fbpx

Fredric från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren NS Broker för 25 minuter sedan.

» Prova NS Broker du med.
61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

En bra mäklare med schyssta villkor, brett utbud och en grym tradingplattform är en viktig komponent för att kunna lyckas med valutahandel eller annan finansiell trading. Har du funderat på att byta och testa en ny kan det annalkande nya året vara ett utmärkt tillfälle att göra slag i saken. Men vilka mäklare är bäst och vilken ska man välja? Nedan listar vi fyra riktigt bra valutamäklare inför 2023.

Att byta mäklare för valutahandel och/eller annan trading kan upplevas både omständligt och jobbigt. Konton ska avslutas, kapital plockas ut och jakten på ett annat alternativ inledas. Känner du dig inte 100% nöjd med den plattform du använder är det dock väl värt att fundera över. En bra mäklare som är seriös och pålitlig, som har förmånliga villkor och gott om både tillgångar och verktyg är på många sätt avgörande för vilka framgångar du kan nå i din trading. Lika mycket som en grym mäklare kan lyfta dig, kan en dålig mäklare sänka dig.

Så här långt är det ganska enkelt. Att faktiskt hitta rätt mäklare kan emellertid vara mycket lättare sagt än gjort. Utbudet är enormt och medan det finns många riktigt bra guldkorn där ute, finns också många nitlotter som du gör bäst i att undvika.

För att bespara dig tidsödande research och jämförelser mellan hundratals olika mäklare har teamet på Valutahandel satt samman en topplista på de 4 bästa valutamäklarna på marknaden inför 2023. Komplett med detaljer och information om vad respektive sajt har att erbjuda dig som kund.

4 bästa mäklarna för valutahandel 2023

Nedanstående topplista inkluderar fyra toppmäklare som alla är reglerade inom EU – ett kriterium som är fördelaktigt för dig som kund eftersom kraven på dessa mäklare är högre, transparensen bättre och konsumentskyddet därmed starkare.

Skilling

Först ut är en storfavorit bland många läsare hos Valutahandel. Skilling lanserades 2019 av bland andra Henrik Persson Ekdahl och Anders Berglund – två svenska entreprenörer med imponerande bakgrunder inom svenskt näringsliv. På bara ett par år har plattformen utvecklats från en nykomling till en av marknadens absolut bästa och högst ansedda för valutahandel (och annan trading) på nätet.

Skillings ambitioner och fokus ligger på att erbjuda användarvänlig, tillgänglig näthandel med ett generöst utbud av olika tillgångar och instrument. Hela plattformen, såväl den webbaserade som den i mobilformat, finns på svenska och mycket är anpassat för en svensk målgrupp. Registrering och inloggning sker exempelvis smidigt med hjälp av BankID, och insättningar kan bland annat göras med Swish.

I dagsläget har Skilling omkring 1000 olika tillgångar i sitt utbud. Här finns gott om valutapar, aktier och index men även råvaror, kryptovalutor och spännande ETF:er. Smidig CFD-handel erbjuds med hävstång om max 1:30 enligt gällande EU-regler, och för tradingen finns numera flera olika plattformar tillgängliga; Skilling Trader, MT4, cTrader, Skilling Copy och TradingView. Spreads och exekveringstider är några av de bästa på den internationella marknaden.

Antal plattformar: 5
Instrument: Ca 1000
Land: Sverige

– Ingen registreringskostnad
– Trading på webben och i mobil
– Inloggning med BankID
– Svensk support

Recension Skilling.

Skapa ett gratis demokonto hos Skilling och testa plattformen helt utan risk i 30 dagar.

eToro

eToro är ett mecka för alla som gillar copy trading. Den brittiske tradingjätten är en pionjär inom copy trading/social trading och kan idag erbjuda ett imponerande community med över 100 000 traders att interagera med och inspireras av i din handel.

