fbpx

Malte från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren ROInvesting för 38 minuter sedan.

» Prova ROInvesting du med.
89.9% av alla icke professionella traders förlorar pengar vid CFD-handel hos den här mäklaren.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
MoneyCorp hemsida
Klicka för större bilder

MoneyCorp är en tjänst där du kan skicka pengar internationellt och hantera mer än 120 valutor. Det är det bästa alternativet för att skicka pengar utan onödiga kostnader och med bästa möjliga växlingskurs. Traditionella banker tar annars höga avgifter och ger dåliga växlingskurser utan att man som kund märker det. Vid stora transaktioner, t.ex. om man ska köpa ett hus eller annan fastighet utomlands, ska skicka pengar efter arv eller kanske intäkter från jobb utomlands så är det givetvis extra viktigt att man får bästa möjliga växelkurs. MoneyCorp är en av de största sajterna i Storbritannien för att skicka pengar mellan olika länder. Hos MoneyCorp kan du skicka pengar - likt omedelbar valutahandel - till 190 olika länder. De har funnits i 40 år och har en licens från Gibraltar - så det är garanterat en säker tjänst använda sig av. För att säkert skicka pengar följ med över till MoneyCorp! Det blir inte enklare än så här!

MoneyCorp

MoneyCorp logo

Totalt betyg

8.14/10

Betyg-detaljer

9
6
7
9
9
9
8

 • Min. insättning

  550 kronor

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  1962

 • Licenser

  12

 • Land

  London

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Nej

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  GBP USD CAD EUR

 
MoneyCorp har vunnit många priser genom åren för deras säkra och enkla plattform. Det är ett enkelt sätt för dig att skicka pengar mellan länder till bra priser. MoneyCorp erbjuder även Red Explorer kortet som är ett kort du kan använda när du reser. Det är ett förbetalt kort som du enkelt kan skicka pengar till. Dessutom betalar du inte avgifter när du betalar utomlands med ditt kort. Det finns tio olika valutor som du kan ladda på ditt kort.

Du skickar enkelt och säkert pengar tillsammans med MoneyCorp. Du kan skicka pengar via datorn, mobilen eller surfplattan. Det finns även en kundtjänst som du kan kontakta via telefon, mail eller Live chat. Skicka enkelt pengar med över 120 valutor, från 190 länder med MoneyCorp redan idag! Du kommer inte att ångra dig.
 
MoneyCorp tar £5 för en transaktion och £8 om du vill ha express-service. Om du gör regelbundna överföringar så betalar du mindre för detta.
 


 
+ Över 120 valutor att välja mellan
+ Skicka pengar till 190 länder
+ Enkelt att föra över pengar
+ Erbjuder en Live Chat

 
- Svårt att navigera hemsidan
- Hemsidan finns inte på svenska
- Du kan inte ladda svenska valuta på Red Explorer korte
 
Du kan antingen använda hemsidan för att skicka pengar mellan olika länder, eller använda mobilen eller surfplattan. Det finns en nedladdningsbar app som är anpassad efter både Android och iPhone. Du laddar enkelt ner appen via din appbutik på mobilen.

 
MoneyCorp har ett hjälpcenter med en FAQ där du kan få svar på vanliga frågor. Om du inte hittar svaret här kan du kontakta deras kundtjänst via telefon, email eller Live Chat. Det bästa sättet att kontakta deras kundtjänst är deras Live Chat. Där får du svar direkt. MoneyCorp har även sociala medier som du kan kontakta om något blir fel eller om du behöver hjälp.
 
MoneyCorp är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, TTT Moneycorp Limited (#738837)
Licens i Australien: Ja, TTT Moneycorp Pty Limited (116612858)
Licens i Förenade Arab Emiraten: Ja, TTT Moneycorp Limited (CL2738)
Licens i USA: Ja, Moneycorp US Inc. (#000115949)
Annan Licens: Ja, Moneycorp S.L.U.-Spain (B-63804090), TTT Moneycorp Limited-Romania (RO36091905), Moneycorp Bank Limited-Gibraltar (113151 ), Novo Mundo Corretora de Cambio S/A-Brazil (35.300.338-002)
 
 

Är det säkert att använda MoneyCorp?

Sedan 1979 har MoneyCorp en licens från Bank of England för att driva växling i centrala London. Du hittar även MoneyCorp på ett flertal flygplatser i England som på Gatwick, Stansted, Bristol, Southampton och Southend flygplats. MoneyCorp använder sig av dessutom av den senaste SSL-krypteringen för att hålla sina kunders detaljer säkra. Som en auktoriserat betalningsinstitut skyddar MoneyCorp sina kunders fonder som hålls över natten i ett segregerat kundkonto.

Har bolaget andra namn?

Företaget var tidigare känt som Town Tickets and Tours Limited. 1993 bytte de namn till TTT Moneycorp Limited och i 2018 så togs TTT bort och bolagsnamnet blev endast MoneyCorp.
Bolaget bakom MoneyCorp har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för TTT Moneycorp Limited
  Inga fler nyheter om MoneyCorp tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved.