fbpx

Fredric från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 29 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Marknadsledande valutamäklare med en modern sajt
Klicka för större bilder

Marknadsledande onlinemäklaren LMFX erbjuder högkvalitativ trading med snabba exekveringar, låga spreads och ett komplett utbud av premiumtillgångar. Sajten är en dedikerad MT4-anhängare, hos vilken hängivna MetaTrader-fans får tillgång till såväl världens bästa och mest populära handelsplattform, som en lovande mäklare med riktigt bra villkor. LMFX lockar med en modern och lättanvänd plattform, hög prioritet på både säkerhet och användarupplevelse, låga avgifter, bonusar och ett generöst antal spännande tillgångar. Valutahandel har testat sajten och dykt ned i vad den har att erbjuda - nedan finner du en ärlig och grundlig recension. Höj ribban för din trading och få en mer kvalitativ handelsupplevelse - Öppna konto hos LMFX, du också.

LMFX

LMFX logo

Totalt betyg

9.13/10

Betyg-detaljer

9
10
9
9
9
10
9
8

 • Min. insättning

  500 kr

 • Plattformar

  1

 • Grundat

  2015

 • Licenser

  0

 • Land

  Makedonien

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja, 24/5

 • Valuta insättning

  USD EUR

 
En snygg hemsida som är enkel att navigera, ett stort utbud av både valutor, kryptovalutor, råvaror, aktier och index, MT4 som integrerad tradingplattform, generösa bonusar samt blixtsnabba exekveringar - för att bara nämna några av de många kvaliteter som finns hos LMFX. Kvaliteter som dock inte är unika, utan som hittas hos fler seriösa tradingmäklare i på marknaden.

Så vad kan då sägas vara utmärkande för LMFX? Varför bör traders ge den en chans? Överlag handlar det lika mycket om helhetsintrycket, som om de små detaljerna. Många mäklare tenderar att vara riktigt vassa på vissa plan, men brister samtidigt på andra och når inte riktigt hela vägen fram till toppbetyg på alla fronter. Efter att ha såväl testat plattformen praktiskt samt undersökt och synat tjänster och villkor, vågar vi dock påstå att LMFX lyckas riktigt bra. Hela sajten genomsyras av en kvalitet som, i vårt tycke, stämmer väl överens med det budskap LMFX vill förmedla - att man är en modern och användarvänlig CFD-mäklare.
LMFX startsida
Mer detaljerat är LMFX en europeisk onlinemäklare hos vilken såväl nybörjare som mer erfarna handlare kan trada alla de vanligaste tillgångskategorierna med STP-teknik - vilket eliminerar risken för någon eventuell intressekonflikt. På hemsidan står att läsa att syftet och visionen med LMFX är att erbjuda traders på alla nivåer bästa tänkbara handelsupplevelse, med bättre villkor, bättre tjänster och en bättre helhet. En upplevelse som inte går att få på samma sätt hos någon annan. Detta genom att ständigt arbeta innovativt samt att ha en progressiv inställning till marknaden och vad kunder verkligen behöver och vill ha.

LMFX har storsatsat på den senaste tekniken som garanterar snabbhet och effektivitet, djupgående likviditet, hög säkerhetsnivå, förmånliga villkor samt olika kontotyper anpassade för både privata och institutionella traders, såväl amatörer som proffs. Sajten lanserades 2015 men är ännu inte reglerad hos vare sig någon europeisk tillsynsfunktion, eller någon utomeuropeisk. Givet EU-regleringens betydelse för konsumentskyddet kan detta anses vara en akilleshäl - men å andra sidan möjliggör det mer flexibla hävstångsnivåer, vilket vissa traders föredrar och tycker är bra. En extra riskmedvetenhet blir dock mycket viktigt.

Summa summarum vad gäller översikt över såväl sajten rent visuellt och funktionsmässigt, som de tjänster och villkor som erbjuds imponerar LMFX stort, trots sina ganska få år på marknaden. Ett stort plus ska också ges för de spännande LMFX tävlingarna som anordnas - däribland den så kallade Learn & Earn Contest där traders kan vinna riktiga pengar när de handlar med ett demokonto. Intressant, eller hur?

LMFX bjuder på ett rejält utbud av premiumtillgångar med många valutapar (både majors och minors), ett tiotal stora index, mjuka och hårda råvaror, ädelmetaller, aktier samt de vanligaste kryptovalutorna. Inga valutapar med SEK än, men väl med NOK och DKK.
 
