fbpx

Niklas från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 36 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Gör din handelsdröm till verklighet med 101 Invest
Klicka för större bilder

101Investing är onlinemäklaren för dig som letar efter en modern, användarvänlig och tekniskt avancerad sajt att trada på - med hög transparens, snäva spreads och rikligt med CFD-instrument att handla. 101Investing drivs utav FXBFI Broker Financial Invest Ltd. Bolaget är reglerat av CySEC Cyprus Securities and Exchange Commission med licensnummer 315/16. Du får kvalite och professionalism i klass med de största valutamäklarna i industrin, men med en mer personlig känsla och servicenivå som bara mindre spelare kan erbjuda.

Vi gillar tydligheten, valmöjligheterna och det mycket generösa utbildningsmaterial som - i enlighet med 101 Investings egna motto - kan hjälpa dig att göra din tradingdröm till verklighet. Upplev en enastående sajt som verkligen rockar för alla som gillar valutahandel och trading på nätet. Registrera dig för 101 Investing nu!

Riskvarning: CFDer är komplexa instrument som har en hög risk att kvickt förlora pengar pga hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

101Investing

101Investing logo

Totalt betyg

3.33/10

Betyg-detaljer

2
4
4
3
2
4
3
4
4

Tips! Kolla in denna mäklaren istället

Vi vill göra dig uppmärksam att 101Investing har fått ett relativt lågt betyg. Det finns därför andra mäklare som vi tror kan passa dig bättre än denna. Missa inte att kolla in detta mer fördelaktiga alternativ istället:
›› Skilling har fått betyget 9.56 av 10 och klassad som en av de bästa plattformarna för svenskar.

Skilling är ett seriöst bolag grundat av erfarna skandinaver. De stödjer svenska BankID för registrering, är licensierade i EU & erbjuder 3 olika handelsplattformar. De är helt enkelt vår personliga favorit.Frågor? Livechat här! Du kan registrera dig direkt hos dem här.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss direkt via vår Livechat här eller skicka ett mail här.
Hos Skilling: 82% av retail kunder förlorar pengar.

 • Min. insättning

  $250

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2016

 • Licenser

  1

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja, 24/5

 • Valuta insättning

  USD EUR GBP

 
Extremt tydlig och lättnavigerad hemsida, exceptionella tradingmöjligheter med den världsledande handelsplattformen MetaTrader 4 och ett bra utbud av såväl tillgångar som analytiska verktyg. 101Investing presenterar en hel del fördelar, och ger ett mycket bra intryck redan från start. Bakom plattformen står FXBFI Broker Financial Invest Ltd - ett ledande finansbolag med säte på Cypern och med101 Investing bjuder på gott om funktioner och ger ett väldigt bra intryck direkt från start. 101 nvesting drivs av FXBFI Broker Financial Invest Ltd, ett väletablerat bolag som är baserat på Cypern. De har både höga standarder och ett riktigt professionellt team bakom.Hos 101Investing ges du som aktiv trader möjligheten att ta din CFD-handel till en ny nivå och avancera på de globala börserna, med hundratals tillgångar att handla på 10 000+ marknader inom såväl forex och råvaror, som kryptovalutor, aktier och index. Fyra olika kontotyper finns att välja mellan utifrån erfarenhet och kapital, med riktigt bra hävstångsnivåer och spreads så låga som 0,03 pips. 101 Investing säger sig leverera 101% vad gäller både tradingupplevelse, utbud, säkerhet och villkor - ett påstående vi absolut kan tänka oss att hålla med om. Registrera dig idag, och upptäck fördelarna med 101 Investing du också.


 
101Investing erbjuder standardnivåer för hävstång enligt följande: 1:30 för stora valutapar, 1:20 för mindre valutapar, guld och stora index, 1:10 för alla råvaror utom guld samt mindre aktieindex, 1:5 för aktier och slutligen 1:2 för kryptovalutor. Maximal FX-hävstång för de olika kontotyperna ligger på 1:30 för Silverkontot, 1:400/500 för Guld samt 1:400/500 för Platina - de två sistnämnda gäller dock endast för professionella kunder. Stort plus för att detaljerade uppgifter om aktuella hävstänger för respektive produkt finns att hitta enkelt på hemsidan.
 
