fbpx

Henrik från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 32 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Ett fantastiskt utbud för metall traders
Klicka för större bilder

NBH Markets är världens första och hittills enda onlinemäklare som erbjuder valuta- och CFD-trading med fysiskt guld som säkerhet. Plattformen tillhandahålls av National Bullion House och har sedan den grundades 2018 gjort en synnerligen framgångsrik resa med tillväxt både ekonomiskt och sett till registrerade användare - trots så pass få år i branschen. Valutahandel har testat och undersökt denna stigande stjärna på marknaden för högkvalitativ trading online, och sammanställt alla utmärkande features, villkor samt fördelar och nackdelar i en ärlig och seriös recension. Nedan finner du ett transparent, oberoende omdöme av NBH Markets. Föredrar du att bilda dig din egen uppfattning om vad vi anser vara en utmärkt sajt för trading med valuta och metaller? Registrera dig hos NBH Markets, och få tillgång till denna unika tradingplattform inom bara någon minut.

NBH Markets

NBH Markets logo

Totalt betyg

8.71/10

Betyg-detaljer

9
9
9
8
9
9
8

 • Min. insättning

  1000 kr

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2018

 • Licenser

  1

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Nej

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  USD EUR

 
Det första intrycket av NBH Markets präglas givetvis av det faktum att plattformen erbjuder ett unikt koncept med CFD-trading backat av säkerhet i fysiskt guld. Detta feature är NBH Markets främsta ess i rockärmen och således det som promotas mest på hemsidan - vilken för övrigt är både enkel att navigera, snygg och lagom informationstät. NBH Markets har som inledningsvis nämndes endast varit verksamma i knappt tre år, men har trots det hunnit med en imponerande resa som en av de kanske starkast lysande stjärnorna på marknaden just nu. Plattformen har bland annat utsetts till �€�Best Investment Broker 2020�€� på FxDailyInfo Awards.

Så hur fungerar själva tjänsten som erbjuds? Och vilka är de största skillnaderna mellan NBH Markets och andra till synes likvärdiga aktörer?

Mest utmärkande är givetvis det fysiska guldet, i vilket användare kan investera för att sedan använda som finansiell säkerhet vid trading med exempelvis valutor eller cash index. Via National Bullion House kan NBH Markets som enda onlinemäklare erbjuda denna typ av säkerhet för traders. Traders kan också göra uttag i fysiska guldbullions via NBH Markets.

Vad beträffar själva tradingen lockar plattformen med STP-/ECN-teknik, vilken garanterar snabbare avslut och bättre priser för dig som handlar, minimalt slippage, snäva spreads från 0.0 pips samt ingen intressekonflikt mellan mäklare och traders. Hos NBH Markets spekulerar och investerar du med samma möjligheter som för professionella handlare, tillgängliggjorda för privata investerare. Plattformen är idealisk för traders särskilt intresserade av ädelmetaller som guld, silver och platina och som önskar ett unikt koncept för handel med valutor, råvaror och index.
 
KYC-registrering görs direkt via hemsidan, för vilket processen går snabbt och smidigt. Användare kan välja mellan ett helt riskfritt demokonto, alternativt ett livekonto för vilket Standard-, Pro- eller Elite-villkor kan väljas. Registrering sker kostnadsfritt oavsett kontotyp och verifiering tar normalt sett 1-2 bankdagar.

Testa NBH Markets idag!
 
NBH Markets LLC är registrerat i St Vincent & the Grandines och erbjuder således en utomeuropeisk maximal hävstång om 1:500. Vidare finns också NBH Markets EU Ltd som är registrerat på Cypern och innehar licens av CySEC. För EU-medborgare gäller en maximal hävstång om 1:30, enligt gällande ESMA-regler.
 
Priserna på NBH Markets får anses ligga på en fullt rimlig nivå, både vad gäller rena tradingrelaterade kostnader (spreads, kommission) och overheadkostnader för uttag och insättningar. Med tanke på sajtens unika koncept skulle högre avgifter kunna tas ut, men sajten har valt att ligga på låga nivåer likvärdiga med större konkurrenter.

