fbpx

Bert från Kungsholmen

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 16 minuter sedan.

» Prova IG du med.
72% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
KuCoin: En av världens största kryptosidor
Klicka för större bilder

Kryptoplattformen KuCoin har sedan lanseringen 2017 vuxit till en av de mest kända kryptoplattformarna i världen - uppskattad för det generösa utbudet av tillgängliga coins, de många marknaderna, den snygga hemsidan och de många tjänster som står till buds. KuCoin är en komplett marknadsplats för handel med kryptovalutor - här finns både marginalhandel och spot trading tillgängligt, liksom derivatinstrument samt möjlighet att låna, låna ut, förvara och köpa krypto med bank- eller kreditkort. Valutahandel.se har granskat KuCoin och praktisktt testat plattformen och alla dess funktioner för att kunna ge dig som potentiell ny användare ett ärligt och 100% oberoende omdöme. Nedan finner du vår utförliga recension. Vill du signa upp dig för ett demokonto och testa plattformen redan nu? Besök KuCoin och registrera dig på 10 sekunder om man får tro bolaget själv.

KuCoin

KuCoin logo

Totalt betyg

8.88/10

Betyg-detaljer

9
9
10
9
9
9
8
8

 • Min. insättning

  500 kr

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2017

 • Licenser

  0

 • Land

  Singapore

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  USD BTC ETH

 
Givet KuCoins goda rykte och det faktum att plattformen är en av de mest kända i kryptosfären är förväntningarna förstås höga. Lyckligtvis är det första intrycket precis så bra som vi hade hoppats på. Rent visuellt har sajten en snygg och modern design med ett gränssnitt som varken upplevs för simpelt eller för invecklat, utan mycket användarvänligt. Närmare 20 olika språk finns att välja mellan och ännu fler valutor man kan handla krypto för - svenska finns tyvärr inte som språkalternativ, men SEK kan däremot väljas som valuta vid köp av krypto.

Översiktligt är KuCoin alltså en marknadsplats för trading med krypto och annan hantering av krypto - såsom lån, förvaring, växling och utlåning. Användare kan ägna sig åt såväl marginalhandel som spot trading med omkring 200 olika coins - både kända och mindre kända - samt låna ut valuta till andra användare, ta lån i krypto samt förvara krypto till en förmånlig ränta. Derivatinstrument finns också tillgängliga i form av olika terminer - Futures Lite, Futures Pro och Futures Brawl - liksom roliga tävlingar och möjligheter att tjäna bra bonusar.

På KuCoins hemsida kan man bland annat läsa att 1 av 4 som äger krypto i världen idag är aktiva användare på Kucoin samt att över 735 000 unika trades hittills har genomförts till en imponerade ackumulerad handelsvolym. Statistiken vittnar om inte annat om KuCoins popularitet, storlek och auktoritet i branschen. Prova KuCoin, du också!
 
KYC-process tillämpas vid registrering för de mer avancerade kontotyperna, på vilka man också får bäst tillgång till KuCoins fulla utbud. Vill man inte genomgå en KYC-process finns möjlighet att välja den enklaste kontotypen. Väljer du demokonto görs ingen KYC-registrering.

Upptäck en kryptoplattform i världsklass - öppna ett konto hos KuCoin idag!
 
Hävstångshandel är möjligt hos KuCoin. Eftersom plattformen är registrerad på Seychellerna och saknar reglering inom EU är handel med en hög maximal hävstång tillgängligt. Maxgräns ligger på 1:100.

Observera att högre hävstång också innebär en högre risk. Handla aldrig för mer än du har råd att förlora.
 
Registrering hos KuCoin är helt gratis för såväl demokonto som för ett riktigt livekonto. Alla depositioner är kostnadsfria oavsett om du väljer att göra dem direkt i krypto eller om du köper krypto med ditt kreditkort, men för uttag tas en mindre avgift ut. Avgifterna varierar liksom lägsta uttagsgräns beroende på vilken kryptovaluta det rör sig om.

De tradingrelaterade avgifterna tillhör de lägsta i branschen, med låga makers/takers fee för såväl spot trading som futures. Maximal avgift ligger på 0,1% för både maker och taker, och den gäller för Level 0. Ju högre level du är på desto lägre avgift betalar du.
 
