fbpx

Greg från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 25 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Pepperstone startsida
Klicka för större bilder

Efter att Pepperstone gjort succe i hemlandet Australien och haft enorma framgångar runt om i världen, så har de äntligen börjat bryta ny mark i Sverige. En av de mest efterlängtade sidorna för valutahandel finns nu tillgänglig för alla svenskar - med möjlighet att trada hundratals tillgångar på hela fyra olika plattformar (MT4, MT5, TradingView och cTrader), direkt access till de globala marknaderna, licens på fyra olika kontinenter samt ett stort antal likviditetsleverantörer som garanterar blixtsnabb orderfyllnad och riktigt låga spreads. Hos australiensiska forex- och CFD-mäklaren Pepperstone finns teknologin, utbudet, transparensen och servicen som kan förväntas av en etablerad proffsmäklare - men med ambitioner och driv typiskt för en hungrig startup. Tiotusentals registrerade användare i 176 länder världen över kan inte ha fel - Pepperstone är de facto en innovativ, spännande och mycket lovande onlinemäklare väl värd att kika närmare på. Redo att komma igång? Öppna ett konto och börja trada redan idag.

Pepperstone

Pepperstone logo

Totalt betyg

9.43/10

Betyg-detaljer

9
9
9
9
10
10
10

 • Min. insättning

  2000 kr

 • Plattformar

  4

 • Grundat

  2010

 • Licenser

  7

 • Land

  Australien

 • Råvaror/Krypto

  CFD, Ja

 • Aktiehandel

  CFD, Ja

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja, 24/5

 • Valuta insättning

  USD EUR GBP CHF

 
Pepperstone grundades i Melbourne, Australien år 2010 av Owen Kerr och Joe Davenport - två professionella traders tillika techgenier som tillsammans delade en vision om att förändra marknaden för online trading med hjälp av avancerad, automatiserad teknologi. Målet var, enligt grundarna själva, att kunna erbjuda en bättre och mer kvalitativ tradingupplevelse för såväl oerfarna, som professionella handlare världen över. Detta genom att tillhandahålla ett rikt utbud av tillgångar och instrument, flexibilitet och valmöjligheter när det kommer till plattformar samt bättre och snabbare orderfyllnader och avslut än hos många av de större konkurrenterna. Investera eller spekulera i mängder av valutor, råvaror, globala index och de mest populära kryptovalutorna med CFD-trading eller spread betting med en kontotyp perfekt anpassad efter dina skills och förutsättningar. Hos Pepperstone är det enkelt att såväl komma igång med valutahandel och online trading, som att avancera och utvecklas till nya nivåer. Registrera dig för ett 30 dagars demokonto och testa Pepperstone, du också.
 
Det är en smidig registreringsprocess och en standard KYC, där du bland annat får skicka in ditt pass och bevis på adress.
 
Då Pepperstone är reglerade och innehar licens i både Australien, Afrika, ASIC, UK/EU, UAE, DSFA och på Bahamas gäller olika maxnivåer för hävstång i respektive region. Användare inom ASIC-regionen erbjuds en maximal FX-hävstång på upp till 1:30, inom DFSA gäller 1:30 och för EU-användare gäller 1:30 för större valutor, 1:20 för mindre valutapar samt guld och större index, 1:10 för alla råvaror utom guld samt mindre aktieindex, 1:5 för individuella aktier och slutligen 1:2 för kryptovalutor. För SCB licensen så gäller upp till 200x hävstång och för CMA så är det maximalt 400x.
 
Registrering hos Pepperstone är helt kostnadsfritt, oavsett om du väljer att öppna ett standardkonto eller ett professionellt Razor-konto. Mäklaren tar heller inte ut några avgifter vid uttag eller inaktivitet på kontot. Insättningar är också de gratis, med reservation för att det betalsätt du väljer att använda dig av eventuellt tar ut en egen avgift - dock ej kopplad till Pepperstone.

Gällande spreads, kommissioner och swap-avgifter använder sig Pepperstone av 20+ betrodda likviditetsleverantörer i syfte att kunna garantera alla användare så låga tradingrelaterade avgifter som möjligt. Lägsta möjliga spread för ett standardkonto är emellertid 0.6 pips för större valutor, vilket är en något högre miniminivå än hos en del andra mäklare. För innehavare av det professionella Razor-kontot, ligger minimispreaden däremot på 0,0 pips för hela 14 olika valutapar. Använder du ett vanligt standardkonto är all handel helt kommissionsfri, medan påslag om 7 USD tillkommer vid trading med Razorkonto. Kommissionsnivåerna varierar beroende på instrument och huruvida du tradar på MT4, MT5, TradingView eller cTrader. Stort plus för tydlig redovisning av avgifter samt att det är lätt att få en överblick över sin belåning.
 
Det finns ett relativt stort utbud av betalmetoder hos Pepperstone. Ifall du vill sätta in med traditionella överföringsmetoder såsom banköverföring, VISA, Mastercard eller Union Pay så är det givetvis möjligt. Men det finns även Broker to Broker, Paypal, Skrill, Neteller och Bpay som betalningsalternativ.