Utöver copy trading är eToro också utmärkta för vanlig handel med allt från valutor och krypto, till aktier, råvaror, index och ETF:er. Här kan du bland annat trada specialinstrument som en portfölj helt inriktad på MetaVerse, samt trada produkter både med och utan hävstång. För hävstångstrading finns CFD:er, och för trading utan hävstång köper du den underliggande tillgången. All handel sker på den egendesignade plattformen eToro Trader – en intuitiv, snabb och mycket användarvänlig plattform för traders på alla nivåer. eToro har också ett mycket uppskattat utbildningsmaterial.

Antal plattformar: 1
Instrument: ca 3500
Land: Storbritannien

– Ingen registreringskostnad
– Störst inom copy tradig
– Unika instrument och trading utan hävstång
– Svenska som språkval

eToro recension.

Skapa ett gratis demokonto hos eToro och testa plattformen helt utan risk i 30 dagar.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Trygg valutahandel med stort utbud av instrument, låga spreads och flexibel hävstång. Testa eToro!

Riskvarning: 79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


AvaTrade

Grundat redan 2006 börjar AvaTrade vara en av de välkända onlinemäklare som funnits längst. Här får du en stabil, pålitlig aktör som har högt förtroende bland kunder och som erbjuder enkel, lättillgänglig valutahandel för både nybörjare och mer erfarna traders.

Precis som eToro har AvaTrade ett par unika funktioner att erbjuda – av vilka riskhanteringsverktyget AvaProtect är en av de senast lanserade. Hos AvaTrade hittar du ett komplett utbud av premiumtillgångar, med instrument på alla de stora marknaderna – forex, aktier, krypto, index samt både mjuka och hårda råvaror. Förutom CFD:er finns också optioner, obligationer och vanillaoptioner. AvaTrade har även snäva spreads, snabba avslut och noll provisioner, samt fem olika tradingplattformar; MT4, MT5, AvaTrade Webtrader, AvaTrade GO och Ava Social.

Utöver ett stort utbud, användarvänlighet och låga avgifter är AvaTrade också en av de mäklare som är reglerad på flest marknader. Företaget har licens i hela 9 olika jurisdiktioner.

Antal plattformar: 5
Instrument: 250+
land. Irland

– Nybörjarvänlig
– Låg insättningsnivå
– Svenska som språkval
– Trading på webben och i mobilen.

AvaTrade recension.

Skapa ett gratis demokonto hos AvaTrade och testa plattformen helt utan risk i 30 dagar.

Capital

Sist men inte minst är även Capital ett strålande val av onlinemäklare för handel med valutor och andra instrument. Företaget, som grundades 2016 och har sitt säte på Cypern, har ett av marknadens största utbud av tillgångar med över 4000 instrument tillgängliga för handel. Här finns allt du behöver för en diversifierad portfölj – aktier, aktieportföljer, krypto, index, obligationer, optioner, terminer, råvaror och så valutor förstås. Över åren har Capital också kommit att utmärka sig som en ledare av innovation inom trading. På sajten kan man bland annat använda sig av AI-teknik för att analysera sitt tradingbeteende och få hjälp att planera och strukturera upp sin handel utifrån det.

Capital har också flexibel hävstång, professionella konton, ett riktigt bra utbildningsmaterial och en grym egenutvecklad plattform – Capital Trader. Handel är förstås tillgängligt i både mobil- och webbformat. Ytterligare en stor fördel med Capital är möjligheten till flexibel hävstång för CFD-trading. Du måste inte handla valutapar med hävstång på 1:30 till exempel, utan är fri att välja en lägre, eller helt skippa, om du hellre vill det.

Idag finns Capital i över 50 länder världen över och sajten har licens i 3 olika jurisdiktioner.

Capital recension.

Skapa ett gratis demokonto hos Capital och testa plattformen helt utan risk i 30 dagar.

Vill du ha ytterligare bra tips på onlinemäklare? Se vår topplista över bästa valutamäklare samt vår lista över bästa kryptomäklare.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Valutahandel i världsklass sedan 2006. Prova du med. Bli kund hos AvaTrade idag!

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.