fbpx

Markus från Eskilstuna

Registrerade sig hos valutamäklaren NS Broker för 14 minuter sedan.

» Prova NS Broker du med.
61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Den framstående online trading mäklaren MarketsI (Markets Invest) erbjuder inte bara separata plattformar för traders respektive investerare. De lockar dessutom med 3 månaders kommissionsfri aktiehandel för alla registrerade användare. Men vad innebär det, och varför är det attraktivt för dig som vill köpa aktier över hela världen?

Kommission eller inte? Möt investeringskungen MarketsI

Kommission kan liknas vid provision, och utgör alltså den avgift som onlinemäklare tar ut för att de bistått med förmedling av en aktieaffär. Kommission är ett av två sätt för valuta- och aktiemäklare att tjäna pengar på sin verksamhet, där spreads – det vill säga differenser i köp- och säljkurser – är det andra. Låga avgifter är alltid att föredra vid finansiell handel online och ett kriterium man bör vara petig med när man väljer mäklare. Markets erbjudande om 90 dagars helt kommissionsfri aktiehandel får anses vara synnerligen generöst, och definitivt något värt att kika närmare på.

Gratis aktiehandel genom Markets Invest

Trött på kommission vid aktiehandel?

Att betala för en aktieaffär är inget konstigt i sig, men att betala onödigt dyra pengar när man inte måste känns förstås mindre lockande. Aktiemäklare erbjuder idag ett par olika avgiftsmodeller genom vilka de drar in sina förtjänster – spreads, spreads plus kommission eller endast kommission. Inte sällan tillämpas olika avgiftsmodeller för olika typer av konton, där de med professionella konton ofta får handla med riktigt låga spreads från 0.0 pips men med en tillkommande kommission istället.

Oavsett vilken kontotyp man har och oavsett hur mycket kapital man handlar för, är en alltför saftig kommission aldrig kul. Ju lägre kommission desto bättre, och kan man slippa den helt – ja, då är det förstås det allra bästa. Markets erbjudande om 3 månader gratis aktiehandel gäller för alla som registrerar sig för ett konto, och omfattar hela deras enorma utbud av tusentals aktier listade på börser världen över.

Gratis aktiehandel: Hela 90 dagar

Möjlighet att handla aktier helt gratis på en världens främsta plattformar för online trading, och dessutom med ett utbud som tillhör marknadens bredaste – så hur gör man för att komma igång? Första steget är att registrera dig för ett konto hos Markets, varifrån du sedan får tillgång till den för investerare speciellt utvecklade plattformen – MarketsI. Den tekniska infrastrukturen bakom MarketsI har designats med investerare i åtanke, för att på bästa sätt möta kraven på funktioner och verktyg lämpade just för investing specifikt, snarare än trading och investing på samma gång.

Väl registrerad kan du enkelt göra depositioner till ditt konto i valfri tillgänglig basvaluta och sedan komma igång med helt kommissionsfri aktiehandel under 3 hela månader. MarketsI's tillgängliga aktier finns listade på börser i USA, Europa och Australien, och den kommissionsfria handeln gäller alla aktier – oavsett marknad.

Konkurrenskraftiga kommissionsnivåer även efter 3 månader

Av erfarenhet vet man att lockerbjudanden som bland annat gratis handel ofta kan visa sig bli ganska dyrköpta i slutändan när smekmånaden är över och de vanliga avgifterna kickar in. Lyckligtvis är så dock inte fallet med MarketsI. När de tre månaderna med gratis aktiekommission är över tar en mycket konkurrenskraftig prissättningsmodell vid, där kommissionen ser ut enligt följande:

– Aktier listade på EU-marknader: 0,10%, minimum €10
– Aktier listade på brittiska marknaden: 0,10%, minimum €8
– Aktier listade på amerikanska marknaden: 2c, minimum $15
– Aktier listade på australiensiska marknaden: 0,10%, minimum A$10

Ovanstående prissättningar ligger helt i linje med – för att inte säga snäppet under – likvärdiga konkurrenter på marknaden, och räknar man dessutom in det faktum att aktiehandeln är helt gratis under det första kvartalet blir det extra tilltalande.

Inga dolda OH-kostnader heller

Gratis kommission till en början och låga priser därefter, men hur ser det ut i övrigt då? Är Markets.com en sådan sajt som skyltar med förmånliga erbjudanden som dessa, för att sedan baka in en kompensation för det i hutlösa summor för overhead-kostnader? Glädjande nog inte.

Markets.com proklamerar tydligt att de prioriterar transparent prissättning och sjyssta villkor överlag, vilket också är något som blir tydligt om man dammsuger plattformen på information om just detta. Här är inga avgifter, kommissioner eller påslag dolda – allt redovisas i tydliga listor tillgängliga för såväl registrerade användare som de som ännu inte skaffat konto. Transparensen i kombination med de många verktygen för sentimental, teknisk och fundamental analys samt det faktum att sajten är reglerad av hela fem myndigheter – FCA, CySEC, ASIC, FSCA och FSC inger ett mycket proffsigt och stabilt intryck, vilket förstås ytterligare väger över på plussidan om varför Markets med plattformarna MarketsX (för trading) och MarketsI (för investing) bör testas ifall du är ute efter aktiehandel globalt med lägsta möjliga avgifter.

Övertygad du också? Registrera dig hos Markets.com och få 3 månaders gratis kommission hos MarketsX redan idag. För mer detaljer om plattformen och tjänsterna de erbjuder – läs gärna vår fullständiga recension av Markets här på Valutahandel.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.