Depositioner kan göras med bank- eller kreditkort (VISA eller Mastercard), SEPA eller Apple Pay om du önskar köpa krypto med fiat. Har du redan tillgångar i krypto kan överföringar göras från din kryptoplånbok. Du kan överföra Bitcoin, Ethereum och flera andra kryptovalutor till KuCoin.

 
+ Ett av världens främsta utbud av kryptotillgångar och marknader
+ Förmånlig ränta när du förvarar tillgångar hos KuCoin
+ Spot trading, margin trading och tre olika typer av crypto futures
+ Låga avgifter
+ Krypto kan köpas med en mängd olika fiatvalutor
+ Användarvänlig och snygg plattform i både dator och mobil
+ Support dygnet runt
+ Möjlighet att köpa krypto direkt med bank- eller kreditkort
+ Generösa bonusar
+ Hög maximal hävstång

 
- Hemsidan finns inte på svenska ännu - dock kan ett tjugotal andra språk väljas.
- Endast krypto/krypto-handel - fiat/krypto hade också varit önskvärt (sägs vara på gång).
- Saknar licensiering i Europa, vilket dock är ganska svårt att få för kryptotrading sajter.
 
Likt de flesta andra renodlade kryptosajter på marknaden, erbjuder även KuCoin en plattform helt i egen regi - skräddarsydd efter KuCoins tjänster och användare. Plattformen är modern och intuitiv, enkel att använda och ger tillgång till en mängd användbara indikatorer och hjälpmedel. Bra grafer och diagram samt en tydlig översikt så att man lätt kan hålla koll på historik, saldo, öppna positioner och så vidare.

Även mobilappen imponerar med bra gränssnitt och många funktioner som gör det lätt att vara aktiv i sin trading även när man inte har tillgång till dator. Appen finns att ladda ned för iOS och Android.


 
Autotrading med avancerad botar utvecklade av bland andra 3commas finns tillgängligt på KuCoin.
 
KuCoin erbjuder företagskonton med vilka institutionella handlare kan nyttja plattformens kompletta utbud. För att öppna ett företagskonto klickar man bara i "Switch to institutional verification" vid registreringens KYC-steg och följer instruktionerna.
 
En proffsig kundsupport finns tillgänglig dygnet runt varje dag via livechatt. Man kan även maila in sin fråga. Korta väntetider, trevligt bemötande och hjälpsamma svar. Stort plus för KuCoin Help Center och FAQ-sektionen också, i vilka man snabbt kan hitta svar på många av de vanligaste frågorna.

Vidare finns också fliken KuCoin News, under vilken man kan ta del av den senaste nyhetsrapporteringen om allt som sker på kryptomarknaden - inklusive information om kommande lanseringar av nya tokens.
 
Ingen licens finns noterad för KuCoin. Detta är inte ovanligt när det kommer till kryptomäklare utan hör snarare till vanligheten. Finns ingen varning här på sajten så har vi gjort bedömningen att de förtjänar att finnas med. Observera dock att du bör bedöma själv om du litar på mäklaren nog för att låta dem hantera dina pengar.

 
 

Går det att köpa krypto i SEK?

Ja, hos KuCoin kan du köpa krypto med SEK med hjälp av ett vanligt bank- eller kreditkort, ApplePay eller SEPA. Inga kostnader tillkommer vid depositioner, oavsett vilken valuta du väljer.

Är KuCoin en säker kryptomäklare?

KuCoin är precis som många andra kryptomäklare inte reglerad och står således utan någon finansiell tillsyn. En reglerad mäklare är vanligtvis alltid att rekommendera, men givet det rykte och den prioritet på säkerhet KuCoin har är vår uppfattning att plattformen är minst lika säker som andra kryptosidor.

Får man bonus om man värvar nya medlemmar?

Ja, KuCoin erbjuder en generös så kallad Referral Bonus om man värvar nya medlemmar. De har även spännande tävlingar i vilka man kan vinna mycket pengar.
Bolaget bakom KuCoin har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för KuGroup
  Inga fler nyheter om KuCoin tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.