäklare
För denna typ av påstående i den finansiella världen så krävs att man har en trovärdig källa som klargör och stödjer tesen. I IG's fall, så tar de lustigt nog bort valutahandel i deras “citat” som är:
“Störst i världen inom CFD-handel baserat på omsättning (exklusive valutahandel). Källa: Offentliga räkenskaper. Juni 2020″. Svårt att förstå hur de kan få tillgång till alla bolags räkenskaper, då de inte är börsnoterade själva och de flesta konkurrenterna är det inte heller. Men visst, de är troligen riktigt stora – på något. Men vad som förvånar är givetvis vad de är störst på? All trading som inte omfattar valutahandel? Talar vi då om råvaruhandel? Eller turbowarranter (som de är ensamma om att köra)?
IG är i alla fall en bra sajt med riktigt stort utbud och något riktigt unikt. De har nämligen investeringssparkonton (ISK), en schablonbeskattad sparform. – Prova själv ISK-konto hos IG här!

eToro logo - 125 pixlar
eToro: Handla säkert på världens ledande sociala handelsplattform
Jo, vi håller med. Det är säkert att handla genom eToro och deras sociala funktioner gör att du kan härma traders som är duktiga. Allt du behöver göra är att ställa in risknivå och liknande inställningar för att hitta den perfekta balansen av en valutahandlare att följa. eToro har rätt roliga kommenterar i sitt budskap också. Exempel: “Bara en knäppis skulle missa att handla kryptovalutor”. Gå med i eToro idag.

AvaTrade: Trade with confidence. Ganska tråkig? Visst, den är säker men man blir inte så motiverad utav det. Prova AvaTrade här!

NS broker logo
NS Broker: Lär dig investera ordentligt med världens bästa traders, är budskapet från bolaget. NS Broker ger dig både gratis webinars och professionella verktyg för att nybörjare ska kunna få vägledning. Plattformen som används heter MT4 och den är synnerligen trevlig att använda. Prova själv NS Broker här!

Stormgain: Gräv fram din första krypto på 4 timmar
Ok, låt oss ta den engelska originalversionen av Stormgain's budskap: “Mine your first crypto in 4 hours. No expensive equipment needed. Fast and riskfree. Start now!” Ifall kryptotrading är din grej, så bör du definitivt ta en titt på Stormgain. De tillhör marknadens bästa inom kryptonischen.

plus 500 blå logo
Plus500: Världens handelsapplikation
De kallas sig själva: Pålitliga, enkla och innovativa. Plus500 föreslår att du ska “ansluta dig till miljontals som redan har handlat med Plus500”. Bolaget är börsnoterade som PLUS på London Stock Exchange's huvudlista. Inte illa. Men passar den verkligen svenskar så bra? För det första så låter budskapet missvisande. Måste man använda app för att handla? Tänk om jag föredrar trading framför datorn med 2 stora skärmar? Vi måste hålla med om att de är pålitliga och innovativa, men inte direkt enkla för svenskar. De saknar nämligen bankID som är A och O ifall man vill garantera att komma igång snabbt. Sugen på att prova världens handelsapplikation? Prova handla med Plus500 här!
79% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

Markets: Spekulera vs investera
Markets har nyligen släppt sin nya webbplats till att bli avsevärt mycket bättre. De har numera även vanlig aktiehandel (utan CFD'er) där man slipper betala kommission under 3 månader. För övrigt så skiljer de mellan mer långsiktiga investeringar och mer kortsiktig trading eller spekulation. De har två olika varumärken för varje önskemål:
MarketsI* – En individuell strategi för att investera. Prova investera med MarketsI här!
MarketsX** – CFD Trading på ditt sätt. Prova nya Markets sajten här!
(*I=Invest)
(**X=trading)

Vad väntar du på?

Prova, eller missa något spännande? Vårt förslag är att läsa recensionen om Skilling som är den ledande aktören på den svenska marknaden.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Spännande valutahandel med CFD'er från en Skandinavisk aktör som gör allt rätt. Prova Skilling idag!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.