fbpx

Markus från Gärdet

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 23 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
IQ Option's fina startsida
Klicka för större bilder

Namnet IQ Option antyder att man ska hitta optioner här. Men missta dig inte. IQ Option är nämligen en av Sveriges bästa sajter för online trading. Allt från köp av svenska aktier, till blankning av aktier på Nasdaq, handel med råvaror, kryptovalutor, index eller klassisk valutahandel. Över 41 miljoner registrerade användare finns på IQ Option och sajten omsätter över 234 miljoner USD per dag. Deras chatt support har gått från 2 minuter (2014) till 38 sekunder i dagsläget för att besvara en fråga. Genom e-post så har du normalt ett svar inom 14 minuter, bland de bästa i branschen.

Webbplatsen har en skandinavisk stil, är väldigt snygg, lättanvänd och proffsig på samma gång - se skämdumpar längre ner på Valutahandel.se. Du får fullt av aktietips och inspiration över vad som kan handlas. Allt är möjligt hos IQ Option, t. ex att köpa eller blanka Tesla med 5x belåning eller handla med guld CFD'er till förmånliga priser. Bolaget kan också stolt erbjuda omedelbara uttag, något som få andra online trading firmor kan skryta med. Prova trevliga IQ Option idag! CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar pga hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar..

IQ Option

IQ Option logo

Totalt betyg

9.14/10

Betyg-detaljer

10
9
9
9
9
9
9
9
9

 • Min. insättning

  100 kr

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2014

 • Licenser

  Ja

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  SEK NOK EUR USD

 
IQ Option går från klarhet till klarhet, visar utvecklingen de senaste åren. Idag så sker ett handelsavslut på enbart 0.7 sekunder i genomsnitt, bland de bästa i branschen för valutahandel och online trading, enligt våra testare. I motsats till många andra valutamäklare så är IQ Option reglerade från EU. Sugen på en trevlig ny trading partner? Prova IQ Option nu!
77% av privatinvesterarkonton förlorar pengar när de handlar CFDer med IQ Option.
 
Här får du upp till 30x hävstång på valutahandel, 10x på råvaror och 5 gånger på aktier (både vi köp eller blankning), samt 2x hävstång på cryptovaluta som Bitcoin. Detta är de traditionella reglerna för alla licensierade valutamäklare inom EU. Som alltid, när man handlar med hävstång så gäller det att vara extra försiktig då det kan ses som ett tveeggat svärd, med både potentiellt hög uppsida och rejäl nedsida.
 
Uttag och insättningar, samt generella avgifter är väldigt fördelaktiga hos IQ Option, förutom med krypto. Det är låga insättningsgränser (100 kr / €10 / $10) och 0% avgift vid både insättning och uttag, förutom vid banköverföring då endast uttag kostar €10. Ifall du inte använder kontot på 90 dagar, så tillkommer en avgift liksom hos många andra online trading firmor. Den ligger för närvarande på €10 för varje 90 dagar som kontot ligger oanvänt.

Med Sofort (Klarna), Neteller, Paypal, Skrill, VISA och Mastercard samt WebMoney så går uttagen omedelbart. Med banköverföring så är ett uttag normalt behandlat inom maximalt 3-5 dagar. För förbetalda debit-kort så ligger gränsen på €8000 i maxinsättning per månad.

För kryptovalutor så tillkommer ingen kommission vid köp av t. ex Bitcoin eller Ethereum. Vid blankning av en kryptovaluta så förekommer inte heller några sådana avgifter.
 
 
+ Väldigt snygg hemsida.
+ Tydliga med allt som görs och alla avgifter.
+ Gott om inspiration ifall du ska handla aktier, valuta eller krypto.
 
- Det kunde varit billigare att köpa kryptovalutor hos IQ Option.
- Saknar svensk support på kvällstid.
 
Istället för en generell trading plattform, så bjuder IQ Option på en patentskyddad och egenutvecklad plattform. Den är skapad för att möta alla typer av kunders behov vid online trading. IQ trader är designad på ett väldigt användarvänligt sätt, som snabbt får upp en stor graf som hjälper dig att följa eller handla på världens finansmarknader. IQ Option lägger ofta till nya funktioner till plattformen för att ge kunderna mer möjligheter. Ett exempel på en sådan funktion är "top up" av en position du redan ligger i. När du börjar närma dig din stop loss och känner för att behålla en affär, så kan du fortsätta att hålla den öppen genom en liten extra kostnad. Den måste användas med disciplin, men är väldigt proffsig och ger dig nya risk management möjligheter eller kan utöka dina trading strategier. Upptäck den fantastiska plattformen från IQ Option idag!
77% av privatinvesterarkonton förlorar pengar när de handlar CFDer med IQ Option.

 
På IQ Options chatt får du svar inom 38 sekunder, jämfört med 2 minuter för 5 år sedan. Ifall du väljer support via e-post så är svarstiden normalt 14 minuter, jämfört med 14 timmar året då bolaget lanserades. Supporten hos IQ Option består av 91 specialister på online trading och valutahandel. Idag hanterar bolagets Europeiska support kunder från 21 länder i Europa.
 
IQ Option är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, QOption Europe Ltd (#247/14)
Licens i UK: Ja, Financial Conduct Authority (#670182)
Annan Licens: Ja, Italien (CONSOB, #0008204/15), Spanien (CNMV, #3867), Frankrike (Regafi, #75119)
 
 

Kan jag byta kontovalutan på IQ Option?

Ja, innan den första insättningen kan du välja SEK, EUR, USD eller GBP. Men när du väl valt en basvaluta på kontot så går det inte att byta.

Finns det någon inaktivitetsavgift?

Ifall kontot inte används på minst 90 dagar så kan en avgift på €10 tas ut, men det tas aldrig ut mer än vad som finns på kontobalansen.
Inga nyheter om IQ Option tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.