fbpx

Niklas från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 26 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
89% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Trött på samma gamla vanliga trading mäklare? Har Avanzas brist på valutahandel fått dig att titta på alternativ? Då har du kommit rätt. Här har vi försökt skapa en aktuell topplista över årets bästa up and coming trading mäklare.

Att skapa en lista över de bästa alternativen inom vilken bransch som helst är en omfattande uppgift, speciellt om man tydligt ska visa upp skärmdumpar och göra jämförelser. Trading på nätet har växt i rekordfart, med allt fler nybörjare som hittar möjligheter hemifrån under pandemin. Mindre traders älskar FAANG-aktierna, som fortsätter stiga nästan varje dag. Samtidigt går många småsparare in som aktieblankare.

På valutafronten ser ni som hänger med på dagens nyhetsflashar att turkiska liran tappar rejält på slutet, medan euron stärkts och dollarn tappat på slutet. Bland valutaparen som rör sig mest på en daglig basis finns bland annat USD/ZAR, USD/TRY, GBP/EUR och AUD/JPY. På slutet så har guld-silver ration jämnat ut sig och allt fler traders börjar titta på att handla råvaror hemifrån. Häng med och se de ledande trading sajterna som svenskar letar efter och använder flitigast just nu.

Topp 10 trading mäklare i Sverige

Vad är du ute efter?

Frågan för många är bara vilka moderna online trading sajter som har lägst avgifter, flest faktorer som svenskar uppskattar medan vissa försöker komma till bukt med skillnader mellan aktiehandel och valutahandel, såsom kraftigt ökad hävstång och mindre kapitalbehov vid uppstart, medan valutahandel bjuder på avsevärt lägre spread och mindre procentuella svängningar. Nedan finns du vad vi på Valutahandel upplever vara de allra hetaste och mest intressanta up and coming trading mäklare för svenskar. Nedanstående online trading mäklare kommer visa dig lite av likheterna, skillnaderna och olikheterna mellan olika erbjudande.

IG trading

IG: Brittisk tungviktare med turbowarranter. Allt på svenska

Det finns gott om anledningar att välja IG för din trading. Framför allt så är de en av världens största CFD-leverantörer, med över 17 000 tillgängar tillgängliga för trading. Det finns också fullt av intressanta verktyg, såsom möjlighet att prenumerera på morgonrapporter från några av branschens bästa analytiker.

IG har själv skapat turbo24, en typ av turbowarranter, som går att handla med ISK-konto hos IG. Med hjälp av ISK-konto så får du en schablonskattesats vid trading, istället för att den traditionella skatten. Många som handlar på lite längre sikt eller gör stora vinster tycker detta är fantastiskt.

Oavsett om du är nybörjare inom valutahandel, eller en mer erfaren trader, så kommer IG bli en bra partner. De har långt track-record och finns numera även på svenska. Förutom turbo-warranter så har de som nämnts även ISK, samt traditionella CFD'er, barriers och vanilla-optioner. Vad mer kan du önska? Prova själv handla med IG idag!


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 2500 kr
Beskrivning: 17000 instrument att handla via CFDer, turbowarranter, optioner och aktieindex. Prova IG nu!

Riskvarning: 74% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.


Europe Fx: Den svenska sajten

EuropeFx: Från Europa till Sverige. Hög nivå!

En av de mest omtalade bland oss på kontoret är EuropeFx, som gått från Europa till Sverige och bjuder på relativt bra nivå det de erbjuder. De har troligen trading världens bästa support när du precis kommit igång med registreringen och ska börja handla. Ingen annan är lika kunnig med så lång erfarenhet. De kan svara på alla typer av frågor; för främsta nybörjaren till värsta proffset. Det är vad vi verkligen uppskattar när man startar ett nytt konto hos EuropeFx.

Sajten finns på svenska och du har ett enormt utbud, som passar de flesta. Deras funktion RoboX är lättare än någon annan att komma igång med för automatisk trading. Du kan välja strategipaket för automatiserad trading utifrån skräddarsydda algoritmer. Det är synnerligen enkelt att komma igång hos EuropeFx och utbudet, funktionerna och hela trading upplevelsen är top notch. Bolaget har även så kallad “mirror trading”, där du automatiskt kan kopiera andra framgångsrika traders som du vill ta rygga på (se videoklipp om det nedan). Prova själv Europe Fx idag!

EuropeFx har “mirror trading” från plattformen Tradency – vilken fungerar enligt nedan:


Betyg: 5.7/10
Minsta insättning: 1800 kr
Beskrivning: Valutahandel på svenska med RoboX, rejält utbud och roliga funktioner. Prova EuropeFx nu!

