fbpx

Niklas från Djurgården

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 34 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Kvinnor är ofta bättre på trading och valutahandel än män, men som vanligt så hörs ofta männen mer. På den internationella kvinnodagen så förväntas vi män visa lite extra uppskattning, samt helt köpa en rejäl bukett blommor.

Efter att del två är avklarat så är det nu dags att visa upp några beundransvärda kvinnliga aktiehandlare, online traders och valutahandlare. Häng med och läs om några kvinnor som är värda lite extra uppmärksamhet..

Investeringstjejen: 19 åring som tjänat 250 000 kr på 1 år

Hon har precis gått ut gymnasiet liksom Fröken Investera och läser upp betygen för att kunna läsa till civilingenjör. Under tiden, så tradear Amelie Wahlund aktier, fonder och förmodligen även valutahandel inom kort. Idag så gick Aftonblandet's artikel om Investeringstjejen live, vilket fått många yngre tjejer intresserade av trading.

Lite partiskt måhända, men Valutahandel's egen intervju med Amalia Wahlund känns både djupare och mer ingående, då fler frågor ställs och besvaras. Du får även en bättre översikt på vad hon handlar och föredrar investera i genom Valutahandel.se.

Amelie eller Ami som hon kallas av vännerna, är från Hammarby Sjöstad i Stockholm. Hon har hållit på med aktiv trading i över 1.5 år och det var hennes farfar som fick henne riktigt intresserad att börja med. Numera drar hon in i genomsnitt omkring 40 000 kr i månaden på sin trading. Vill Du bli lika bra som Amelie? Öppna ett konto hos Skilling och prova på, helt riskfritt, med ett demokonto.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Vår favorit bland trading sajterna. En snygg, snabb och svensk trading sajt som har BankID. Testa Skilling idag!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.


Joanna: Nyfiken i en strut

Den tidigare chefredaktören på Unga Aktiesparare och senare även Börshajen och Stock Magazin, är en riktigt nyfiken kvinna som driver Nyfikna Investerare, vilken snart kommer med en ny webbplats. Att vara nyfiken är extremt bra vid trading, för då kan man enklare snappa upp nyheter och trender, som kan leda till framgångsrika investeringar. Själv föredrar hon bland annat ny teknik, trading med guld och råvaror som silver samt Bitcoin när det kommer till kryptovalutorna.

Läs intervjun med Joanna på Nyfikna Investerare och upptäck vad hon själv investerar i. Eller prova själv på trading med Skilling och bli en frågvis och intresserad investerare som är hungrig på vinster, du också!

Abigail Johnson: VD och ordförande för Fidelity

Visste Du att fondbolaget Fidelity Investments, en av världens största kapitalförvaltare, har en kvinnlig VD samt ordförande? Nu vet du! Fidelity förvaltade 42 biljoner kronor i juni 2020, en summa som troligen växt fram tills nu. Det var hennes farfar, Edward C Johnson II som grundade Fidelity 1945. Ett tips från Abigail är följande:

“Många människor kommer att ge dig råd och beroende på hur väl de känner dig, kan råden vara giltiga eller inte så giltiga”.

Valutahandel säger: Vi håller med Abigail. Gör alltid dina egen undersökningar innan du väljer något att investera i.

Zafkhalilone: En framgångsrik kvinna på eToro

Hos eToro (recension) kan nybörjare känna sig hemma direkt. Trading hemifrån - ung tjej Ifall du är helt ny inom trading på nätet, så kan en bra start vara att automatiskt följa några grymma valuthandlare. Genom att sätta upp en riskprofil och avkastningsmål, samt vilka instrument du vill vara med på eller inte vill handla alls, så kan du komma igång med prisvärd valutahandel och trading på nätet med aktie-CFD'er. En riktigt duktig trader på eToro heter Zafkhalilone som användarnamn. Under lång tid så har hon lyckats riktigt bra. Det är enkelt att kopiera och följa duktiga traders, vilket är ett enkelt sätta att komma igång. Prova själv eToro som finns på svenska idag!


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Handla som proffsen. Välj ut en lämplig trader att kopiera, som handla din typ av instrument och aktier. Prova eToro copy trading idag!

Riskvarning: 68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Margery “Margie” Teller: Störst på EUR/USD trading

Margie Teller startade som kontorist-praktikant för optioner på O’Connor, innan hon spenderade 20 år på trading golvet i Chicago. Där blev hon efterhand erkänd som den största inom valutahandel när det kommer till Euro/Dollar trading, det mest handlade valutaparet av alla. Att hon valde just detta valutapar beror nog på att det sker mest avslut här och när hon väl började bygga upp sitt konto, så fortsatte det bara. Hon slutade trading efter 9/11 i New York, men Chicago Mercantile Exchange försökte få henne tillbaka genom ett väldigt generöst incitament. Men efter att ha blivit störst på valutahandel med EUR/USD, så kände Margie troligen att det var dags att lägga ner.

Lauren Simmons: Lämna inget åt slumpen

För fyra år sedan så blev Lauren, då 23 år gammal, den yngsta kvinnliga fulltidstradern på NYSE. Hon gick under smeknamnet “Den ensamma kvinnan på Wall Street”.

Laurens främsta trading tips går ut på att bli ekonomiskt kunnig. Hon menar att framgång på aktie- och valutamarknaden grundar sig på att lära sig saker, snarare än att lämna saker till slumpen. TIPS: En bra start, läs vår valutaskola innan och utan.

Nedan följer en intervju med Lauren Simmons på Bloomberg.

Victoria Silvstedt: Disney, BP och Dollarn

Svenska Victoria Silvstedt är en annan riktigt grym kvinnlig investerare. När hon talade med Valutahandel.se för någon månad sedan så var favoritaktierna bland annat BP, Netflix och Disney. Dessutom tror hon att dollarn är undervärderad och kommer få en come-back under året. Bland hennes senaste investeringar så återfinns bland annat Lyft. Du kan läsa intervjun med henne och andra kändisar här.

Glöm inte: 5 saker att tänka på vid trading

Det finns många olika saker som både män och kvinnor glömmer vid trading. Vi skrev en artikel om valutahandel för tjejer, med 5 saker att tänka på i höstas. Ett flertal kvinnor är oroliga att trading är svårt eller bara för män. Då föreslår vi att du kollar på 19 åriga Investeringstjejen, som på nolltid lärt sig trading helt själv. En stor fördel med trading plattformarna för 2021 är att du enkelt kan trada medan du är på språng.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.