Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2019-10-18 22:05:30). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.65 - 0.61 %
EUR/USD 1.12 + 0.31 %
EUR/GBP 0.86 - 0.12 %
GBP/USD 1.29 + 0.43 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.65 -0.61 %
EUR/USD 1.12 +0.31 %
EUR/GBP 0.86 -0.12 %
GBP/USD 1.29 +0.43 %
USD/CHF 0.98 -0.28 %
USD/TRY 5.79 -0.63 %
USD/GBP 0.77 -0.43 %
USD/NOK 9.17 -0.16 %
Haas Online Crypto Trading Bots
Klicka för större bilder

Har du redan ett konto för krytohandel eller vill du komma igång med ett bättre konto? Hos Haas Online kan du njuta av total integritet, ingen kommission, inga restriktioner gällande volym och riktigt snabb installation. Automatisera din bitcoin och alt coin trading på de största och mest trovärdiga handelsplatserna, medan du använder Haas Online's väldigt konfigurerbara kryptohandelsrobotar. De har ofta blivit imiterade, men ingen har lyckats kopiera dem. Kombinera tekniska indikatorer, säkerhet och försäkringar för att skapa din ultimata automatiserade handelsstrategi. Registrera dig på Haas Online idag och få en tradingrobot som kan skapas på 10 minuter!

Haas Online

Haas Online logo

Totalt betyg

9.29/10

Betyg-detaljer

10
9
10
9
9
9
9
 • Min. insättning

  €100

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2015

 • Licenser

  3

 • Land

  Nederlnderna

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenska

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  BTC

Haas Online erbjuder historisk och realtids backtesting av valfri kryptovaluta. Du kan gratis testa dina automatiska trading strategier med historiska data för att se så det verkligen fungerar, oavsett om scalping, arbitrage eller någon teknisk indikator är din favorit för att tjäna pengar på Bitcoin och andra digitala valutor. Du kan hela tiden se live uppdateringar och värdefulla mått som mäter din framgång. Det finns inga dolda avgifter eller restriktioner över handelsvolymer. Haas Online tar heller aldrig någon procent av framgångsrika affärer.

Du ser och för förslag på ett brett utbud av förkonfigurerade crypto trading strategier. Du kan själv skapa en HaasBot med väldigt lite förkunskaper - på allt från 10 minuter.
Det beror på vilken kryptomäklare du använder. Detta är den bästa plattformen för automatisk trading av Bitcoin, Ethereum och Ripple, samt andra kryptovalutor.
Väldigt låga avgifter. Från 0.025 BTC för nybörjarkonto, vilket ger tillgång till 10 typer av säkerhet, 20+ indikatorer och 22 olika handelsplatser. Det "enkla kontot" hos Haas Online kostar 0.044 BTC per kvartal. Då har du tillgång till 20 olika HaasBots, 13 försäkringar, 20 säkerheter, 40+ indikatorer och obegränsat med trading. Det avancerade kontot från Haas Online har obegränsat med HaasBots, försäkringar, säkerheter, tekniska indikatorer och andra features.
+ En trading robot för krypto som arbetar med 20 av de ledande trading sajterna.
+ Gör det enkelt att handla Bitcoin och tjäna arbitrage.
+ Tjäna även arbitrage på Ethereum, Litecoins och andra Alt coins.
+ Lätt att konfiguerar robotar som handlar krypto automatiskt.
- Stödjer inte kryptohandel med belåning på CEX.io.
- Endast engelsk support; svenska saknas i dagsläget.
Med över 20 stycken marknadsplatser för kryptovaluta integrerat, däribland Binance, Bitstamp, CEX.io, Coinbase, Kraken och Gemini - så ligger Haas Online i framkant. Det räcker att du skapar konto på Haas Online för att få tillgång till både trading robotar och ledande kryptoplattformar på ett och samma ställe.
Mycket bra support, dygnet runt, 7 dagar i veckan. Stephan de Haas har alltid haft som mål att bolaget ska vara bland de bästa i kryptobranschen på kundservice.
 
Bolaget bakom Haas Online har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Haasonline Software
Inga nyheter om Haas Online tillgängliga.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2019 www.valutahandel.se All Rights Reserved