Spreads för trading med forex, cash index och ädelmetaller från 1.6 pips för standardkonton, 0.2 pips för Pro-konton och 0.0 pips för Elite-konton. Traders med standardkonto handlar helt kommissionsfritt, medan en låg kommission tillkommer för Pro- och Elite-konton. Insättningar är gratis liksom ett flertal uttagsalternativ.
 
Betalningsmetoder på NBH

Depositioner kan göras via VISA, Mastercard, ADVCash, Skrill, Neteller, Globe Pay, Fasapay, Pay Trust samt banköverföring. De flesta metoder är från NBH Markets sida helt kostnadsfria, t. ex VISA, Mastercard, Skrill, Neteller och banköverföring. Generellt kan sägas att utbudet är klart bättre än genomsnittet och sedan ska inte glömmas bort att alla betalningsmetoder förutom banköverföring hanteras samma dag som ärendet kommer in. Så normalt har du pengar inom 24-48 timmar. För banköverföring kan det dock ta 2-5 dagar.

 
+ Unikt koncept med fysiskt guld som säkerhet
+ STP-/ECN-teknik garanterar noll intressekonflikter
+ Låga spreads och ingen eller mycket låg kommission
+ Flera olika kontotyper
+ Bra utbud av valutapar
+ Bra utbud av ädelmetaller
+ Snygg och användarvänlig hemsida
+ MT4 och MT5
+ Hedging och scalping tillåtet
+ Professionella villkor för privata handlare
+ Reglerad CySEC-mäklare
+ Möjlighet att göra uttag i fysiskt guld

 
- Totalt sett ett mindre utbud av tillgångar än många andra aktörer
- Endast några få språkalternativ på hemsidan - ej svenska
- Ingen webtrader-funktion, nedladdning av MT4 eller MT5 krävs

 
Hos NBH Markets sker all handel via MT4 och MT5 - någon plattform i egen regi erbjuds inte. Eftersom MT4 och MT5 är två av världens främsta och mest kompletta tradingplattformar är utbudet med dessa två dock fullt tillräckligt. En hel del inbyggda indikatorer finns, möjlighet att anpassa och skräddarsy grafer, många olika tidsramar, utmärkta möjligheter för robothandel med Expert Advisors samt riktigt bra översikt över såväl historik som öppna positioner.

Bägge plattformarna finns att ladda ned direkt via NBHM�€�s hemsida, och trading kan även göras via sajtens mobilapp för Android eller iOS.

Tips: Läs mer om MT4 och MT5
Alternativt, kom igång med en fantastisk sajt där du kan ta ut vinster i rent guld. Prova NBH Markets idag!


 
NBH Markets erbjuder möjligheten att öppna företagskonto. Instruktioner om hur man går tillväga finns på hemsidan.
 
Stort plus för en trevlig, professionell och tillgänglig support. Hjälp finns tillgänglig 24/6 via livechatt, telefon eller mail och man kan även skicka ett meddelande och begära att bli uppringd. Adekvata svar och kort väntetid. Betyget dras ned något för bristen på språkalternativ.
 
NBH Markets är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, NBH Markets EU Ltd (218/13)
 
 

Tillämpas olika insättningsnivåer för olika kontotyper hos NBH Markets?

Ja, för standardkontot är lägsta deposition 100 USD, för Pro 5000 USD och för Elite 25 000 USD. För demokontot behövs inga insättningar.

Är NBH Markets en säker mäklare?

Vi bedömer att NBHM är en säker och trygg mäklare att handla via då de genom sitt EU-registrerade bolag är reglerade av CySEC. Alla användarmedel hålls på segregerade konton hos Lloyd’s of London, vilka även försäkrar användare upp till 5 000 000 USD utan någon extra kostnad.

Erbjuder NBHM islamiska konton?

Ja, användare har möjlighet att öppna ett islamiskt konto men dock endast under en begränsad tid.
Bolaget bakom NBH Markets har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för NBH Markets LLC, NBH Markets Ltd EU
  Inga fler nyheter om NBH Markets tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.