fbpx

Tess från Kungsholmen

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 13 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Fx Pro Startsida
Klicka för större bilder

Självutnämnd som världens bästa mäklare, men hur ser det ut i verkligheten? Här går vi igenom valutahandel hos Fx Pro på alla möjliga sätt, med en helt oberoende recension.

Fx Pro

Fx Pro logo

Totalt betyg

6.44/10

Betyg-detaljer

3
8
4
6
8
8
9
6
6

Tips! Kolla in denna mäklaren istället

Vi vill göra dig uppmärksam att Fx Pro har fått ett relativt lågt betyg. Det finns därför andra mäklare som vi tror kan passa dig bättre än denna. Missa inte att kolla in detta mer fördelaktiga alternativ istället:
›› Skilling har fått betyget 9.56 av 10 och klassad som en av de bästa plattformarna för svenskar.

Skilling är ett seriöst bolag grundat av erfarna skandinaver. De stödjer svenska BankID för registrering, är licensierade i EU & erbjuder 3 olika handelsplattformar. De är helt enkelt vår personliga favorit.Frågor? Livechat här! Du kan registrera dig direkt hos dem här.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss direkt via vår Livechat här eller skicka ett mail här.
Hos Skilling: 82% av retail kunder förlorar pengar.

 • Min. insättning

  EUR500

 • Plattformar

  FxPro Edge, MT4,

 • Grundat

  2006

 • Licenser

  -

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  -

 • Valuta insättning

  EUR, USD

 
FX Pro grundades av ett gäng industriveteraner som verkligen har full koll. Företaget har blivit belönat med nästintill alla priser som går att vinnas och otaliga utmärkelser som "Årets FX Broker", "Årets valutatjänst", "Bästa FX Plattform", "Bästa verktyg för FX", "Bästa Service", med mera, med mera... Listan är lång, fler än 40 utmärkelser lång, och ganska välförtjänt. Ledorden som FX Pro följer i sin affärsverksamhet är transparens och rak Information, och tillsammans med sin innovativa anda gällande handelsplattformarna så är de verkligen bland marknadens 10 bästa valutamäklare.

Som nykomling till valutahandel på nätet och som ny kund hos FX Pro så kan du dra nytta av att starta ett demokonto. Det ger dig tillfälle att lära känna både företaget och handelsplattformarna som du kan välja bland. Du får även chansen att prova olika tradingstrategier för valutahandel, utan att riskera att bli av med dina egna riktiga pengar. Om du redan har koll på branschen och strategierna kan du givetvis skapa ett vanligt live konto och sätta in egna pengar direkt och börja handla.
 
För EU-medborgare så är det alltid maximalt 30x belåning som gäller, medan vissa andra regioner tillåts med upp till 500x belåning. För mindre valutapar så är det 20x belåning, medan det för silver, guld och olja ligger på 10 gångers hävstång. Aktier i USA, UK och Tyskland ger upp till 5x hävstång.
 
De har något högre kostnader än andra valutamäklare och de får därför också ett lite sämre betyg.
 


 
+ Väldigt proffsig egenutvecklad plattform
+ Konkurrenskraftig spread
+ En rejäl firma som du kan lita på.
 
- Sponsor för ett dåligt fotbollslag :)
- Deras kundtjänst kunde varit vänligare och snabbare.
 
Här kan du handla på två helt skräddarsydda plattformar; en som är helt ny och heter FxProEdge och även passar valutahandelsproffs. Deras alternativa version heter FxPro cTrader och är även den riktigt bra för både nybörjare inom valutahandel och alla som handlat under en längre period. Alla som gillar MetaTrader, kan även handla med MT4 och den senaste versionen, MT5.

Detta är beprövade handelsplattformar för Forex trading, som även har vunnit priset som "Årets Handelsplattform", så räkna med att kvaliten håller hög klass och att navigeringen är supertydlig. MT4 går att använda felfritt i mobilen och surfplattan, men det finns även dedikerade mobilappar som du kan ladda ner för att få en mer skräddarsydd upplevelse när du handlar valuta.

 
Tack och lov är FX Pro dedikerade och tar väl hand om sina klienter. Deras support är öppen dygnet runt. Supporten är lätt att nå via live chat och telefon under dygnets alla timmar och arbetsveckans alla fem dagar. Den är dock inte tillgänglig på svenska, så du får ta och putsa på din engelska eller om du kan något annat språk som finns som alternativ?
 
Fx Pro är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, FxPro Financial Services Ltd (licensnr. 078/07)
Licens i UK: Ja, FxPro UK Limited (registreringsnummer 509956)
Licens i Förenade Arab Emiraten: Ja, FxPro Global Markets MENA Limited, Dubai Financial Services Authority (referensnr. F003333)
Annan Licens: Ja, FxPro Global Markets Ltd på Bahamas (licensnummer. SIA-F184)
 
Inga nyheter om Fx Pro tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.