fbpx

Fredrik från Torekov

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 10 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Crypto.com: Köp, sälj, låna och betala i krypto
Klicka för större bilder

Crypto.com är en renodlad kryptomarknadsplats på vilken användare kan växla, trada och handla över 80 olika kryptovalutor. Plattformen kan dessutom användas för att handla och göra betalningar med kryptovalutor, tjäna ränta på depositioner, nyttja DeFI-applikationer och ta lån i krypto. En sajt som i mångt och mycket gör det möjligt att ersätta fiat-valutor i många vardagliga situationer. Bakom Crypto.com står ett innovationsdrivet och ambitiöst team vilka samtliga jobbar mot visionen om att förenkla och förbättra världens transition till ett kryptobaserat finansiellt system. Valutahandel har synat Crypto.com noggrannt och praktiskt testat funktioner samt tittat på villkor, säkerhet och kostnader - allt sammanställt i en utförlig recension här nedan. Här ges du en ärlig, transparent åsikt om en av marknadens största aktörer inom krypto. Vill du själv känna på plattformen redan nu? Skapa ett användarkonto hos Crypto.com snabbt och kostnadsfritt - och upptäck helt nya möjligheter med krypto du också.

Crypto.com

Crypto.com logo

Totalt betyg

9.2/10

Betyg-detaljer

9
0
10
9
0
9
9

 • Min. insättning

  10 kr

 • Plattformar

  1

 • Grundat

  2016

 • Licenser

  0

 • Land

  Monaco

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja, 24/7

 • Valuta insättning

  BTC ETH LTC XRP

 
Den kryptodedikerade sajten Crypto.com grundades år 2016 i Monaco, men har på endast fyra år gjort sig ett välkänt namn inom branschen för online trading i allmänhet och givetvis kryptotrading i synnerhet.

Målet med plattformen är, enligt egen utsago på hemsidan, att accelerera och göra världens övergång till krypto mer smidig - bland annat med hjälp av den egna valutan CRO (vilken från och med 2020 ska ersätta den tidigare MCO) samt en kraftfull och innovativ plattform med ett riktigt brett tjänsteutbud.

Crypto.com erbjuder finansiella tjänster som konvertering av olika kryptovalutor, trading och investeringar, lån, betalningar samt intjänande av ränta genom depositioner (upp till 8% på krypto och 12% på stablecoins). Allt samlat under ett och samma tak.

Användare kan också ansöka om VISA-kort för krypto samt växla och skapa populära DeFi-coins. För adrenalinsökande traders finns också den pulshöjande tjänsten Trading Arena, på vilken trading battles och olika tävlingar anordnas med jämna mellanrum.

Crypto.com riktar sig till såväl privata traders och användare av kryptovalutor, som professionella användare och näringsidkare som önskar kunna ta emot betalningar i kryptovalutor och stablecoins.

Sajten har en lättöverskådlig layout, användargränssnittet är enkelt och informationen om plattformens olika tjänster och funktioner är tydlig och lätt att förstå.

Crypto.com vidgar dels möjligheterna för kryptoanvändning med hjälp av snabbare och effektivare funktioner och finansiella tjänster, men får också anses göra kryptovärlden mer tillgänglig genom en enkel och lättförståelig hemsida. Vidare gillar vi verkligen det faktum att även näringsidkare kan använda tjänsten i sina verksamheter, vilket också det ytterligare vidgar användningsområdena för krypto.

Sammantaget passar plattformen utmärkt för både erfarna kryptohandlare och för nybörjare med begränsad eller ingen erfarenhet.

Stort plus för de förmånliga bonusarna och låga avgifterna sajten erbjuder. Vid depositioner får man till exempel en bonus på upp till 2% av insatt belopp, varje vecka handlas vissa utvalda och särskilt lovande valutor till 50% rabatt och tradingavgifterna är minimala för såväl makers som takers.

Ta din kryptohandel till en ny nivå och upptäck en heltäckande sajt för allt som rör krypto - registrera dig hos Crypto.com nu!
 
Crypto.com tillämpar KYC-registrering för maximal trygghet för användarna. Man kan välja att antingen registrera sig för Crypto.com App, den webbaserade exchange-sajten eller Crypto.com DeFi-wallet - eller förstås alla tre.
 
Hävstångshandel erbjuds inte på Crypto.com.
 
Registrering hos Crypto sker helt kostnadsfritt. Kontot ger dig access till såväl tradingplattformen som DeFi samt lån- och betaltjänster. De tradingrelaterade kostnaderna är mycket låga - som maker erhåller du rabatt på upp till 100% och som taker kan du tjäna upp till 0,10% på avgifterna. Crypto.com erbjuder med andra ord möjligheten till helt avgiftsfri trading.

Inaktivitet på kontot beläggs inte med avgift. Insättningar och uttag via e-wallets är också gratis från Crypto.com�€�s sida. Vinst-avgifter betalas när du använder krypto som insats för lån på vilka du kan tjäna ränta; 9% på vinsten för insatser om $10 000 eller mer, och 18% på vinsten för insatser under $10 000.
 