KYC-registrering tillämpas när man öppnar ett livekonto hos LMFX. För demokonto behöver man dock inte skicka in eller ladda upp några dokument. Registreringen är helt kostnadsfri och så fort verifieringen är klar (vanligen efter 1-2 bankdagar) kan man komma igång med valutahandel snabbt och smidigt.

Sugen på att testa? Öppna konto hos LMFX redan nu!

 
LMFX är som nämndes en helt oreglerad mäklare, vilket innebär att den maximala hävstången är hög - 1:1250 (Zero Account). Viktigt är förstås att vara medveten om riskerna när man handlar med så hög belåning. Hög hävstång möjliggör större positioner och mer exponering, men det innebär också ett hårdare fall om utvecklingen går åt fel håll.
 
LMFX erbjuder tre olika kontotyper för vilka villkoren ser lite olika ut. Lägst spread får du genom ett så kallat Zero Account. Där handlar du till en rörlig spread med start på 0.0 pips samt en kommission om 4 USD när du överskrider 1000 USD lot. Maximal hävstång för denna kontotyp är 1:1250.

Vidare finns också Fixed Account med fast spread för olika tillgångar, samt Premium Account med en lägsta spread om 1 pips. På dessa kontotyper tillkommer ingen provision. Maximal hävstång ligger på 1:400 för Fixed Account, och 1:1000 för Premium Account.

Tittar man på overheadkostnaderna - det vill säga uttag och insättningar - är de icke existerande. Inga avgifter för varken depositioner eller uttag.
 
Insättningar kan göras med Banköverföring, Visa, Maestro, Mastercard, Skrill, Neteller, Fasapay, V Load och wire transfer.

 
+ Modern, lättnavigerad och användarvänlig hemsida
+ MT4 som tradingplattform - tilltalar många
+ Bra forexutbud
+ Möjlighet att få generösa bonusar samt delta i tävlingar och prisutmärkelser - exempelvis Learn & Earn Contest
+ Snabb och smidig KYC-registrering
+ STP-teknik garanterar att inga intressekonflikter föreligger
+ Låg spread och låg kommission
+ Olika kontotyper med förmånliga villkor anpassade för olika behov och nivåer
+ Mycket bra support med hög tillgänglighet och professionellt bemötande

 
- Saknar reglering helt
- Endast fyra språkalternativ på hemsidan, svenska hade varit önskvärt
- Det totala utbudet hade kunnat vara större

 
Ingen handelsplattform i egen regi erbjuds utan allt sker i MT4, vilken finns tillgänglig för såväl dator som mobil och surfplatta (Android och iOS). MT4 är som bekant världens mest kompletta handelsplattform, på vilken man hittar utmärkta charts och tools, mängder av inbyggda indikatorer (och tusentals applicerbara), EAs, flera olika tidsramar, funktioner som kan skräddarsys samt rent visuellt och funktionellt ett mycket lättanvänt gränssnitt.

Här kan du läsa mer om MT4.


 
LMFX erbjuder företagskonton för institutionella handlare. Instruktioner om hur man ansöker om ett finns att hitta på hemsidan.

Öppna konto hos LMFX - helt utan kostnad.
 
LMFX får högsta betyg för sin utmärkta supporttjänst. Inga väntetider överhuvudtaget i livechatten, samt riktigt professionellt bemötande med adekvata och hjälpsamma svar. Kundtjänst finns att nå via livechatt, telefon eller mail dygnet runt fem dagar i veckan.

Vidare finns också ett bra utbildningsmaterial att ta del av, med ekonomisk kalender samt enkla och lärorika guider om trading. Även en bra blogg finns att tillgå.
 
Ingen licens finns noterad för LMFX.

 
 

Är LMFX en säker mäklare trots att den är oreglerad?

Valutahandel rekommenderar generellt sett traders, framförallt EU-medborgare, att välja reglerade mäklare för trygghetens skull. Så länge man är medveten om att LMFX är oreglerad och handlar riskmedvetet bedömer vi dock att sajten är trygg att använda.

Är scalping tillåtet?

Ja, det är tillåtet. Tack vare enklicks-funktionen som möjliggör extra snabb trading är LMFX perfekt anpassad för just scalping.

Kostar det något att öppna ett demokonto?

Nej, ett demokonto är helt gratis att öppna.
Bolaget bakom LMFX har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Global Trade Partners Ltd
  Inga fler nyheter om LMFX tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.