fbpx

Sten från Umeå

Registrerade sig hos valutamäklaren Libertex för 29 minuter sedan.

» Prova Libertex du med.
70.8% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD med den här leverantören.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
For Trade på mobil. Både iOS och Android.
Klicka för större bilder

Brittiska For Trade är en modern och tekniskt avancerad plattform för online trading med olika finansiella produkter. Med ledord som syftar till pålitlighet och transparens i allt de gör, utgör For Trade själva definitionen av en ECN-mäklare - trygg och säker handel oberoende av andra aktörer. Ta del av djupgående marknadsanalyser, de senaste branschnyheterna och intressanta online-seminarier för att låta For Trade hjälpa dig att bli en ännu vassare trader. Med de användarvänliga och proffsiga plattformarna i både webbläsare och mobilapp, går det enkelt och snabbt att komma igång. For Trade erbjuder genom sin investerings- och tradingplattform handel inom ett extremt ovanligt och synnerligen trevlig utbud. Eller vad sägs om Amerikanska statsobligationer, råvaror från jordbruksmarknaden, värdefulla metaller, traditionell valutahandel, köp eller blankning av aktier, index och ett brett utbud av ETF'er.

Varje produktkategori fördelas på olika nischade delar som omfattar stora valuta-, obligations och aktiemarknader. Tanken bakom For Trade är enkel – varje klient ska få en chans att göra affärer online med en skräddarsydd tjänst tillgänglig 7 dagar i veckan. Handeln ska gå enkelt, snabbt och säkert. For Trade menar att det inte spelar någon roll om du är en nybörjare eller ett proffs med flerårig investeringserfarenhet, alla ska få en chans att vinna på sina affärer. Bolaget erbjuder flera olika handelstillgångar som omfattar mer än 200 valutapar, index, aktier och råvaru-CFD:er. Surfa in på For Trade och testa redan idag!

ForTrade

ForTrade logo

Totalt betyg

6.14/10

Betyg-detaljer

6
8
4
5
8
5
7

 • Min. insättning

  500 EUR

 • Plattformar

  7

 • Grundat

  2013

 • Licenser

  3

 • Land

  London

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  USD EUR GBP

 
For Trade satsar på en enkel och lättöverskådlig sida. Dess främsta strävan är att informera kunden om risker och möjligheter innan han öppnar ett konto hos dem. Ambitionen är att alla ska vara väl införstådda med handelsprinciperna. Tack vare en detaljerad investeringsguide och marknadsanalyser (här finner du morgon-, kvälls-, teknisk-, micro och historisk analys) kan varje nybliven eller erfaren trader finna matnyttig data. Alla analyser samt övrig information är skriven på ett lättbegripligt sätt.
En stor fördel är att det så kallade provkontot som For Trade laddar upp om en kund bestämmer sig för att handla. Det nyöppnade tradekontot fylls på med 10 000 virtuella sedlar. Dessa fungerar som en �€�övningsdeposit�€� tillgänglig för hela produktsortimentet.

Varje produkt har sina specifika egenskaper. For Trade beskriver produktens risker, för- och nackdelar i avskilda flikar. Är du intresserad av valutahandel och trycker på dess avdelning kommer du att hitta detaljerad information om vad just en sådan trade innebär.

For Trades huvudprincip är att erbjuda en snabb, täckande och professionell plattform för handel med finansiella instrument i kombination med en bra kundtjänst och lägre avgifter.

For Trade har satsat på att skapa en lättläst och professionellt skriven investeringsguide som fördelas på handelskurser för nybörjare till mer avancerade sådana. Det finns handelsvideor och förklaringar om de bästa strategierna för daytrading. En egen flik med generell trading information, kallad för Trading från A till Ö, ger dig en sammanfattning av bra information om handelns principer. En avdelning med juridisk information ger kunderna chansen att bekanta sig med gällande regelverk och bestämmelser. Med andra ord har du en snabb och enkel tillgång till viktig och matnyttig information.
 
