fbpx

Algot från Luleå

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 23 minuter sedan.

» Prova IG du med.
74% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Möjligheten att välja olika gränssnitt utifrån trading eller investeringar, personligt VIP-supportteam för alla användare samt input och åsikter från både hedgefonder, över 50 000 andra traders och professionella tradingbloggar. Nya Markets.com erbjuder ett flertal helt unika features som gör dem till en online-trading mäklare långt utöver det vanliga. 

Markets nya sida för traders är helt enastående, med en uppsjö av spännande och hjälpsamma verktyg för alla som söker inspiration över vad som är värt att handla. Sajten utmärker sig på flera sätt och har på kort tid kommit att bli en stor snackis i världen av valutahandel och online trading. Här är 10 riktigt bra skäl till varför du också borde ha Markets.com som ditt förstahandsval för trading!

11 anledningar att prova på Markets.com för trading

Här skriver vi om 11 givna anledningar att prova nya Markets för din online trading.
Storslagna marknadsanalyser

Egen plattform för investeringar

Här bryter Markets.com verkligen ny mark. Inte hos någon annan mäklare kommer du hitta en helt egen plattform med unikt gränssnitt endast avsedd för investeringar – skräddarsydd för att på bästa möjliga sätt optimera din upplevelse och hjälpa dig att göra riktigt bra affärer. Detta oavsett om du har en lång, medellång eller kort investeringshorisont. Ett personligt supportteam med account manager och analytiker står till ditt förfogande dygnet runt, och möjlighet finns att handla med över 2000 aktier samt att ta hjälp av det egendesignade strategiverktyget Investment Strategy Builder. Du hittar allting på investeringsplattformen Markets I – signa upp dig här och börja investera smartare, bättre och snabbare.

Superavancerad och proffsig plattform för traders.

Markets X – sajtens mest avancerade plattform. Även denna specialdesignad med ett gränssnitt unikt framtaget för trading med en mängd olika instrument. Här får du bl a tillgång till några av branschens snävaste spreads samt möjlighet att trada närmare 70 valutapar, tusentals aktier, råvaror, krypto och en mängd stora index. Till din hjälp hittar du ett extremt generöst utbud av användbara verktyg – för såväl teknisk analys, som fundamental och sentimental analys. Avancerade grafer, tekniska analysverktyg som Fibonacci, Elliott Wave och en mängd oscillatorer finns tillgängliga, liksom fundamentala verktyg med bl a en livefeed där geopolitiska och världsekonomiska händelser som kan påverka marknaden rapporteras. Även om du är nybörjare inom valutahandel, så ser Markets till att hjälpa dig hitta den rätta vägen till framgångsrik trading.

Fantastisk på mobil

Markets.com's mobilapp gör finansiell handel online enklare och mer effektivt än någonsin tidigare. Appen finns att ladda ned för både iOS och Android, och fungerar utmärkt för att lägga ordrar, stänga positioner, hålla dig uppdaterad om läget på de olika börserna, hantera varningar och mycket mer. Dessutom är appen 100% integrerad med Markets X tradingplattform, vilket ger dig en sömlös koppling dem emellan och en smidigare tradingprocess.

Trading på ditt eget sätt

Vissa gillar investera, andra föredrar day trading eller handel med olja, med guld eller något speciellt valutapar. Markets nya sajt har dock gjort det otroligt mycket roligare och enklare att både investera och trada.
Dels ser allt otroligt snyggt ut, men det är också väldigt användarvänligt med mycket och tydlig information som är enkel att navigera sig fram till. Registrera dig på Markets.com – och upptäck en helt ny dimension av onlinehandel.

Vad tycker bloggare, analytiker, insiders & hedgefonder?

Ingen annan sajt för valutahandel och trading på nätet kommer ens i närheten när det kommer till utbudet. Här finns nämligen något för alla som verkligen vill analysera vad som går att handla, med insikter från diverse proffs, fonder, bloggare och insiders. Vem litar du själv mest på? På Markets behöver du inte välja, du kan få inspiration från alla håll och kanter när det kommer till trading. Professionell input från både hedgefonder och fler än 50 000 tradingproffs och bloggare talar sitt tydliga språk – Markets.com är en onlinemäklare i en klass för sig.

