Johan från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 44 minuter sedan.

» Prova IG du med.
76 % av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
Vlj mellan att investera eller ren trading.
Klicka för större bilder

En flexibel valutamäklare som passar utmärkt både för nybörjare och professionella. Ägs av ett av världens största spelbolag som tillsammans med en stor grupp valutaexperter lyckats skapa en av Europas ledande plattformar för valutahandel. De har varit marknadsledande med sina användarvänliga, moderna, och framför allt helt gratis tjänster och de sticker verkligen ut från mängden tack vare den sistnämnda punkten. Markets.com tar inte ut några avgifter eller kommission för sina tjänster, det är något som extremt få andra valutamäklare kan säga med gott samvete. Prova Markets idag, med alla marknader på ett och samma ställe.

Markets

Markets logo

Totalt betyg

9.57/10

Betyg-detaljer

9
9
10
10
10
10
9

 • Min. insättning

  1000 kronor

 • Plattformar

  MT5, MT4 + 3.

 • Grundat

  2008

 • Licenser

  2

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Dygnet runt.

 • Valuta insättning

  EUR GBP DKK

 
Markets är en väldigt proffsig valuta- och online trading mäklare, som ägs av Playtech. Du kan direkt välja om du vill gå in som trader eller investerare och får då olika gränssnitt att välja mellan.

Visionen bakom Markets.com har hela tiden varit att erbjuda en förstklassig tradingplattform för handel med ett brett utbud av valutor, aktier, index, råvaror och krypto. Sajten har sitt säte på Cypern och står under tillsyn av både CySEC och FSCA. Vidare står Markets.com under vingarna av TradeTech Group och Playtech - ett företag som finns listat på index FTSE 250 och som med sina stabila finanser möjliggör en plattform med avancerad teknologi och tradingtjänster som alltid sätter kunden i första rum.


Markets.com vänder sig till såväl professionella traders med höga krav på effektivitet, minimala spreads och teknik som möjliggör avancerad kortsiktig handel - som till investerare med längre tidsperspektiv och som önskar tillgång till djupgående analyser, prognoser, översikt av vad andra traders & hedgefonder gör och aktuella marknadsnyheter. Hos Markets får du tillgång till globala marknader och global trading - men med individuell service som få andra valutamäklare kan toppa. Vad sägs t ex om din alldeles egna Account Manager, ett eget analysteam och personlig support som finns tillgänglig dygnet runt? Allt det plus ett unikt informationsflöde från både professionella tradingbloggar och hedgefondförvaltare gör att Markets verkligen sticker ut med att erbjuda sina användare något alldeles extra.


Vi väntar fortfarande på att Markets ska släppas på svenska, förhoppningsvis under kvartal 2 eller 3 i år, då de för närvarande endast finns på danska, engelska och flera andra europeiska språk. Som kund hos Markets så har Du tillgång till en personliga dealer och enormt utbud av verktyg för att göra din trading bättre. Prova själv Markets enastående, nya plattform idag!
 
30x belåning är möjlig för större valutapar, men vi rekommenderar att du utnyttjar avsevärt lägre belåningsgrad vid handel hos Markets.com. För lite mindre valutor så gäller 20x belåning och en något högre spread. För t. ex EUR/SEK så gäller 50 punkter spread och 20x belåning. För kryptovalutor som Ripple, Ethereum och Litecoin så gäller 2x belåning.
 
Har du ledsnat på valutamäklare som medvetet gör det krångligt att få reda på exakta prissättningar, eller än värre - inte redovisar dem ordentligt alls? Då har du ytterligare ett skäl att kika närmare på Markets.com. Under fliken Costs & Pricing står precis vad som gäller för aktuella kostnader, avgifter och prissättningar och allting är lätt att navigera sig fram till. Sajten har valt att dela upp det i en kategori för mer kortsiktiga CFD-trades - MarketsX - och mer långsiktiga investeringar - MarketsI. Markets.com jobbar aktivt för att hålla nere trading- och investeringskostnader så mycket som möjligt, för att du som användare inte ska behöva se dina vinster ätas upp av överprisade avgifter. Dessutom får du tillgång till 100% fria uttag. Testa prisvärd trading hos Markets, du också
 
+ Välj mellan ett gränssnitt för traders eller för investerare. Vad vill du göra
+ Innovativa och användarvänliga plattformar med bra gränssnitt.
+ Mycket brett utbud av tradinginstrument - över 2200 stycken.
+ Samarbete med 1000-tals expertbloggar och hedgefonder för unik input på marknaden.
+ Låga kostnader och snabb registrering.
+ Tillgång till individuell support med personligt analysteam, account manager etc.
+ Dagliga nyhetsbrev och marknadsanalyser via SMS eller mail.
 
