fbpx

Albert från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 45 minuter sedan.

» Prova IG du med.
75% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Här kommer vi samla videos för dig som vill se hur det går till när man registrerar sig hos specifika valutamäklare. Det kommer även finnas videos där man ser hur själva handelsplattformen ser ut vid aktiv handel. Det är ofta sådant som kan vara avgörande när man väljer mäklare att handla valuta hos.

Vi hjälper dig hitta rätt, inte bara med hjälp av våra recensioner och aktivt testande av nya plattformar utan också genom att tillhandahålla rätt information till dig som aktivt själv vill välja plattform utifrån t.ex. utseende och funktioner hos en handelsplattform. Titta vidare på valutamäklarnas handelsplattformar och registreringsprocesser i videona nedan. Vissa av plattformarna kan ha ändrat utseende något men på det stora hela är konceptet detsamma.

Demo konto och registrering på Skilling

Upptäck hur snabbt och enkelt man kommer igång på Skilling.

Registreringsvideo på Markets.com

Inom kort så koller ännu fler videos över registrering, handel och hur man fixar ett forex demokonto. Under varje recension så är det på väg in videos så man kan se exakt hur det går till hos en specifik valutamäklare. Efterhand som sajten växer, så kommer även fler utbildningsvideos.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.