Till skillnad från en del konkurrerande aktörer, lockar inte For Trade med några extravaganta hävstänger - ett smart och ansvarsfullt beslut då deras främsta målgrupp anses vara övervägande traders med måttlig erfarenhet. Absoluta maxgränsen är satt till 1:200, men för vanliga traders varierar det mellan 1:50 för råvaror och CFD:er och ned till 1:10 för aktier.
 
Att registrera sig hos For Trade är kostnadsfritt. Kunden förbinder sig inte till någon handel i samband med kontoöppningen.

Ett inaktivt konto debiteras med en administrativ avgift på 10 US-dollar (eller liknande belopp i en av Fortrade periodvis bestämda valuta).

For Trade rekommenderar en minsta första insättning på 500 €/$/£ (beroende på basvaluta). Dock går det att börja handla med så lite som 100 €/$/£.

Uttag genom banköverföring brukar ta upp till 5 arbetsdagar. Uttag till kredit/betalkort kan ibland ta upp till 15 arbetsdagar.

Tyvärr anges det inga kostnader på webbsidan. Dessa kommer upp i samband med en affär du bestämmer dig att gå in i. Till exempel om du vill handla med CFD ska du betala en spread. Uttrycket står för skillnaden mellan köp- och säljkurs. Bolaget anger att de alltid erbjuder konkurrenskraftiga spreads.
 


 
+ Hos For Trade handlar du direkt och hoppar över långa handläggningstider som kan finnas på andra plattformar.
+ Extremt unikt och intressant utbud; från valutahandel till bomull eller guld.
+ Ett stort plus är att plattformen är anpassad både för datorn och mobila enheter vilket underlättar för användarna.
+ Du kan handla amerikanska statsobligationer
+ Full av ETF'er att handla med.
+ Gott om ovanliga råvaror att köpa eller blanka, såsom majs, socker eller sojabönor.
 
- Som kund har du svårt att få reda på hur många användare For Trade har.
- Supporten sker på engelska vilket egentligen är ganska vanligt för de flesta online plattformar. Visserligen hade vi gärna sett svensktalande operatörer men det i sig är ganska sällsynt i dagsläget.

 
Här märks det tydligt att For Trade strävar efter att ligga i topp vad gäller teknik och användarvänlighet på sina plattformar. Med avancerad grafik, 1-klicks trading, MT4-plattform samt riktigt snygga appar för såväl Android som iOS - sätter For Trade verkligen standarden för hur toppmodern trading ska gå till. Både webbsidan och apparna är byggda med stor omsorg och noggrannhet, och det märks att de har lagt stor vikt vid även de minsta detaljerna. Det är snyggt, det är användarvänligt och det är proffsigt.

 
For Trade satsar på en kundtjänst omfattande i princip alla kommunikationsformer kända idag. Det finns live chatt, mejl-support och ett telefonnummer kunderna kan ringa till. Numret är dessvärre brittiskt vilket betyder att svenska kunder kommer att betala en avgift i samband med samtal. Chattoperatörerna talar engelska, samma gäller även personalen som besvarar mejl.
 
ForTrade är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, Fortrade Ltd (FRN: 609970)
Licens i Australien: Ja, Fort Securities Australia Pty Ltd (ABN: 33 614 683 831)
Annan Licens: Ja, Fort Securities LLC (FRN: 193075810)
 
 

Vilka är For Trades fördelar jämfört med andra trading-plattformar?

Plattformen är lättillgänglig oavsett enhet. Ett nyöppnat konto kan fungera som ett övningskonto med 10 000 virtuella sedlar fria för all form av handel. Bolaget strävar efter att erbjuda lägre kostnader än andra plattformar. Deras marknadsanalyser och utbildande kurser är lätta att förstå och är skrivna på ett begripligt sätt. Dessutom är sajten översatt till svenska helt och hållet.
Bolaget bakom ForTrade har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Fortrade Limited
  Inga fler nyheter om ForTrade tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.