fbpx

Jonas från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 41 minuter sedan.

» Prova IG du med.
72% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Startsidan för Valtoro
Klicka för större bilder

Efter du tjänat stora pengar på kryptohandel - och säkra ditt nyvunna kapital i världens främsta safe haven-tillgång. Med den europeiskgrundade plattformen Vaultoro har du möjlighet att investera i guldbullions och betala direkt med Bitcoin, utan att behöva ta några omvägar via banker eller genom att växla till fiatvalutor först. Affärsidén är helt unik och mycket intressant, sajten är både snygg och användarvänlig och det första helhetsintrycket är riktigt bra. Redan övertygad? Registrera dig hos Vaultoro på endast 20 sekunder och testa på en gång - eller läs hela recensionen för en djupdykning i detaljer, villkor och vad Vaultoro verkligen har att erbjuda.

Vaultoro

Vaultoro logo

Totalt betyg

8.8/10

Betyg-detaljer

9
0
10
8
0
8
9

 • Min. insättning

  0.0001 BTC

 • Plattformar

  1

 • Grundat

  2015

 • Licenser

  0

 • Land

  UK

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  BTC

 
Krypto- och guldsajten Vaultoro grundades 2015 av Joshua och Philip Scigala, två tyskfödda bröder med respektabel erfarenhet inom såväl kryptobranschen som diverse start ups. Idén till plattformen Vaultoro föddes ett år tidigare, då Joshua Scigala led svidande förluster i en av de största smällarna någonsin för hela Bitcoin-sfären - den så kallade MtGox-kraschen. Idag finns Vaultoros helt unika plattform tillgänglig i fler än 95 länder, och över 20 000 användare finns registrerade.

Vaultoro lyckas på ett smart och innovativt sätt kombinera ett riskfyllt element som kryptohandel, med säkra och trygga investeringar i guldtackor. Utöver Bitcoin kan guldet också förvärvas med andra kryptovalutor såsom bland andra Ethereum och Dash. Allt fysiskt guld som köps via Vaultoro förvaras tryggt i bevakade valv, och är 100% försäkrat.

Den bakomliggande tekniska infrastrukturen är stabil och säker, det går både snabbt och oerhört smidigt att komma igång och hela upplägget känns mycket spännande. Vidare måste ett stort plus ges för sajtens transparens samt det imponerande och ansvarsfulla säkerhetstänket. Vaultoro samarbetar med några av världens mest kända revisionsfirmor, säkerhetsvalv och likviditetsleverantörer - däribland BDO International, Helvetia, Lloyd�€�s, Brinks och den högt ansedda schweiziska Pro Aurum (hos vilka guldet förvaras) - av vilka samtliga finns redovisade på hemsidan.
 
Eftersom Vaultoro inte är en traditionell onlinemäklare på det sättet utan snarare en exchange- och investeringsplattform för krypto och guld, är hävstångshandel inte aktuellt. Minsta volym guld att trada eller köpa är emellertid 0,001 gram.
 
Att registrera sig för ett användarkonto hos Vaultoro kostar ingenting. Du debiteras heller ingen avgift när du gör en insättning av Bitcoin på ditt konto (observera att Vaultoro endast accepterar insättningar i BTC). Den främsta och egentligen enda kostnaden du kan räkna med är den förvaringsavgift som tillkommer när du väl köper guldtackor för dina BTC, ETH eller DASH. Förvaringsavgiften uppgår till 0,4% av det totala värdet på ditt guldinnehav hos Vaultoro, och debiteras årsvis. Innehav och förvaltningsavgift kontrolleras och beräknas löpande var femtonde minut året om, som en extra säkerhetsåtgärd.

Sett till rena tradingavgifter är Vaultoro synnerligen generösa med villkoren. Här erbjuds du möjlighet till negativa trading fees, vilket alltså innebär att du istället för att betala en avgift erhåller en mindre bonus för att trada. Vaultoro jobbar efter en maker/taker-modell där användarna kan agera market makers och trada direkt med varandra utan mellanhänder. De negativa tradingavgifterna används i syfte att promota användare att bidra till market making och därmed fylla upp Vaultoros marknad/orderbok med likviditet.

Önskar du ta ut BTC från ditt Vaultoro-konto tillkommer en liten kostnad om 0,0005 BTC, vilket ligger helt i nivå med marknaden i övrigt. För uttag i DASH är avgiften 0,007 DASH.

Avslutningsvis finns också möjligheten att begära ut de fysiska guldtackor du äger (minimum om 100 gram). Här baseras uttagsavgifterna på vilken zon i världen du befinner dig i och önskar få guldet fraktat till, men snittet ligger på knappt EUR 130 per 100 gram guld.

Signa upp dig gratis hos Vaultoro, och omvandla din kryptoförmögenhet till guld idag.
 


 
+ Unik möjlighet att köpa fysiskt guld med krypto helt utan mellanhänder
+ Negativa tradingavgifter - du får betalt för att agera market maker
+ Snygg och användarvänlig hemsida
+ Otroligt smidig och lättnavigerad tradingplattform i egen regi
+ Mycket bra transparens på sidan, hög kvalitet på säkerhet och samarbetspartners
+ Möjlighet att prenumerera på blogginlägg genom vilka värdefulla tips, nyheter och analyser delas
+ Uppdaterade kryptonyheter och marknadsanalyser
+ Låga avgifter för förvaring och försäkring av guld
+ Endast allokerat guld

 
- Hemsidan finns ej på svenska
- Saknar telefonsupport. Dock finns chat, mail, WhatsApp och sociala medier
- Inte möjligt att sätta in pengar i fiatvalutor

 
Vaultoros egenutvecklade plattform för trading av krypto och affärer med guld håller hög standard och är enkel förstå och använda. Bra diagram och grafer finns, liksom orderbok och möjlighet att se sin tradinghistorik. Nedladdning av mjukvara är inte nödvändigt eftersom plattformen är 100% webbaserad. Vaultoro har ännu ingen mobilapp, men enligt de själva pågår utvecklingen av en app för iOS respektive Android, vilka sägs lanseras inom kort.


 
Vaultoros onlinesupport får högt betyg för korta svarstider och kompetent hjälp. Det är inte möjligt att kontakta dem via telefon, men väl på WhatsApp där man också får svar omgående. Vidare finns möjlighet att maila in frågor kring tekniska problem, alternativt använda meddelandefunktionen direkt på hemsidan.
 
Vaultoro är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, Vaultoro Company
 
 

Vilka basvalutor är möjliga att ha hos Vaultoro?

Vaultoro accepterar endast Bitcoin som basvaluta.

Är guldet man köper via Vaultoro allokerat?

Ja, på Vaultoro bedrivs endast handel med allokerat guld, vilket innebär att din investering består av fysiska guldtackor öronmärkta för just dig.

Var förvaras guldtackorna?

Allt guld förvaras i Pro Aurums säkra valv i Schweiz.

I vilket land är bolaget Vaultoro registrerat?

Vaultoro är registrerat och har sitt huvudkontor i Storbritannien.
Bolaget bakom Vaultoro har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Vaultoro Group
Inga nyheter om Vaultoro tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.