Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2020-02-19 17:35:20). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.8 + 0.22 %
EUR/USD 1.08 - 0.04 %
EUR/GBP 0.83 + 0.43 %
GBP/USD 1.29 - 0.47 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.8 +0.22 %
EUR/USD 1.08 -0.04 %
EUR/GBP 0.83 +0.43 %
GBP/USD 1.29 -0.47 %
USD/CHF 0.98 +0.11 %
USD/TRY 6.08 +0.27 %
USD/GBP 0.77 +0.46 %
USD/NOK 9.28 -0.55 %
Startsidan fr Markets.com
Klicka för större bilder

En flexibel valutamäklare som passar utmärkt både för nybörjare och professionella. Ägs av ett av världens största spelbolag som tillsammans med en stor grupp valutaexperter lyckats skapa en av Europas ledande plattformar för valutahandel. De har varit marknadsledande med sina användarvänliga, moderna, och framför allt helt gratis tjänster och de sticker verkligen ut från mängden tack vare den sistnämnda punkten. Markets.com tar inte ut några avgifter eller kommission för sina tjänster, det är något som extremt få andra valutamäklare kan säga med gott samvete. Prova Markets idag, med alla marknader på ett och samma ställe.

Markets.com

Markets.com logo

Totalt betyg

8.29/10

Betyg-detaljer

8
9
9
7
8
8
9
 • Min. insättning

  1000 kronor

 • Plattformar

  MT5, MT4

 • Grundat

  2010

 • Licenser

  2

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenska

  Ja

 • Support

  Dygnet runt.

 • Valuta insättning

  EUR GBP DKK

Markets.com är en väldigt proffsig valutamäklare, som ägs av Playtech. De erbjuder en kompetent, energisk och ytterst vänlig engelsk kundsupport som är öppen dygnet runt. Vi väntar fortfarande på att Markets.com ska släppas på svenska, då de för närvarande endast finns på danska, engelska och flera andra europeiska språk. Som kund hos Markets.com så har Du tillgång till en personliga dealer och får dagliga nyhetsbrev och analyser av valutamarknaden via SMS eller email.
30x belåning är möjlig för större valutapar, men vi rekommenderar att du utnyttjar avsevärt lägre belåningsgrad vid handel hos Markets.com. För lite mindre valutor så gäller 20x belåning och en något högre spread. För t. ex EUR/SEK så gäller 50 punkter spread och 20x belåning. För kryptovalutor som Ripple, Ethereum och Litecoin så gäller 2x belåning.
Inte så höga.
+ Upp till 30 gångers belåning, men var försiktig, det kan var för mycket också!
+ Ytterst kompetent, energisk och vänlig supportpersonal.
+ Över 2200 instrument att handla med.
+ Låg kommission och tight spread.
+ Kraftfulla analysverktyg med hög kvalité. Dagliga nyhetsbrev och analyser.
- Kunde haft fler valutapar.
- Saknar svensk support och sidan finns bara på engelska.
Flera
Markets.com har ett team av väldigt kompetent, energisk och trevlig supportpersonal som är tillgänglig dygnet runt, måndag till fredag. Det enda negativa är att det saknas svensk support, men det kommer troligen under andra halvan av 2019. Tills vidare så får du nöja dig med engelsk, dansk eller arabisk support.
 
  Inga fler nyheter om Markets.com tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved