fbpx

Magnus från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 21 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Coinbase: Köp & sälj över 100 kryptovalutor!
Klicka för större bilder

Amerikanska Coinbase är en digital plattform för valutahandel med framtidens pengar - kryptovalutor. Företaget grundades 2012 och var då givetvis inte först med denna ide, men de har däremot lyckats växa med rekordfart och är nu tveklöst en av marknadens största. Dessutom vågar vi påstå att Coinbase är den plattform i kryptobranschen som har den tydligaste visionen med sin business, och som dessutom verkligen jobbar hårt för att nå ut till människor med just den visionen. Och det lönar sig utan tvekan, Coinbase går som tåget och vi är övertygade om att de inom en snar framtid är en av de ledande aktörerna på marknaden. Genom att möjliggöra och underlätta handel med kryptovalutor globalt, vill Coinbase bidra till att skapa ett öppet och oberoende finansiellt system som är tillgängligt för alla - oavsett nationalitet eller sociala och ekonomiska förutsättningar. De framhåller också att handel med kryptovalutor ska vara smidigt, smidigt och snabbt - och där lyckas de verkligen mitt i prick med sin smarta, användarvänliga plattform. Vill du veta mer? Fortsätt läsa för en utförlig recension!

Coinbase

Coinbase logo

Totalt betyg

9.29/10

Betyg-detaljer

10
9
9
10
8
10
9

 • Min. insättning

  50 EUR

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2012

 • Licenser

  102

 • Land

  US

 • Råvaror/Krypto

  Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  AUD USD EUR GBP

 
Coinbase hemsida är snygg, modern och ganska avskalad - en schysst layout utan en massa krusiduller helt enkelt. Och på det sättet rimmar det väldigt väl med vad Coinbase vill stå för och hur de vill profilera sig som företag - att det ska vara smidigt att handla med kryptovalutor. Plattformen riktar sig till såväl företag som privatpersoner, med tjänster som bland annat en digital plånbok (givetvis) och möjlighet att som företagare ta betalt i kryptovalutor. Och det spelar ingen roll om du är en total novis eller en riktigt vass trader på professionell nivå, hemsidan erbjuder nämligen ett par olika plattformar för att kunna möta både mer eller mindre erfarna traders.

Bra gränssnitt och smarta tjänster i all ära - men hur ser det egentligen ut på självaste valutafronten? Vilka kryptovalutor finns tillgängliga på Coinbase? Är du ute efter en plattform där bredden på sortimentet är av största vikt, bör du kanske sladda förbi och leta vidare. Men är du främst intresserad av välkända valörer som t.ex. Bitcoin, Etherum, EOS, XRP och Litecoin, har Coinbase precis allt du behöver.
Coinbase representerar en ny generation av handel med kryptovalutor, där okomplicerat och lättillgängligt är ledorden som ska ta kryptovalutor ut i världen - till varje person och företag som själva vill ha full kontroll över sina finanser. Registrera dig på ett par minuter och kom sedan igång med att trada genom att använda din digitala plånbok.
 
Trading med hävstång är ännu inte möjligt på Coinbase, men Coinbase-toppen Emilie Choi klargjorde i ett uttalande i maj 2019 att det ligger i pipen som nästa stora steg för denna kryptoplattform. Handel med hävstång och kredit innebär dock naturligtvis ökade risker, för vilket det i nuläget saknas tillräckligt med riktlinjer och regleringar specifika för den här typen av oreglerade marknad. Men arbetet fortskrider och vi kan nog med säkerhet konstatera att man inom en inte alltför avlägsen framtid kommer att kunna handla kryptovalutor med hävstång på Coinbase.

Men, säg den regel som inte har ett undantag. För skulle du tillhöra den skara som har 5 000,000 eller mer i din digitala Coinbase-plånbok, finns faktiskt möjligheten att kunna nyttja en viss hävstång och marginal. Villkoren är dock snäva och specifika och en god ide är att läsa hemsidans information om detta för den som är intresserad.
 