 
+ Bra flexibilitet med både MT4, MT5, TradingView och cTrader.
+ Många insättningsalternativ, varav de flesta helt kostnadsfria
+ Generöst utbud av valutapar med 60+ majors och minors att välja mellan
+ Ta del av och inspireras av andra traders strategier och framgångar med hjälp av social trading/copy trading
+ Prisbelönt kundsupport - bra tillgänglighet och snabba svar
+ Riktigt bra utbildningsmaterial med bl a tradingguider, expertkommentatorer, marknadsanalyser och webinarier
+ Snabba exekveringar och låga spreads tack vare många likviditetsgaranter och avancerad informationsteknik från världsledande Equinix


 
- Ett lite större utbud av råvaror, index och krypto hade varit önskvärt.
- Ej tillgängliga på svenska än.
- Något hög minimispread på standardkontot.
- Har inte bankID än.
 
Pepperstone är en plattform för valutahandel och online trading där du kan handla afterhours. Här hittar vi ett av Pepperstones kanske främsta trumfkort; nämligen möjligheten att välja mellan fyra av världens ledande och mest moderna tradingplattformar - MetaTrader 4, MetaTrader 5, TradingView och C-trader. I tillfägg finns dessutom Pepperstone's dator- och mobilplattform.

Alla tre finns tillgängliga via webben, som desktopversioner för både Windows och Mac samt för mobil användning genom Pepperstones egen app för iOS respektive Android. Dra nytta av ett flertal inbyggda analysverktyg och tekniska indikatorer, olika tidsenheter, skräddarsy diagram och grafer utifrån dina behov och optimera din trading och din lönsamhet med automatiserade tradingbotar.


 
Pepperstone erbjuder en flerfaldigt prisbelönt kundsupport, uppmärksammad och uppskattad för sin tillgänglighet och sin professionalism. Telefonsupporten är öppen dygnet runt alla vardagar i veckan, liksom livechatten vilken man enkelt startar igång direkt på hemsidan. Vidare finns naturligtvis också möjligheten att maila in sitt ärende alternativt använda den meddelandefunktion som hittas under fliken "Contact". Bägge alternativen garanterar återkoppling inom 24 timmar. Supporten finns än så länge inte tillgänglig på svenska, men sett till hur snabbt Pepperstone expanderar och bryter ny mark världen över - är det förhoppningsvis inte särskilt långt bort.
Apropå support vill vi också passa på att slå ett slag för den mycket välfyllda FAQ-sektionen på hemsidan. Tydliga frågeställningar och tydliga svar angående såväl plattformen som sådan, som hur trading fungerar rent allmänt, kostnader, instrument och mycket, mycket mer. Smidigt, enkelt och väldigt uppskattat. Prova själv handla hos Pepperstone idag!
 
Pepperstone är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, Pepperstone Limited (#684312)
Licens i Australien: Ja, Pepperstone Limited Group (#414530)
Licens i Förenade Arab Emiraten: Ja, Pepperstone Financial Services (DFIC) Limited (DFSA) (#F004356)
Annan Licens: Ja, Pepperstone Markets Kenya Limited CMA (#128), Pepperstone Markets Limited SCB (#SIA-F217)
 
 

Har Pepperstone någon lägsta insättning?

Nej. Pepperstone rekommenderar ett lägsta insättningsbelopp om AUD 200 eller motsvarande i annan valuta, men något minimikrav finns inte och det är fullt möjligt att komma igång även med lägre belopp än så.

Hur kan jag göra depositioner på mitt konto?

Flera insättningsalternativ finns tillgängliga, däribland konto-/kreditkort, traditionell banköverföring samt digitala betallösningar som t ex Skrill och Neteller.

Kan jag använda Pepperstone för scalping och hedging?

Ja, Pepperstone tillämpar inga begränsningar för vare sig hedging eller scalping.

Hur säkert är det att använda Pepperstone?

Pepperstone är reglerad via både ASIC, FCA, DFSA, CySEC, BaFin, CMA & SCB, vilket är en viktig kvalitetsmarkör för plattformens professionalism och transparens. Vidare hålls användarnas klientmedel på 100% segregerade konton, väl separerade från Pepperstones egna finanser. Trading via Pepperstone kan således bedömas som tryggt och säkert för alla användare.

Tillåter Pepperstone hedgning?

Ja, det är tillåtet att hedga en position.
Bolaget bakom Pepperstone har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Pepperstone Limited, Pepperstone Limited Group, Pepperstone Markets Ltd, Pepperstone GmbH, Pepperstone EU Limited, Pepperstone Markets Kenya Limited, Pepperstone Markets Limited, Pepperstone Financial Services, Pepperstone GmbH, Pepperstone EU Limited, Pepperstone Markets Kenya Limited, Pepperstone Markets Limited, Pepperstone Financial Services
  Inga fler nyheter om Pepperstone tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.