fbpx

Fredrik från Bromma

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 14 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Under veckan så har Valutahandel haft nöjet att gå igenom de senaste uppdateringarna från marknadens alla handelsplattformar.

Vi kommer nu att presentera den ledande plattformen för trading från hängmattan, egenutvecklade plattformar, tredjepartslösningar – samt även ta upp de bästa handelsplattformarna för copy trading och de alternativen där man själv kan justera hävstången. Häng med och lär dig mer om hur olika handelsplattformar kan göra livet enklare när du ska initiera trading på nätet.

Bästa egenutvecklade trading plattformen

Många försöker, men få företag lyckas utveckla egna trading plattformar som är värda att handla på. Som tur är så finns det undantag. Liten skärmdump på Capital Web Trader.Valutahandel har gått igenom 49 valutamäklare, varav omkring 40 stycken har egenskapade trading plattformar. Dessvärre så är endast fem stycken riktigt bra och det finns såklart bara en vinnare:

Capital (vinnare) – Vinnaren bland online trading marknadens egenutvecklade plattformar är Capital Trader, som kan stoltsera med störst flexibilitet, bredast utbud och det mest användarvänliga gränssnittet. Allt finns på svenska. Prova själv registrera dig på Capital's svenska webbplats, helt riskfritt, med ett demokonto.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Prova Capital WebTrader. Den främsta egenutvecklade plattformen på svenska.

Riskvarning: 79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.


Övriga framstående alternativ som är värda att nämna bland egenskapade plattformar, av varierande anledningar, är följande:

Skilling (tvåa) – En av de allra snabbaste plattformarna är Skilling Web Trader, i alla fall enligt våra tester. Ifall du gillar när det går snabbt och smidigt så kan du prova Skilling Web Trader här.

eToro (trea) – Aldrig förr har vi upplevt en lika lättanvänd och finjusterad handelsplattform, som utvecklats över drygt 10 år. eToro Copytrader är i en klass för sig när det kommer till hur enkelt det är att välja en passande proffsig trader att följa. Du kan vara igång på någon minut med att följa valutahandlare, kryptoproffs eller aktiehandlare genom eToro's grymma plattform. Prova själv eToro CopyTrading idag!


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Låta andra göra jobbet? Testa copy-trading från eToro idag!

Riskvarning: 68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


AvaTrade (fyra) – Den plattformen som vi anser vara mest pålitlig och testad över lång tid är AvaTrade Go. Detta är bland de mest intuitiva plattformarna för mobil trading. Det går supersnabbt att komma igång själv med ett demokonto hos AvaTrade, där du kan uppleva AvaTrade Go i alla dess glans.

CMC Markets (femma) – En otroligt snygg platform, med fantastiska grafer och verktyg för teknisk analys. Ifall du gillar tekniska indikatorer för att få hjälp med din trading, så är den egenutvecklade trading plattformen Next Generation ett riktigt bra alternativ. Upplev själv Next Generation idag!

Bästa externa trading plattformen

Tredjepartslösningar finns det inte heller någon brist på. De flesta har säkert hört talas om eller provat på antingen MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) eller cTrader. Designmässigt så är de egenutvecklade ofta avsevärt trevligare och mer väldesignade, men funktionsmässigt så är externa handelsplattformar ofta väldigt stabila.

En majoritet av alla externa plattformsälskare handlar helst genom MetaTrader 4. Bland anledningarna finns att MT4 är väl beprövad, har allt grundläggande som behövs

Vinnare: MT4 som kan provas här, alternativt så läs recensionen av MT4.

Vilken handelsplattform är bäst för att justera hävstången?

Det finns egentligen bara två riktigt bra alternativ för dig som ibland vill köra maximal hävstång och andra gånger inte vill ha någon hävstång alls.

eToro (vinnare) – Här kan du inför varje trade direkt ändra hävstång. Ingen annan gör det lika enkelt. Hävstången kan således ändras direkt vid handelstillfället, utan att du behöver gå runt och leta efter några inställningar. Allt finns mitt framför näsan på dig. Upptäck själv eToro CopyTrader nu!

Capital (tvåa): Genom Capital Trader så kan du justera väldigt mycket, men det är inte lika lätt att hitta som hos eToro. Ifall du följer vår guide om hur man handlar utan hävstång hos Capital, så ser du tydliga skärmdumpar på var man behöver gå för att justera inställningarna.

Tjej i bikini som utför trading från hängmattan

Bäst trading från hängmattan

Under sommartider så vill man ha det smidigt och enkelt när man handlar råvaror, handlar aktier eller valuta. Mobil trading är något som de flesta föredrar under sommaren. Gör det bekvämt för dig och lägg dig i skuggan, för att få optimal trading upplevelse under sommaren.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Ledande på trading från hängmattan. Gör trading enkelt, för dig också. Prova med ett riskfritt demokonto idag!

Riskvarning: 76% av retail kunder förlorar pengar.


Med Skilling Copy så kan du smidigt kopiera duktiga traders från hängmattan. Genom Skilling Trader så kan du enkelt handla själv från en snabb plattform med allt på svenska.

eToros bästa copy traders för 3 månader

Bästa plattformen för copy trading

Årets kanske mest omtalade trend heter copy trading och det finns många grupper som gillar denna typen av “enkla” handel. Du slipper helt engagera dig själv på en daglig basis och kan istället följa de som lyckas bäst, både i upp- och nedgångar. Vi har även undersökt i en artikel hur copy trading kan förbättra din trading. Vem är då vinnaren i denna gren?

Vinnare: eToro, som tydligt visar upp exakt hur det gått för alla traders som du kan följa. Du kan sortera utifrån typ av trader, baserat på olika länder, resultat från olika tidsperioder och risknivå för att nämna några faktorer. Prova själv eToro's copytrading idag!


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.