fbpx

Alvin från Malmö

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 22 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Vad är Bitcoin priset 1 år från idag? Valutahandel.se har passat på att fråga ut en rad experter, kändisar och finansprofiler och jämfört med internationella analytiker och investmentbanker.

Givetvis så är det extremt svårt att förutspå Bitcoin priser, då volatiliteten är väldigt hög och marknaden varierar från kryptohysteri till intresse av att tjäna på nedgångar. Samtidigt så ökar acceptansen av Bitcoin över tiden, från att ha varit väldigt negativ till något mer positiv (men varnande) i media de senaste året.

Svaren på frågan om Bitcoins pris 2020 varierar dock kraftigt. Det bör noteras att de utfrågade inte är några ekonomiska rådgivare och att man bör ta gissningarna om Bitcoins framtida pris med en nypa salt, då det trots allt är väldigt svårt att förutspå. Nedan följer en sammanställning av folks gissningar över vad priset på Bitcoin kan vara om 1 år. Vad tror du själv?

Bitcoin på svenska

$200k-1M.

Ilan från SafeMeme: Över $250 0000

Jag är inte en ekonomisk rådgivare och det är viktigt att veta att ingen kan förutsäga Bitcoins pris med en garanti. Med det sagt:

Enligt min åsikt så är Bitcoin ostoppbar. Det faktum att media driver berättelsen om “hur dåliga Bitcoins är” medan institutionerna samlar på sig mer BTC, säkerställer att Bitcoin inte går någonstans. Mitt magiska nummer för BTC under de närmaste 12 månaderna skulle ligga var som helst mellan $250k – $380k. Genom att följa tidigare mönster och beteende så är 18x förutsägbart, avslutar Ilan från SafeMeme som vi intervjuade nyligen.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Störst utbud av kryptovalutor och aktie-CFD'er. Prova Capital idag, med eller utan hävstång!

Riskvarning: 79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.


Lovisa Löwenborg, Wire Invest tror på 6-siffrigt

Min chansning: Toppen är $250 000 år 2022 med lägsta nivå 50,000 under 2020. Ni kan läsa intervjun med Lovisa Löwenborg här.

Kursdubblaren: Över $100 000

Det bör börja dra i höst igen, så över 100 k dollar nästa år. Vi har inte gjort någon intervju med Kursdubblaren än, men han finns på Instagram som @kursdubblaren.

Calvin Fvand: $100 000

$100 000, svarar Calvin. Läs vår intervju med Calvin Fvand, som är mentor för folk som vill lära sig teknisk analys för valutahandel och kryptovalutor.

Ronny Dunberg på Multibrands: $80 000 som högst

Om vi håller $34 000 nivå nu i 24 timmar så är nästa målkurs $36 000. Nästa nivå är sedan $44 000 och når vi över den nivån så har vi en bekräftelse på en fortsatt bull run. 80k tror jag vi når som högst.
Jag tror inte på en mega bull till $100k+, det känns inte realistiskt.

Hash rate är fortfarande på låga nivåer, men riggar är uppe i Kazakhstan och snart Maryland. Bitcoin har blivit ett lagligt betalningsmedel i El Salvador, där president i skrivande stund meddelar att man ska ge hela befolkningen Bitcoin till ett värde av 30 dollar. Det ser öven ut som att Paraguay är nästa land att följa El Salvadors fotspår.

Senaste Swift samarbetet är också mega bull, avslutar Ronny Dunberg.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Etoro låter dig ta rygg på framgångsrika kryptoinvesterare. Kopiera. Med Etoro, helt kostnadsfritt!

Riskvarning: 68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Christian, ekonomigurun tror på mer än kursdubbling

Jag gissar på $80 000, säger Christian från Ekonomigurun.

Utdelningsfamiljen är positiva..

Vå gissning om priset på Bitcoin om ett års tid är $74 500. Kolla in vår intervju med Utdelningsfamiljen ifall du inte läst den.

Mattias Kaneteg: En dubblering från idag

Jag tror att Bitcoin står i 70 000 dollar om ett år, svarar Mattias Kaneteg. Med tanke på att priset i skrivande stund ligger på $34 700 så är det ungefär dubbelt pris från vad Bitcoin kostar idag.

Investormannen tror på $70 000

Jag tror att Bitcoin har dubblerat om ett år, så omkring $70 000, säger Investormannen som vi intervjuade nyligen.

Joanna: Nyfikna Investerare: Jag är bullish

Wow, vad svårt. Jag är ju bullish Bitcoin på lång sikt, men om just ett år vet jag inte. För mkt osäkerhetsfaktorer för att uttala mig, säger Joanna på Nyfikna Investerare. 🤓

Mohammed Salih: Jag ger dig en range på $22-25k

Tror att vi kan se 22-25k-range, säger Mohammed Salih från Aktiespararna.

Monika Terzic, Monter Trading: Beror på hur den rör sig i närtid

“Jag har en känsla att den kan gå ner till 20-25k, säger Monika Terzic som vi intervjuade tidigare i år. Jag varnade för bear trenden för en månad sedan men fick massa skit från folk som då hypade BTC och sa att jag inte visste något om hur krypto fungerar, hur vågorna rör sig.. att det var en tillfällig dipp.. att det var dags att köpa dippen innan den drar till 100k.. det är synd då flera nybörjare dragits in i både BTC, ETH och mindre coins.

Eller känsla och känsla… men det finns ingen teknisk analys som kan säga så mycket när det gäller just BTC anser jag. Bitcoin agerar som den vill agera.

Går BTC under 30k i närtid så tror jag att det tar lång tid innan vi ser 60k igen. Men tar den sig upp igen mot 40k i närtid så finns det större hopp om 60k igen eller mer”.

Monika Terzic avslutar med att hon inte tycker att det är köpläge. Det är ytterst oklart åt vilket håll det vänder just nu. Men jag är ingen expert inom krypto 🙂

Det är dock intressant och samtidigt läskigt hur mycket kursen påverkas av diverse uttalanden av exempelvis Elon.

Victoria Silvstedt: Planerar behålla på lång sikt

När Valutahandel.se frågar Victoria ifall hon fortfarande äger Bitcoin och vad hon tror om priserna om 1 år, så svarar hon:

Jag äger fortfarande en del Bitcoin efter att jag gick in vid $15 000. Köpte även Ethereum vid 18. Men vem vet vad som kommer hända om 12 månader? Jag har köpt kryptovalutor för att det är kul att vara med och planerar behålla Bitcoin på lång sikt.

JP Morgan: Negativa på kort sikt

Igår så gick JP Morgan ut med att de är negativ. Men varför är JPMorgan analytiker negativa till Bitcoin på kort sikt?

Medan vissa observatörer menar att bitcoins pris har bottnat, så pekar JP Morgan på en riskfaktor. Upplåsningen av aktier i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) kan skapa ett nytt säljtryck för kryptovalutan. Läs mer på CNBC. Samtidigt så tycks Goldman Sachs vara positiva, då de ingått samarbete med Galaxy Digital för trading med Bitcoin. Det hade investmentbolaget troligen inte gjort ifall de var negativa.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Prova en helsvensk valuta- och krypoäklare med snäv spread, fantastisk säkerhet med BankID och svenska betalmetoder såsom Swish. Registrera dig riskfritt hos Skilling idag!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.


Valutahandel.se har även frågat Elon Musk från Tesla och Michael Saylor från Microstrategy, dock utan något svar hittills.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.