fbpx

Krister från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 9 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Bullion Vault's hemsida
Klicka för större bilder

Med över 75 000 unika användare världen över är Bullion Vault världens största plattform för att köpa och sälja ädelmetaller som guld, silver och platina i form av helt solida tackor eller specialdesignade mynt. Genom Bullion Vault får investeringssugna privatpersoner tillgång till den annars ganska slutna professionella marknaden för handel med ädelmetaller, och till riktigt fördelaktiga och konkurrenskraftiga priser dessutom. Bullion Vault har moderna högsäkerhetsvalv för trygg förvaring av investerarnas innehav i London, Zürich, Toronto, New York och Singapore - du väljer själv var du önskar ha din guldgruva placerad. Bokstavligt talat. Tanken på att faktiskt kunna äga ett gäng riktiga guldtackor är kittlande och känns nästan filmisk - det är härligt oldschool, det är spännande och det kräver självklart en närmare titt. Vi har spanat in varenda vrå av detta cybervalv till bredden fyllt av guld och silver, och kan konstatera att det är lätt att förstå varför just Bullion Vault är så populärt. Vill du veta mer? Kolla in vår fullständiga recension här nedan!

Bullion Vault

Bullion Vault logo

Totalt betyg

9.29/10

Betyg-detaljer

9
7
10
10
9
10
10

 • Min. insättning

  $4-$8

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2005

 • Licenser

  5

 • Land

  London

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Nej

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  USD EUR JPY

 
Till skillnad från många andra webbsidor som riktar in sig på olika typer av trading, är Bullion Vault's hemsida överraskande enkel och lättöverskådlig. Medan somliga konkurrenter verkar ha som ambition att försöka pressa in så mycket information det bara går på sin startsida, har denna guldjätte istället insett värdet i att hålla det något mer avskalat men ändå precis lika informativt. Med en tydlig och lättnavigerad meny i snygg design, riktigt bra överblick över aktuella nyheter och priser samt en väldigt matnyttig introduktionsguide till handel med ädelmetaller, sätter de verkligen ribban högt för övriga trading-plattformar där ute.

Och på tal om den där introduktionsguiden - vi vill verkligen understryka att den står i en klass för sig. Bullion Vaults har lyckats otroligt bra med sin investeringsguide som gör det väldigt enkelt att inte bara förstå utan även bli riktigt vass på handel med rena ädelmetaller i bullion-form. Har du aldrig handlat med guld, silver eller platina tidigare kan vi nästan lova att du vill testa på en gång efter att du läst guiden.

Finns det något ytterligare som gör att Bullion Vaults sticker ut? Något som gör det till en alldeles särskild favorit hos oss. Ja, faktiskt. Hela idén med att du som investerare har möjlighet att köpa och sälja ädelmetaller direkt till andra investerare, utan svindyra mellanhänder, är fantastisk. De enorma mängder som förvaras i valven är till viss del Bullions Vaults egna lager, men det allra mesta utgörs av kundernas innehav. Via Bullion Vaults order board kan du sälja till ett pris du bestämmer själv alternativt till högsta bud, och dessutom överförs dina pengar redan nästa bankdag. Smidigare kan det knappast bli.
 
På Bullion Vault så handlar man inte guld med hävstång. Här så köper man istället för riktiga pengar, riktigt guld.
 
Att registrera sig hos Bullion Vault är kostnadsfritt och du förbinder dig inte heller till någon handel genom att skriva upp dig. Dessutom är avgifterna riktigt låga när du sedan kommer igång och börjar investera.

Till skillnad mot förvaltningsavgifter och courtagekostnader som verkligen kan springa iväg när du handlar med aktier och fonder, betalar du här endast en låg provisionsavgift samt en avgift för förvaring och försäkring av ditt innehav. Avgifterna varierar beroende på hur mycket du handlar för, de ligger mellan 0,05%-0,5% och ju mer du investerar desto lägre procentsats får du betala.
 


 
+ Lätt att komma igång. Registrering på 1 minut!
+ Trada själv med andra investerare. Du bestämmer priserna - helt utan avgifter.
+ Super snabba handläggningstider. Inom 2 timmar från lagd order har du fysiska guld- och silvertackor i ditt innehav.
+ Uttag sker 1 dag, med banköverföring till ditt konto.
+ Extremt låga kostnader för att äga guld, förvarat i professionella valv.
+ Dagliga revisioner utförs i valven för att säkerställa varje användares exakta innehav. Hög säkerhet garanteras. 
- Svenska finns inte som språkalternativ på vare sig hemsidan eller i den personliga telefonsupporten. Däremot går det att välja mellan de största europeiska språken samt kinesiska.
- Det är endast möjligt för användare i Storbritannien att betala sitt första köp med ett debitkort (upp till £ 5000). Övriga måste föra över pengar till sitt Bullion Vault-konto innan man kan börja handla.
- En chattfunktion hade varit ett önskvärt komplement till telefon- och mailsupporten

 
Den enkla hemsidan är förstås given, och vår absoluta favorit. Bra överblick, proffsig europeisk design och användarvänligt gränssnitt gör den till en solklar vinnare. Men Bullion Vault har också en riktigt bra mobilapp för såväl iPhone som Android, väldigt smidig att använda om tradingsuget infaller när man är på språng. Du kan enkelt ladda ner den efter att du registrerat dig på hemsidan!

 
Bullion Vault erbjuder support via telefon och mail, och det går hyfsat snabbt att få återkoppling. Telefonsupporten är baserad i London och tillgänglig alla vardagar under vanliga kontorstider.
 
Bullion Vault är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, BullionVault Ltd (#07400400)
 
 

Hur lyckas Bullion Vault hålla nere priserna jämfört med konkurrerande aktörer på marknaden?

Med en stor kundkrets öppnar sig möjligheter i form av fördelaktiga förhandlingslägen när det gäller t.ex. förvarings- och försäkringskostnader - något som givetvis har en positiv påverkan på kundens totalkostnad. En annan avgörande faktor är också systemet där kunderna själva köper och säljer sinsemellan, till priser de själva bestämmer. De ständiga förhandlingarna om priser 24//7 skapar en sund och väldigt konkurrenskraftig marknad helt enkelt.
Bolaget bakom Bullion Vault har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för BullionVault Service
  Inga fler nyheter om Bullion Vault tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.