Depositioner kan göras i ditt val av krypto via digitala plånböcker (Crypto.com wallet/DeFi-wallet eller externa plånböcker) samt via Crypto.com VISA-kort. Insättningar kan göra i Crypto.com Coin, Bitcoin, Ethereum, LiteCoin, Stellar, Ripple, EOS.

Insättningar och uttag i fiat är ännu inte möjligt, liksom insättningar via smarta kontrakt.

 
+ Mångsidig, heltäckande plattform för tjänster rörande kryptovalutor
+ Möjlighet till avgiftsfri trading
+ Access till DeFi-wallet
+ Modern och lättanvänd plattform i snygg design
+ Säker plattform backad av bland andra Amazon Web Services
+ Blixtsnabb registrering
+ Över 80 kryptovalutor och stablecoins tillgängliga för handel
+ Proffsig kundsupport 24/7
+ Accepterar 8 kryptovalutor och 5 stablecoins som säkerhet vid lån
+ Marknadens bästa kryptobackade VISA-kort
+ Alla kryptoinnehav hålls i både kalla offline-förvar och hot online-förvar för maximal säkerhet
+ Cashback-program för tjänster som Netflix, Spotify, Airbnb och Expedia

 
- Hemsidan finns inte på svenska än
- Något långa svarstider i chatten

 
Givet att Crypto.com är en utpräglad kryptosajt helt dedikerad till just krypto, används inga tredjepartslösningar som MT4, cTrader eller liknande. Plattformen för trading är konstruerad i egen regi och innehåller alla de funktioner (bra grafer, 80+ inbyggda indikatorer, historik etc) man behöver för att smidigt kunna trada olika typer av tokens.

Såväl trading som övriga tjänster kan nyttas både via webben och genom Crypto.com�€�s snygga app (tillgänglig för iOS och Android). Översiktsbilden är mycket bra, grafiken likaså.


 
Crypto.com erbjuder ett Pay Account för företag som önskar kunna använda tjänsten för att ta emot betalningar i kryptovalutor. Näringsidkare kan ansöka om ett Pay Account direkt via hemsidan, och kan sedan implementera funktionen med en QR-kod i sin onlinebutik. Kunder kan betala direkt med sin Crypto.com wallet eller - om företagaren vill - genom faktura utställd i krypto.
 
Livesupport finns tillgänglig via chatt 24/7. Efter ett snabbt test kan vi konstatera att svarstiden måhända var lite lång, men man får adekvat och proffsig hjälp av trevliga medarbetare. Möjlighet finns också att maila in sin fråga, alternativt söka upp svaret i den väl utbyggda FAQ-tjänsten.

Vad gäller utbildningsmaterial finns en bra blogg att tillgå, liksom ett nyhetsflöde som regelbundet uppdateras med aktuella marknadsnyheter. Webbinarier, e-böcker och dylikt finns inte på hemsidan - men då sajten fortfarande är under uppbyggnad och ständiga nyheter adderas ligger det förmodligen inte alltför långt fram i tiden.
 
Ingen licens finns noterad för Crypto.com. Detta är inte ovanligt när det kommer till kryptomäklare utan hör snarare till vanligheten. Finns ingen varning här på sajten så har vi gjort bedömningen att de förtjänar att finnas med. Observera dock att du bör bedöma själv om du litar på mäklaren nog för att låta dem hantera dina pengar.

 
 

Går det att handla andra tillgångar än krypto på Crypto.com?

7 fiatvalutor och 80+ kryptovalutor finns tillgängliga för handel. Aktier, råvaror och index ingår inte i sortimentet då sajten är specifikt inriktad på just krypto.

Är Crypto.com en säker plattform att använda?

Crypto.com tillämpar KYC-registrering, har en krypterad teknisk infrastruktur genom Amazon Web Service och alla klientmedel förvaras i såväl offline cold storages som hot online storages. Samarbetet med VISA är också en tydlig kvalitetsmarkör. Vår bedömning är att Crypto.com är en säker och trygg kryptoplattform för användare.

Vad är skillnaden mellan Crypto.com App-wallet och Crypto.com Defi-wallet?

Crypto.com App wallet är en digital plånbok i vilken Crypto.com hanterar och lagrar dina tokens åt dig. Du kan instruera Crypto.com hur de ska hantera dina tillgångar, men du har ingen egen åtkomst till de så kallade nycklarna till dina tillgångar. DeFi-wallet är en 100% decentraliserad plånbok för vilken du själv ombesörjer allt kring lagring och hantering av dina tillgångar - utan att behöva gå genom Crypto.com som tredjepart. Bägge alternativen kan väljas på Crypto.com - men den ena är inte beroende av den andra. Du behöver med andra ord inte ha Crypto.com App för en DeFi-wallet och vice versa.

Hur görs insättningar och uttag på Crypto.com?

Både insättningar och uttag kan göras via digitala plånböcker (även externa sådana) samt med hjälp av Crypto.com VISA-kort.
Bolaget bakom Crypto.com har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Crypto Dot Com, CDC

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.