fbpx

Markus från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 19 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Vill du ha bättre flexibilitet och mer frihet när du handlar valutor? Satsa på mobil trading, det finns 41 stycken på vår mobila trading topplista. Tack vare intuitiva och avancerade tradingappar från de bästa mäklare inom valutahandel är det möjligt att ta sin trading ett steg längre och kunna tjäna pengar även när du pendlar, sitter på ett flygplan eller kanske vill få tiden att gå när väntar i kö.

Valutahandel har gjort en djupdykning i de sajter som erbjuder handel i mobilen – och hittat 8 favoriter som är lite bättre och lite vassare än övriga konkurrenter.

Först och främst: Varför är appar så bra för valutahandel?

Smartphones och mobila plattformar har på många sätt revolutionerat online trading genom att göra det enklare och mer tillgängligt än någonsin tidigare. Tack vare teknikens framsteg är det inte längre nödvändigt att sitta klistrad vid ett skrivbord framför en dataskärm, utan det går precis lika bra att sköta sin valutahandel från soffan, på resa eller varför inte i hängmattan under semestertid. I takt med att kraven på snabb teknik och bra gränssnitt blir allt högre, har också kvaliteten på de appar som finns tillgängliga höjts rejält de sista åren. Många av dem erbjuder idag en förstklassig tradingupplevelse helt i nivå med den man får via webb- eller desktopplattform. Ett tips när du ska välja valutamäklare är att jämföra och testköra ett flertal olika aktörer och mobilplattformar innan du bestämmer dig. För att göra urvalet lite mindre och beslutet lite enklare, har Valutahandel.se tagit fram en lista på de 8 valutamäklare som erbjuder bäst mobilappar på marknaden – samtliga väl värda att kolla in.

8 ledande tradingsajter med mobilappar i toppklass

Plus 500 app

+Plus500

Börsnoterat bolag med ett värde på strax över 6,5 miljarder SEK och således en av branschens mesta tungviktare. Plus500 är en populär sajt för att handla CFD'er såsom krypto, råvaror, aktier och aktieindex. 79% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

Bolaget erbjuder ett av marknadens bredaste och mest generösa sortiment av tillgångar och instrument. Plus500 har satsat på helt egna och unika plattformar snarare än att använda sig av tredjepartslösningar som MetaTrader eller cTrader, och både webbversionen, desktopversionen och mobilappen utmärker sig som extremt användarvänliga, snabba och intuitiva. I Plus500-appen (som givetvis finns för både iOS, Android och Windows) har du tillgång till tusentals instrument på mängder av marknader, och kan öppna och stänga ordrar med blixtsnabba exekveringar till konkurrenskraftiga spreads. Mobilappen är helt kostnadsfri och ett utmärkt komplement för dig som har ett tradingkonto hos Plus500.

skilling app iPhone

+Skilling

Mycket högkvalitativ plattform på alla sätt – inte minst för mobil trading. Skilling är nykomlingen som sedan starten år 2016 har rönt stora framgångar i branschen och blivit en uppskattad valutamäklare bland traders världen över. Sajten erbjuder sina användare möjligheten att handla på hela tre olika plattformar; den egenutvecklade SkillingTrader, cTrader samt MetaTrader4 – världens mest använda plattform. Genom mobilappen – vilken finns tillgänglig för iOS, Android och Windows – får man utmärkt koll på sina positioner, sin belåning, sin tradinghistorik och kan lägga ordrar med en exekveringshastighet på så lite som 0,01 sek. Drygt 800 instrument finns tillgängliga för handel – däribland över 70 valutapar (både majors, minors och exotiska). Registreringen sker dessutom med BankID, vilket gör det både säkert och snabbare att komma igång med sin valutahandel. Ladda ned appen, öppna ett demokonto och testa valutahandel hos Skilling du också.

IG app iPhone

+IG

IG grundades redan år 1974 och kan således räknas som en av tradingbranschens främsta veteraner. Den globala plattformen tillhandahåller utmärkt trading på såväl den egendesignade plattformen, som MetaTrader4 – med över 17 000 olika marknader tillgängliga direkt i mobilen. Design och gränssnitt håller mycket hög kvalitet för både webb, desktop och mobil – och appen för iOS och Android ger en förstklassig tradingupplevelse i litet och behändigt format. Handla över 80 olika valutapar, mängder av råvaror, kryptovalutor, index och aktier med CFD'er, turbowarranter, barriers och ETF'er – var du vill, när du vill. Prova en valutamäklare som varit aktiv i 45 år. Ja, du läste rätt. Här får du en sajt för valutahandel med app som verkligen fungerat och förbättrats under lång tid. Med IG så får du en snygg, stabil och flexibel plattform där du kan trada precis vad som helst.