Riskvarning: 78,94% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos EuropeFX:


FP Markets startsidan

FP Markets: Över 10 000 instrument

Ifall du vill ha en supermodern sajt med marknadens bästa värde, så är FP Markets defintivit ett superbt alternativ. Du får tillgång till minst 10 000 instrument – ja du läste rätt. Det går att ägna sig åt både valutahandel, råvaror, kryptovalutor, aktier och index med CFD'er genom denna online trading sajt. Ifall du vill vara säker på att få störst utbud, så är därför FP Markets ett utomordentligt val. FP Markets kör orderhantering genom ECN-metoden, vilket gör att dina affärer går blixtsnabbt och matchas mot andra traders direkt, genom en uppsjö av likviditetsleverantörer.

Allt med FP Markets är väldigt genomtänkt och det kanske man bör förvänta sig efter 15 år på markanden? Designen och layouten känns väldigt spännande och får en att upptäcka fullt av nya instrument, samtidigt som den är lätt att navigera. Orderavslut ligger på endast 39 millisekunder och sajten räknas som en av de snabbare för orderhantering inom valutahandel. Testa själv FP Markets idag!

Capital - Startsidan

Capital: Använd AI för smartare trading

Capital.com är en internationell valuta- och online trading mäklare som enkelt låter dig upptäcka fullt utav handelsmöjligheter. Capital bjuder på helt kommissionsfri trading, samt väldigt förmånliga spread, inte minst ifall du vill komplettera din valutahandel med råvaror eller helt enkelt söker prisvärd trading med lägst avgifter.

Det finns gott om betalningsmetoder, även om de flesta troligen väljer Mastercard, Visakort, Banköverföring eller e-plånböcker för att komma igång hos Capital.

Vår recension av Capital ger utmärkta 9.57 i betyg, vilket grundas på superbra support, låga avgifter, kanonbra mjukvara, ett ypperligt utbud av instrument och riktigt tajta spreads. Capital är ensamma i klassen om att erbjuda innovativ AI-teknik, vilket hjälper dig analysera ditt tradingbeteende på en ny nivå – med hjälp av datorer. På så sätt kan du fatta smartare trading beslut över tiden och förstå bättre vilken typ av affärer du är bäst på, vilka instrument du ska undvika och var du ska lägga krafterna helt enkelt. Bli en bättre trading du också med hjälp av Capital's AI förslag. Prova själv Capital nu!


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Störst utbud för valutahandel och aktie-CFD'er. Nu på svenska. Prova Capital nu!

Riskvarning: 79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.


Hugo Fx: Startsidan

Hugo Fx: Snyggare design, mer positiv och lite roligare

Hugo FX – bara namnet låter lite positivt. Men när du väl kommer in på sajten så förstår du snabbt att det är ett nytänkande och intressant team bakom, som vill ge dig som trader den bästa tänkbara upplevelsen. Bara det faktum att man valt en maskot som Hugo, gör att vi gillar sajten lite extra. Den skäggiga rödhåriga mannen bakom HugoFx garanterar institutionell likviditet från toppbanker och tillåter liksom de flesta idag, endast trading online.

Valutahandel's recension av Hugo Fx grundas på en lång minsta insättningsgräns på endast 500 kr, riktigt bra support, schyssta avgifter, väldigt bra mjukvara från MetaTrader 4 och riktigt fin spread. Ifall du vill uppleva en lite annorlunda trading sajt med en designmässigt fantastisk miljö så är Hugo Fx definitivt ett schysst alternativ och en lite roligare valutamäklare där du säkerligen kommer trivas. Medan 9 utav 10 online trading mäklare är rätt traditionella och har en mer återhållsam stil, så sticker Hugo verkligen ut hakan inom nischen. Gillar du sticka ut lite och ha roligare när du handlar valuta eller aktier på nätet? Testa själv Hugo Fx idag!

Använd StormGain för att köpa BitCoin

Stormgain: Bäst för kryptotrading

Det finns extremt många olika sajter för trading med kryptovalutor, men bara en kan vara ledande utav kryptomäklarna. Enligt oss på Valutahandel.se så är denna ledare Stormgain. Framför allt så grundar vi vårt omdöme på bäst support inom kryptobranschen med personal som har störst förståelse och är bäst på att besvara allt typer av frågor inom området. Detta är viktigt inom en bransch som krypto, där många är osäkra på vad saker betyder eller hur man kan handla. De har ett enastående produktutbud för alla som vill handla lite mer exotiska kryptovalutor och du behöver inte göra insättning med bitcoin eller ethereum, utan kan lika gärna komma igång med rena svenska kronor för att påbörja din kryptotrading. Det tycker vi är viktigt.

Vidare så sticker Stormgain ut med att ha allra lägst spread inom kryptobranschen, vilket givetvis uppskattas av många. Även om svenska saknas som språk, så kan du göra insättning i skandinaviska valutor såsom SEK eller NOK, ifall du inte vill använda EUR eller USD – alternativt någon kryptovaluta såklart. För alla som vill ha en riktigt seriös sajt för sin kryptotrading så är Stormgain vårt förslag!