Handla med “blends”

Låt en legendarisk investerare göra det hårda jobbet för dig och välja ut de bästa aktierna. En blend kan ses som ett alternativ till portföljer, för att få exponering mot en viss sektor utifrån några av världens största fondförvaltare. Du kan handla på bara några klick med Markets splitternya, intuitiva plattform. Med blends kan du enkelt öka din exponering och satsa helt i linje med – eller helt emot – legendariska investmentgurus som t ex Warren Buffett och Carl Ichan. Ytterligare en spännande aspekt av blends är att du även kan satsa på effekten av större geopolitiska händelser så som exempelvis handelskriget mellan USA och Kina.

Du kan gå in i flera olika blends för att nå en bredare grupp och på så sätt minimera risken och få maximal effekt. Blends är en av de bästa uppfinningarna vi sett på riktigt länge från någon på online trading-marknaden. Du kan nämligen välja att blanka en grupp av cannabisaktier om du inte tror på dem, eller gå lång i oljeaktier eller olje-blends om du tror oljepriset ska stiga. Alternativt går det med blends att satsa på ehandelsbolag som kanske fått en uppsving av Covid-19, eller blanka retailsektorn i Storbritannien som troligen kommer få det tufft ifall det inte blir en ordningssam Brexit inom kort.

Få analyser, precis som proffsen

Enligt Markets själva är det här ett av de bästa verktygen för att kunna lyfta din trading till nästa nivå. Och vi är beredda att hålla med – till 100%. Med hjälp av analysverktyget får du en unik tillgång till avancerade analyser som annars bara finns tillgängliga för professionella yrkestraders. Ta del av en mängd finansiella analyser som hjälper dig att fatta bättre beslut och göra bättre val när du handlar på plattformen Markets X. Välj ut de analyser du är intresserad av – antingen genom att filtrera på en särskild aktie, eller genom att filtrera och sortera på de olika analytikerna och dess respektive rating. Därefter finns möjligheter att verkligen djupdyka i en specifik tillgång, se hur olika analytiker ser på samma tillgång (t ex köp- eller säljläge) samt använda tradingsignaler som av Markets algoritm skapas automatiskt utifrån vad analysen säger. Lägg därtill en 12 månaders prognos för den specifika tillgång du väljer.

Verktyget är helt integrerat med Markets X vilket gör att du direkt kan placera en order utifrån de riktlinjer analysrekommendationen ger dig – utan att behöva lämna verktyget. Det är otroligt smart, innovativt och mycket användbart. Ytterligare ett imponerande inslag på Markets förstklassiga plattform!
Meta trader 5 logo

5 olika plattformar att välja bland

Markets X, Markets I och Markets.com for Mobile är inte de enda plattformarna som står till buds hos denna hastigt stigande stjärna bland onlinemäklare. Som användare kan du även välja att handla på världens mest populära och välkända plattformar för forex trading och mångsidig handel med derivatinstrument – MetaTrader4 och uppföljaren MetaTrader5. Är du ute efter autotrading, extra snabba avslut och möjlighet att trada valutor, aktier, terminer och CFD'er med ett flertal olika tidsenheter, analysverktyg och indikatorer – då passar MT4 och MT5 perfekt. Det är även enkelt att flytta ditt kapital direkt över till MT4 och MT5.

Få en genomlysning av världens trading

Markets tradingverktyg Xray är något utöver det vanliga. Utmärkande för Xray-funktionen är att du får en unik genomlysning av vad som sker på såväl de olika marknaderna, som i världsekonomin i stort och kring övriga faktorer som kan komma att ha en impact på din trading och dina resultat. Xray täcker in aktuellt stoff kring strategier, olika tillgångar, trender och mycket mer. Ett team av ledande finansiella experter ser till att feeden hålls ständigt uppdaterad – och allting är interaktivt och sker i realtid, vilket gör det roligt att titta på. Genom att prenumerera på XRay kan du även ställa egna frågor som Markets experter kommer att besvara live. Ett extra plus för att du kan se Xray samtidigt som fortsätter att vara aktiv på plattformen och trada under tiden du följer liveflödet i funktionen.

Ett superbrett & spännande utbud

Över 2000 aktier, hela 43 olika aktieindex, 4 obligationer, 20 blends, 6 krypto, 67 valutapar och 57 ETF'er. Välj och vraka – och kom igång med valutahandel och annan online trading hos Markets.com nu!

Vill du veta mer om Markets nya supervassa plattform? Spana in vår utförliga och 100% oberoende recension. Trött på att vänta? Kör då igång med Markets direkt!


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.