metatrader 5 app

+NS Broker

Gillar du att handla på MetaTraders kraftfulla uppföljare till MT4? Då är NS Broker en plattform för dig. Här har man satsat fullt ut på den senaste och mest innovativa tekniken, och erbjuder MetaTrader5 för både desktop, webb och mobil. Utöver att ha en riktigt bra infrastruktur som möjliggör snabba exekveringar, bra orderfyllnad och minimalt slippage – räknas också NS Broker som en av marknadens främsta vad gäller transparens. Samtliga likviditetsleverantörer finns redovisade på sajten, vilket förstärker plattformens seriositet och tydlighet. MT5-appen motsvarar alla förväntningar man kan ha på en mobil trading plattform, med snygg och användarvänlig design och teknik som möjliggör flexibel handel handel på alla olika nivåer. 8 ytterligare anledningar att välj NS Broker finns här. Du kommer snabbt upptäcka de låga kostnaderna och den minimala spreaden, som är bland de lägsta på marknaden. Så registrera dig med NS Broker idag och prova fantastisk trading!

capital.com app

+Capital

Mobil valutahandel med det allra senaste inom artificiell intelligens till ditt förfogande. Du kan läsa mer om valutahandel med AI hos Capital, där vi beskriver lite mer om hur deras system fungerar. Multinationella Capital.com har på kort tid kommit att bli en given favorit bland traders i över 50 länder med höga krav på såväl utbud av tillgångar och instrument – som på teknisk infrastruktur, priser, verktyg och snabba avslut. Sajtens mobilapp (tillgänglig för iOS och Android) har belönats med ett flertal priser och utmärkelser för design, gränssnitt och en tradingupplevelse som verkligen levererar över förväntan. Ifall du provar själv så kan du upptäcka ifall detta är en sajt för dig, eller ifall du föredrar något annat alternativ från vår topplista.


Förutom en app för trading har Capital.com också appen Investmate, i vilken du hittar interaktiva kurser, videolektioner, tips om strategier och mycket mer för att hjälpa dig att utvecklas och nå bättre resultat.

metatrader 4 app

+101 Investing

Hos 101 Investing får du tillgång till 10 000+ marknader, över 350 tillgångar och ett stort antal analytiska verktyg direkt i din smartphone. Sajten passar dig som föredrar handel via MetaTrader4, och som gärna vill ha en plattform där svenska finns tillgängligt som språkval.


MT4-appen ger dig samma möjligheter som webb- och desktopversionen – med interaktiva grafer, utbildningsmaterial, komplett orderhantering, historik, livechatt och mycket mer. Synnerligen enkel och lättanvänd plattform i både dator och mobil som passar såväl nybörjare, som proffs.

markets.com app

+MarketsX

Valutahandel.se har tidigare rapporterat om de unika möjligheter som erbjuds för onlinehandlare hos Markets.com, med separata gränssnitt för traders respektive investerare. Som registrerad användare hos Markets står hela fyra olika plattformar till ditt förfogande; MarketsX (för trading), MarketsI (för investering), MetaTrader4 samt MetaTrader5 – av vilka den mycket intuitiva och kraftfulla MarketsX även är tillgänglig som mobilapp.
Genom MarketsX kan du handla över 2000 instrument med CFD'er direkt i din smartphone, och dra nytta av samma uppsättningar verktyg, nyheter, analyser, tidsramar etc som du får i datorn. Den nya plattformen från Markets är definitivt värd att prova ifall du vill handla valuta genom en app. Så vad väntar du på? Registrera dig på MarketsX idag och se om detta kan vara något för dig!

iq option app

+IQ Option

EU-reglerade mäklaren IQ Option är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha ett bra utbud av såväl forex (närmare 60 valutapar att välja mellan), som krypto, råvaror och ETF'er. Både hemsida och app finns på svenska vilket gör handelsupplevelsen både enklare och smidigare.


IQ Option har tilldelats ett flertal priser för bl a bästa tekniska app och bästa mäklare för binära optioner, och sajten har miljontals nöjda användare världen över – med ett ständigt ökande antal. Lägsta insättning är endast €10, över 250 instrument finns tillgängliga inom en mängd olika segment och registreringen tar endast någon minut.

Vill du ha ytterligare tips om branschens bästa valutamäklare för mobilen? Ta en titt på vår topplista och läs våra oberoende recensioner, i vilka vi granskar alltifrån plattformar och appar, till utbud, priser och design. Alternativt, titta på vår 5-minuters guide till valutahandel där du lär dig hur man kommer igång med bankID super smidigt.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.