Att registrera sig på Coinbase är kostnadsfritt, men precis som alla andra likartade sajter tar de ut avgifter vid transaktioner och överföringar. Avgifterna kan variera beroende på var i världen du befinner dig, vilken betalmetod du använder dig av, huruvida du nyttjar Coinbase Pro eller inte och naturligtvis hur mycket eller lite du handlar.

För upp till 100 000 USD så tillkommer en taker fee (köpavgift) på 0.25% av beloppet, samt en market maker avgift på 0.15%. För handel med kryptovaluta mellan 100 000 USD och 1 miljon USD så sjunker avgiften till 0.2%, medan market maker avgiften ligger på 0.1%.

För större storlekar så är villkoren mer ännu bättre hos Coinbase, som är en av de branschledande när det kommer till kostnader för köp och försäljning av kryptovalutor.
 


 
+ Användarvänligt gränssnitt och en lättnavigerad hemsida.
+ Användarnas innehav förvaras tryggt och säkert på offline-servrar.
+ Mycket informativ och användbar support! Öppen dygnet runt, året om.
+ Prova på-bonus innehållande ett antal kryptovalutor för att komma igång med handeln.
+ Bra fokus på säkerhet - Coinbase informerar tydligt hur de agerar för att kunder lättare ska kunna identifiera om de blir kontaktade av bedragare.

 
- Något krångligt att få en tydlig bild av vilka kostnader som kan tillkomma.
- Coinbase Pro är för närvarande endast tillgängligt för kunder baserade i USA, Kanada, Europa, Australien och Singapore.
- Support endast på engelska via både mail, chatt och telefon.

 
Handel på Coinbase är alltid smidigt, oavsett om du föredrar webben, mobilen eller surfplattan. Arbetet och mödan bakom de olika plattformarnas design och layout har lönat sig då Coinbase ofta får stående ovationer i kundundersökningar. Man satsar på tydlighet och enkelhet, att handla kryptovalutor ska vara lätt och tillgängligt för alla - oavsett tidigare kunskapsnivå och oberoende av om du handlar i egenskap av privatperson, företag eller professionell trader. Det som tidigare var känt som den hyllade plattformen GDAX, går nu under namnet Coinbase Pro - Coinbase prisade plattform för avancerad trading.

 
Här spelar Coinbase i en liga för sig! Amerikanerna har bra service i ryggmärgen, och Coinbase är sannerligen inget undantag. Det är inte alla företag som erbjuder personlig service via både mail, chatt och telefon dygnet runt 365 dagar om året, men denna San Fransisco-baserade tradingstjärna har fattat vikten av tillgänglighet och riktigt bra kundservice. Det går snabbt att få svar, de är trevliga och man får proffsig, adekvat hjälp med sina frågor och funderingar.
 
Coinbase är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, CB Payments Limited (FRN: 900635)
Licens i USA: Ja, Coinbase, Inc
Licens i Tyskland: Ja, Coinbase Germany GmbH (10158674)
 
 

Hur garanterar Coinbase säkerhet för information om mitt bankkonto?

Kundernas integritet och säkerhet i fråga om konfidentiell och känslig information, är en av Coinbase största prioriteter. All information som rör kundernas bankkonton och IP-adresser lagras på krypterade servrar enligt regelverk AES-256, d.v.s. detsamma som gäller för traditionella banker. Samtlig trafik genom Coinbase går via SSL för att säkerställa att ingen information når ut till obehöriga. Vidare är Coinbase mycket noggranna vid anställning av personal och man utför grundliga kontroller av potentiella nya medarbetares registerutdrag och tidigare förehavanden. Din pengar och din information är med andra ord i tryggt förvar hos Coinbase.

Andra namn för CoinBase

Coinbase opererar kort och gott under namnet Coinbase. Företaget grundades i juni 2012 i San Fransisco där det fortfarande har sitt säte. Under ledning av grundarna Brian Armstrong och Fred Ehrsam har Coinbase idag över 30 miljoner användare världen över.
Bolaget bakom Coinbase har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Coinbase Inc.
  Inga fler nyheter om Coinbase tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.