IronFx startsida

Iron Fx: Ett gigantiskt utbud

Sugen på att handla något helt annat än de 10 mest volatila krossen? Letar du efter en trading sajt som är både seriös, stabil och innovativ? Då kan Iron FX vara ett bra alternativ med ett enormt utbud av instrument från alla marknader: från valutahandel till råvaror, index, aktier och terminer. Ja, de har verkligen ett lite bredare utbud än de flesta, men saknar dock allt inom kryptovalutor vilket de flesta andra har.

Något som vi också verkligen gillar med Iron Fx är deras dygnet runt support, som är tillgänglig från måndag till fredag varje vecka. Det finns gott om tävlingar med upp till 90 000 kr i priser, vilket motiverar dig att bli en bättre trader. Ifall du är kinkig med avgifter och kommissioner, så är noll avgifter för insättningar och uttag en verklighet hos Iron Fx – vilket verkligen uppskattas. Upptäck trading världen med en proffsig trading aktör som ger dig allt som kan behövas direkt framför ögonen. Prova Iron Fx idag!

NS Brokers handeldplattform

NS Broker: Högst transparens från MT4

NS Broker ser vi som en riktigt spännande ny trading sajt. Istället för CySEC licens som de flesta har inom EU, så är det Malta-licens som bolaget har. Den fungerar dock på ungefär samma sätt men är lite mindre känd, men ännu striktare. Så för dig som kund så är det säkert. Vad NS Broker verkligen sticker ut med är maximal transparens i allt de gör och erbjuder. De visar t. ex upp alla likviditetsleverantörer som de jobbar med, i dagsläget 10 stycken. Detta ger förtroende och får en att förstå att NS Broker är en seriös firma.


Vi ser NS Broker som riktigt pålitliga och är framför allt imponerade av den låga spreaden. Du kan sköta din trading genom MT4, vilket är en favorit bland många traders – antingen från mobil eller dator. Ifall du inte testa trading genom MetaTrader 4 så är det dags att göra det med helproffsiga NS Broker. Prova själv NS Broker idag!

Skilling CFD-handel

Skilling: Med BankID och svensk support

Skilling är förmodligen den svenska tradingfirman som vi skrivit mest om på slutet. Bolaget har en helt egen tradingplattform, som är på en annan nivå än andra firmor. Anledning? De har tech-experter som startat upp ett 20-tal bolag och Skilling är vad allt till slut mynnar ut i. Det är här Optimizer Invest satsar mest och är övertygade om att det behövs en nykomling som är enklare, tydligare och bättre för nybörjare. Läs vår intervju med Skilling Gruppen's VD André Lavold ifall du inte redan gjort det.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Kom igång med BankID hos en svensk teknologifokuserad tradingfirma. Prova Skilling nu!

Riskvarning: 89% av retail kunder förlorar pengar.


Vad är det mer vi gillar med Skilling? Jo, bolaget är övertydliga med vad allt kostar och hur det fungerar, medan andra ofta gömmer undan vissa avgifter. Detta är något som nybörjare och medelgoda traders uppskattar extra mycket. Skilling's senaste 15 förbättringar av plattformen är synnerligen uppskattade, inte minst deras portföljhantering. Det går nämligen numera att se vilka trading-kategorier du är extra bra på, vilket delar som du kan förbättra och mycket annat som är extremt värdefullt för en trader som vill nå nästa nivå och förbättra allt som går för att få mer lönsamma affärer. Sugen på mer lönsamhet själv? Prova själv Skilling nu där registrering går blixtsnabbt!

Vantage FX - Börjar på under 5 minuter

Vantage Fx: Från Australien till Sverige

Vantage Fx är en australiensk trading firma som även syns i Sverige numera. Även om de inte finns på svenska, så är det för övrigt ett bra alternativ med proffsig support, schyssta avgifter och bra mjukvara.


Ifall du söker ett användarvänligt gränssnitt där det är lätt att navigera och enkelt att komma igång, så kan du först läsa recensionen av Vantage Fx där mer förklaras. Ifall du känner att det kan vara ett bra alternativ för dig så går det bra att Prova själv Vantage FX idag!

Slutsats: Vem väljer jag?

Det finns extremt många faktorer att uppmärksamma när du ska välja en ny svenska tradingsajt. Allt beror på vad du är ute efter. Ifall svensk support och funktioner är det allra viktigaste, så är normalt Skilling vårt val. Ifall du lägger hög viktig vid maximalt antal valutor eller aktier, så är Capital, IronFx samt IG tre heta alternativ. Ifall kryptovalutor är din grej, så är Stormgain en bra sajt att trada från.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.