fbpx

Markus från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren Easy Markets för 37 minuter sedan.

» Prova Easy Markets du med.
73% av alla privata kunder förlorar pengar när de handlar CFDer med denna leverantören.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
City Index Startsida
Klicka för större bilder

Upplev en rejäl variant av valutahandel med CFD'er och andra instrument, på hela 12 000+ globala marknader, inklusive index, aktier och forex hos CityIndex. Vad handlar du helst? Här får du helt nya möjligheter, från ett börsnoterat företag! CityIndex ger en överlägsen handelsupplevelse. Välj en trading mäklare som du kan lita på med snabba orders och fullständig support för seriösa traders. Prova själv med CityIndex idag!

CityIndex

CityIndex logo

Totalt betyg

8.57/10

Betyg-detaljer

8
9
8
9
8
10
8

 • Min. insättning

  1 EUR

 • Plattformar

  4

 • Grundat

  1989

 • Licenser

  3

 • Land

  Storbritannien

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Nej

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  GBP EUR USD

 
Gain Capital är moderbolaget till CityIndex och det är börsnoterat på NYSE med tickern "GCAP". Företaget har funnits på börsen i över 30 år och har ett gott rykte bland traders. CityIndex har också marknadens största utbud av globala index att trada, från WallStreet CFD till Japan 225 index eller US Tech som kan köpas eller säljas. Så ifall du tror på en uppgång så köper du ett index, ifall du tror på en nergång så säljer du. Handla med över 4500 aktier över hela världen, köp t. ex Tesla CFD'er, eller blanka ifall du tror att priset ska gå ner. Samtidigt finns marknadens 84 mest handlade valutapar och över 25 råvaror att köpa från CityIndex.
 
20x belåning är möjligt för index, såsom Nasdaq100, OMX30 och DAX30. Ifall du blir en professionell investerare så är 200x belåning möjligt, men av oss så rekommenderas det alltid att du tar det försiktigt med belåningen.
 
Kostnaderna för trading med valuta är bättre än genomsnittet. Men allra lägst kostnad erhålls vid trading med indexprodukter, såsom DAX30 (Tysklands stora index), OMX30 eller Nasdaq. Avgiftsmässigt så har CityIndex inte någon uttagsavgift, vilket är en stor fördel. Dessvärre så har de en inaktivitetsavgift på 130 kr per månad, vilken dock inte träder ikraft innan du varit inaktiv i över 1 år.
 
CityIndex har ett antal av de vanligaste betalmetoderna, men inget som är direkt riktat mot Sverige. Men givetvis så är det inga problem att använda kortbetalning.

 
+ Flera olika, högkvalitativa trading verktyg.
+ Tight spread, låga marginaler och snabb handel.
+ Prisbelönt plattform och kraftfull teknologi
+ Funnits över 35 år på de globala finansiella marknaderna.
 
- Ganska dyr spread för aktier.
- CityIndex kunde haft moderna sajt på stor skärm.
- Förhållandevis långsamt att öppna konto.

 
Välj mellan en rad olika webbaserade plattformar för online trading. Framför allt så är det WebTrader som sticker ut som det mest använda alternativet, medan mobilappen kan laddas ner efter du registrerat dig på CityIndex.

Ifall du föredrar en nerladdningsbar trading plattform så finns antingen AT pro, som är den egenutvecklade versionen. Den är väldigt avancerad och har ett rejält utbud utav skal (olika färger, gränssnitt) och väldigt avancerade grafer. Hastigheten är enastående och väldigt svårslagen. För alla MetaTrader 4 (MT4) entusiaster, så finns det även en sådan version integrerad med CityIndex. MT4 är tillgänglig för dator, surfplatta och iOS eller Android mobiler.

 
Supporten är öppen dygnet runt och väldigt hjälpsam. Tyvärr finns den endast på engelska och arabiska för tillfället.
 
CityIndex är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, GAIN Capital UK Limited. FCA (#113942)
Licens i Australien: Ja, GAIN Capital Australia Pty Ltd.(#345646)
 
 
Kan jag skaffa ett index trading konto från Sverige eller EU? Givetvis är det möjligt. Vi visar bara sidor på Valutahandel.se som är tillåta att handla på för svenskar. Det är bara från USA och Kanada som det inte är möjligt att handla. Har CityIndex andra kontor än det i London? City Index har faktiskt kontor i många länder. Huvudkontoret ligger i London, Storbritannien men det finns även kontor i Australien, Singapore och Dubai för Mellanöstern. Du kan snabbt och enkelt se en jämförelse av konton som erbjuds på CityIndex och sedan ansöka utifrån det som bäst uppfyller dina handelsbehov.
Bolaget bakom CityIndex har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för CityIndex från Gain Capital, GAIN Capital UK Ltd.
Inga nyheter om CityIndex tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.