Att registrera sig på 101Investing är kostnadsfritt, oavsett vilken typ av konto du väljer. All handel är 100% kommissionsfri, med en lägsta spread på 0,07 pips för Silverkontot samt 0,03 pips för Guld- och Platinakontot. 101Investing erbjuder också en swaprabatt på 25% för Silverkontot, samt 50% för Guld- och Platinakontot. Fria uttag är tillgängligt, men en avaktiveringsavgift på minst 80 EUR tillkommer om ingen handelsaktivitet äger rum på kontot på 61 dagar. Inaktiva konton debiteras en "aktivitetsavgift" enligt följande:
o Under 61 dagar är aktivitetsavgiften 80 EUR, retroaktiv för hela den vilande perioden (dvs.
efter 61 dagars inaktivitet kostar ditt kontots aktivitetsavgift 160 EUR).
o Under 91 dagar är aktivitetsavgiften 120 EUR per månad.
o Under 181 dagar är aktivitetsavgiften 200 EUR per månad
o Under 271 dagar är aktivitetsavgiften 500 EUR per månad.

För att komma igång så kan du använda EUR, USD eller GBP som är de internationellt erkända valutorna som erbjuds via MT4. Det minsta insättningsbeloppet är $250, eller motsvarande belopp i EUR eller GBP.
 


 
+ Låga spreads och ingen kommission.
+ Extremt tydlig hemsida, lätt att hitta det man söker.
+ Mycket bra handelsprestanda med MT4 - olika exekveringslägen, mängder av analysverktyg och anpassningsbara grafer och diagram.
+ Bra valmöjligheter - olika konton.
+ Riktigt generöst utbud av krypto, 50+ tillgångar.
+ 100% fria uttag.
+ Hemsidan finns på svenska.
+ Bra utbildningsmaterial.
 
- Det totala utbudet är bra, men kunde ha varit lite större.
- Något dyr inaktiveringsavgift ifall kontot inte används på en sammanhängande period av 60 dagar. Det går iof enkelt att avsluta och ta ut pengarna om man vill det också.
 
101Investing har valt att satsa på den bästa av de bästa - MetaTrader 4. All handel kan ske helt integrerat med webbaserad plattform, desktop-plattform eller den smarta mobilappen som finns för såväl iOS som Android. MT4 förhöjer din tradingupplevelse med innovativa funktioner för anpassad handel, fyra olika exekveringslägen, närmare 30 analysverktyg, 9 olika tidsramar och möjlighet att syna din handelshistorik in i minsta detalj. Grafer och diagram går att skräddarsy, plattformen stöder hela 18 olika språk och prestandan är på topp.

 
Flerspråkig telefonsupport finns tillgänglig måndag-fredag kl 7:00-17:00 GMT. Support kan också fås via livechatt, mail eller den meddelandefunktion som finns på hemsidan. 101 Investing erbjuder support 24/5 - alltså dygnet runt 5 dagar i veckan - vilket förstås är bra, men förhoppningar finns om att de utökar till 24/7 inom kort.
 
101Investing är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, FXBFI Broker Financial Invest Ltd (#315/16)
 
 

Hur kan jag sätta in pengar på mitt 101 Investing-konto?

Ett flertal olika insättningsalternativ erbjuds, däribland kreditkort, banköverföring samt digitala betaltjänster som Skrill, Neteller, Trustly, V Pay, Wirecard och SafeCharge. 101 Investing debiterar inga avgifter för insättningar.

Hur bra är 101 Investing när det kommer till säkerhet?

101 Investing är via moderbolaget FXBFI reglerade och står under tillsyn av CySEC - Cyprus Securities and Exchange Commission, med licensnummer 315/16. Datasäkerhet och SSL är en hög prioritet, liksom transparens gentemot alla involverade parter.

Erbjuder 101 Investing islamiskt konto?

Ja, hos 101 Investing vill man erbjuda lika bra möjligheter till alla traders oavsett bakgrund, kultur, religion, språk och land. Här finns möjlighet att skapa ett islamiskt konto för de användare som följer Sharialagar.

Hur öppnar jag ett konto hos 101 Investing?

Via hemsidan klickar du dig vidare till "Öppna ett konto" där du sedan ombeds fylla i namn- och personuppgifter, information och dokument som styrker din folkbokföringsadress, vilken typ av konto du vill öppna och hur du önskar föra över kapital. Processen är snabb och smidig, och du kan vara igång med din valutahandel, kryptohandel eller trading med övriga tillgångar på endast ett par minuter. Registrera dig hos 101 Investing, och upptäck bättre, modernare och smidigare CFD-handel.
Bolaget bakom 101Investing har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för FXBFI Broker Financial Invest Ltd with license number 315/16.
  Inga fler nyheter om 101Investing tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.