- Kunde haft fler valutapar.
- Varken Market's hemsida eller supporten finns på svenska. Dock ska det vara på gång
- Något otydligt om lägsta insättning är motsvarande $250 eller 250 i någon av de andra basvalutorna (EUR/GBP/DKK/NOK/SEK/PLN/CZK/AED)
 
De har fem olika plattformar hos nya Markets. MarketX för trading, Markets plattform för investeringar, MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) samt den avancerade mobila plattformen.

Bolaget prioriterar flexibilitet och valmöjligheter för samtliga användare - såväl nybörjare som professionella traders. Det är därför som Markets fokuserar på att erbjuda just flera olika plattformar, skräddarsydda för olika typer av online trading - oavsett om du är trader eller investerare.

● MarketsX: För förstklassig trading med snävare tidshorisont. MarketsX är sajtens mest avancerade plattform, med några av branschens absolut lägsta spreads, ett generöst utbud av verktyg för både teknisk analys, fundamental analys och riskhantering.
● MarketsI: Optimal för långsiktiga investeringar och aktiehandel. De har även 22 stycken olika aktieindex att handla med. Komplett med bl a VIP-service från Markets expertteam samt ett verktyg för att skapa och designa dina egna strategier.
MT4: Världens ledande tradingplattform som gör sig ypperlig för framförallt forex trading. Avancerad teknik som möjliggör trading med endast ett klick, tillgång till mängder av expertråd, micro-lots och hedgemöjligheter. Upplev trading med klassiska Meta Trader 4 hos Markets nu
MT5: För avancerad trading på flera olika marknader med instrument som CFD’er, futures och mycket annat. En vassare version av MT4 med fler tekniska indikatorer och innovativa tradingverktyg till din hjälp. Prova avancerade Meta Trader 5 hos Markets nu
● MarketsX for mobile: Mycket smidig mobilapp med vilken du kan inta positioner, exekvera ordrar, få updates om marknadshändelser och mycket mer var du än är, närsomhelst på dygnet. Perfekt för trading på språng!

Kom igång med valutahandel snabbt hos Markets. Bli en bättre trader. Registrera dig här nu!

 
Vid behov av rådgivning eller teknisk support kan du alltid vända dig till supportavdelningen på Markets.com. Telefonsupporten är öppen dygnet runt från söndag kl 22:00 t o m fredag kl 22:00 (GMT), året om. En livechatt finns tillgänglig 24/7 via hemsidan, till vilken du kan vända dig med frågor och funderingar som kräver snabba svar utanför de ordinarie telefontiderna. Vidare finns också möjligheten att fylla i ett kontaktformulär på hemsidan under fliken Contact. Supporten, liksom hemsidan, finns tillgänglig på ett flertal olika språk (dock ej svenska) - däribland engelska, arabiska, danska och franska.
 
Markets är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, Safecap Investments Limited (#092/08)
Licens i UK: Ja, TradeTech Alpha Ltd (#607305)
Licens i Australien: Ja, Tradetech Markets (Australia) Pty Ltd (#424008)
Licens i Sydafrika: Ja, Safecap Investments Limited (South Africa) FSCA #43906.
Licens på Brittiska Jungfru-öarna: Ja, TradeTech Markets (BVI) Limited (SIBA/L/14/1067)
Annan Licens: Ja, Safecap Investments Limited (South Africa) FSCA #43906.
 
 

Hur registrerar jag mig på Markets.com?

Att skapa ett konto går snabbt, smidigt och enkelt via hemsidan. Fyll i namn och kontaktuppgifter, verifiera din identitet och välj en despositmetod som passar dig.

Vilka olika insättningsmetoder kan jag välja mellan?

Kreditkort (Visa/Mastercard), banköverföring, PayPal, Skrill och Neteller.

Är Markets.com säkert?

Absolut. Sajten är licensierad och står under tillsyn av både CySEC och FSCA. Helt segregerade konton tillämpas.

Varför ska jag välja Markets.com?

Ingen annan mäklare på marknaden erbjuder möjligheten till olika gränssnitt beroende på om du går in som trader eller investerare. Det är helt unikt för Markets.com, och en utmärkt chans att ta din handel till nästa nivå med hjälp av skräddarsydda, innovativa och riktigt bra plattformar. Lägg därtill låga kostnader, många instrument och det faktum att både hedgefonder och över 50 000 traders delar med sig av professionella insikter och åsikter om marknaden. Testa själv Markets idag!
Bolaget bakom Markets har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Safecap Investments Limited, Playtech PLC
  Inga fler nyheter om Markets tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved