fbpx

Jonas från Malmö

Registrerade sig hos valutamäklaren Pepperstone för 25 minuter sedan.

» Prova Pepperstone du med.
75.9% av alla retail investerkonton förlorar när de handlar CFDs med Pepperstone.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
AscendEX: Fantastiska crypto staking möjligheter
Klicka för större bilder

AscendEX är en av många populära plattformar för trading med Bitcoin och andra kryptovalutor. Sajten erbjuder såväl traditionell cash trading, växling mellan fiat valuta och krypto, trading med hävstång samt terminshandel med kryptovalutor. Du kan själv välja mellan ett mer enkelt gränssnitt, eller ett proffsgränssnitt för din trading hos AscendEX.

Det finns ett hundratal olika coins på menyn. Hemsidan ger ett modernt och användarvänligt första intryck, avgifterna ska enligt uppgift vara låga och säkerheten en hög prioritet - men lever AscendEX upp till vad de lovar? Valutahandel har undersökt och praktiskt testat denna relativt nystartade plattform för handel med kryptovalutor och sammanställt det hela i en ärlig och 100% oberoende recension. Resultat finner du att ta del av här nedan.
Föredrar du att bilda dig din egen uppfattning redan från start och själv bekanta dig med sajten? Registrera dig hos AscendEX och testkör tjänsten redan nu.

AscendEX

AscendEX logo

Totalt betyg

9.38/10

Betyg-detaljer

9
9
9
10
9
10
9
10

 • Min. insättning

  0 BTC

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2018

 • Licenser

  0

 • Land

  Singapore

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  BTC ETH USD EUR

 
Över 100 olika kryptovalutor, möjlighet till såväl cash trading som termins-trading och hävstångshandel, en riktigt vass mobilapp och några av de mest förmånliga villkoren tillgängliga på kryptomarknaden. Vid första anblick råder det ingen tvekan om att AscendEX har en hel del positivt att locka med.
Plattformen lanserades 2018 och är därmed varken en veteran inom kryptosfären eller en av de allra nyaste - men däremot en av de bättre. Sajten har, som så många andra exchange-plattformar för krypto, sin bas i Singapore men tilltalar traders och kryptoinnehavare över hela världen med sin internationella approach och de många språkval som finns tillgängliga.

Hemsidan har en snygg design och är lätt att navigera sig på, det är enkelt att hitta uppgifter om vilka coins som stöds, vilka avgifter och insättningsmetoder som gäller samt vilka tjänster som står till buds. Förutom vanlig trading samt trading med hävstång (en generös sådan) finns också investeringsprodukter tillgängliga - däribland BTMX Investment, DeFi Yield Farming och klassisk staking. Hos AscendEX kan kryptoentusiaster också inspirera och inspireras av andra användare genom copy trading, vilket gör att sajten passar lika utmärkt för nybörjare som för mer erfarna handlare. Prova själv AscendEX idag

 
Registreringsprocessen hos AscendEX går snabbt och smidigt och görs helt kostnadsfritt. Uppgifter för KYC behöver inte lämnas in för att komma igång, men verifierar du ditt konto får du tillgång till bättre villkor och högre limits. Under AscendEX Help-fliken finns en tydlig guide till hur du går tillväga för att verifiera ditt konto med en KYC-process.

Öppna ett konto hos AscendEX här.
 
AscendEX erbjuder kryptohandel med hävstång. Eftersom plattformen inte är reglerad av någon finansiell tillsynsmyndighet inom EU kan man också erbjuda en högre maximal hävstång. För margin trading med såväl standardkonto som professionellt konto gäller belåning om max 1:10, och för futures trading ligger taket på 1:100.
 
Liksom de flesta andra sajter för crypto exchange, staking och trading tillämpar AscendEX makers- och takers fee. Grundavgiften är 0,010% per trade, vilket är betydligt lägre än marknadssnittet på 0,025%. För så kallade altcoins är avgiften 0,020%. Dessa fees gäller för användare med den mest grundläggande VIP-kontotypen. Ju högre upp på VIP-skalan du är desto lägre avgift får du.

Vad gäller uttagningsavgifter ligger AscendEX även här strax under snittet på marknaden. För uttag i Bitcoin gäller en fast avgift om 0,0005 BTC. Uttagningsavgiften varierar mellan olika kryptovalutor, men nivån är genomgående låg.

Någon registreringsavgift tas inte ut. Att öppna ett konto hos AscendEX är helt gratis.
 
Kreditkort/debetkort, Prime Trust, BitCoin och Ethereum.

 
+ Över 100 olika kryptovalutor och altcoins tillgängliga
+ Cash trading, margin trading och futures trading
+ Generös hävstång - 1:10 för margin trading och 1:100 för futures trading
+ Låga avgifter
+ Snygg, modern och användarvänlig hemsida
+ Intuitiv mobilapp för iOS och Android
+ Bra investeringsprodukt med BTMX Investment
+ Möjlighet att tjäna bra ränta på staking
+ DeFi Yield Farming tillgängligt
+ BTMX Investment Multiple Card
+ Möjlighet att köpa krypto med vanligt bank- eller kreditkort
+ Copy trading och OXY Auction Protocol tillgängligt

 
- Hemsidan finns inte på svenska
- En chatfunktion i supporten hade varit önskvärd

 
AscendEX handlar du på sajtens egendesignade tradingplattform, vilken finns tillgänglig på webben och för smartphones och/eller surfplatta. Plattformen är modern, med snygg och användarvänlig layout och alla de funktioner och verktyg du behöver för avancerad handel.


 
I dagsläget erbjuds ingen autotrading på AscendEX.
 
AscendEX erbjuder professionella konton som kan öppnas av företag. Instruktioner om hur man går tillväga samt vilka uppgifter som krävs för verifiering finns att hitta på hemsidan.
 
Support finns tillgänglig via mail och sociala medier. Trevligt bemötande och snabba svar, men en livechat och en telefonsupport hade givit ett extra plus. Vidare hade också någon form av utbildningsmaterial varit önskvärt och gjort BitMax mer tilltalande för nybörjare.
 
Ingen licens finns noterad för AscendEX. Detta är inte ovanligt när det kommer till kryptomäklare utan hör snarare till vanligheten. Finns ingen varning här på sajten så har vi gjort bedömningen att de förtjänar att finnas med. Observera dock att du bör bedöma själv om du litar på mäklaren nog för att låta dem hantera dina pengar.

 
 

Finns vanlig valutahandel på AscendEX?

Nej, AscendEX är en renodlad kryptosajt på vilken du endast kan handla med, växla och förvara krypto.

Är AscendEX säker att använda?

AscendEX saknar liksom många andra kryptoplattformar finansiell reglering. Detta är viktigt att vara medveten om som trader. Givet sajtens storlek, dess rykte och uppbyggnad samt den transparens som finns bedömer vi dock att den är lika säker som andra jämförbara plattformar.

Kan jag använda AscendEX från Sverige?

Ja, AscendEX finns tillgänglig för traders i Sverige.

Måste jag ha ett startkapital i krypto för att komma igång?

Hos AscendEX kan du köpa digitala tillgångar med kredit-/debetkort. Du behöver alltså inte ha en digital plånbok med krypto sedan innan.
Bolaget bakom AscendEX har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för BMXDM Technology Pte. Ltd, Bitmax.io, AscendEX.com
  Inga fler nyheter om AscendEX tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.