fbpx

Christian från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren NS Broker för 44 minuter sedan.

» Prova NS Broker du med.
61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
En inbjudande hemsida för TradedWell
Klicka för större bilder

TradedWell är en europeisk onlinemäklare som erbjuder modern och sömlös CFD-trading med hundratals olika instrument. Inriktningen är bred och mångsidig - här finns såväl valutor och kryptovalutor som aktier, råvaror och index att botanisera bland. Plattformen grundades 2020 och har under sitt hittills aktiva år gjort en imponerande resa som en av de snabbast växande valutamäklarna på den europeiska marknaden. För dig som är nyfiken på vad TradedWell har att erbjuda, vilka villkor och möjligheter som finns för dig som handlar och hur den övergripande kvaliteten är på handelsupplevelsen som sådan - finner du nedan en utförlig och ärlig recension av oss på Valutahandel. Ta del av detaljer om sajten och vårt oberoende omdöme av den - eller bilda dig din egen uppfattning på en gång genom att öppna ett demokonto hos TradedWell.

TradedWell

TradedWell logo

Totalt betyg

6.22/10

Betyg-detaljer

6
7
5
4
5
7
6
9
7

Tips! Kolla in denna mäklaren istället

Vi vill göra dig uppmärksam att TradedWell har fått ett relativt lågt betyg. Det finns därför andra mäklare som vi tror kan passa dig bättre än denna. Missa inte att kolla in detta mer fördelaktiga alternativ istället:
›› eToro har fått betyget 9.67 av 10 och klassad som en av de bästa plattformarna för svenskar.Frågor? Livechat här! Du kan registrera dig direkt hos dem här.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss direkt via vår Livechat här eller skicka ett mail här.
Hos eToro: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.

 • Min. insättning

  10 kr

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  1989

 • Licenser

  0

 • Land

  Storbritannien

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  SEK EUR GBP

 
Första intrycket av TradedWell är som förväntat positivt. Här möts man av en riktigt snygg och framförallt användarvänlig hemsida - som dessutom finns på svenska. Uppskattar du en layout och ett gränssnitt som är lätt att navigera, snabbt och smidigt att använda samt med lagom mycket information i text kommer du förmodligen att tycka om TradedWell.

Denna cypriotiska mäklarsajt grundades år 2020 av samma företag som äger och driver sajterna TradeFW och InvestFW. Bolaget heter iTrade Global Ltd och är reglerade av den cypriotiska tillsynsmyndigheten CySEC - vilket således även omfattar TradedWell.

TradedWells mål och ambition är att erbjuda förstklassig online trading som går lätt att anpassa efter individuella önskemål och preferenser. Uppfyller de det målet? Efter att ha synat såväl utbud som villkor samt testat de möjligheter och funktioner som står till buds anser vi på Valutahandel att de lyckas mycket bra. Plattformen passar lika bra för nybörjare som för mer erfarna traders, det finns gott om tillgångar att välja bland på många olika marknader och det går att anpassa tools och charts utifrån sin egen nivå.

EU-reglerade TradedWell är en säker, kvalitetsinriktad och innovativ onlinemäklare som erbjuder tjänster skapade med användarna i fokus - inte ägarnas egna intressen.
 
En KYC-process måste alltid genomföras vid uppstart av ett livekonto. Detta eftersom TradedWell är en EU-reglerad mäklare. KYC-processen innefattar kopia på identitetshandling samt underlag som styrker folkbokföringsadress.

TradedWell sköter KYC-processen mycket smidigt - som regel tar det max 48 timmar innan ditt konto är verifierat och du kan komma igång och handla.

Signa upp dig för ett konto hos TradedWell redan nu - och kom igång med Valutahandel snabbt och säkert.
 
TradedWell är en EU-reglerad mäklare, varför maximal hävstång för standardkonton uppgår till 1:30. De olika tillgångskategorierna har följande hävstång:

Forex: 1:30 för större par, 1:20 för mindre
Index: 1:20
Aktier: 1:5
Råvaror: 1:10 (1:20 för guld)
Krypto: 1:2

För professionella handlare finns möjlighet att ansöka om ett avancerat konto, på vilket man istället kan handla med belåning på upp till 1:400.
 
Insättningar kan göras med VISA, Mastercard, Maestro, Trustly, iDeal, Klarna, EPS, Giropay, Skrill samt banköverföring. TradedWells tar inte ut någon provision på insättningar och med de flesta metoder sker överföringen omedelbart.

 
+ Hemsida på svenska.
+ Olika kontotyper för olika behov och preferenser.
+ Snabb och säker registrering.
+ EU-reglerad mäklare ger bättre konsumentskydd.
+ CFD-trading med flera olika tillgångskategorier.
+ MT4 för webb och desktop samt mobilapp.
+ Gratis insättningar.
+ Snabba svarstider i supporten.
+ Snäva spreads.
+ Mycket bra utbildningsmaterial.
 
- Antalet tillgångar kunde ha varit fler.
- Något otydlig information om spreads och övriga kostnader.
 
Plattformen imponerar med transparent prissättning och flytande spreads som startar på 0,07 pips. Inte den absolut lägsta nivån på marknaden, men definitivt bland de bästa.

Att registrera sig för ett konto hos TradedWell är liksom hos de flesta andra mäklare helt gratis. Som potentiell ny kund kan du välja mellan ett demokonto eller ett livekonto - av vilka vi på Valutahandel alltid rekommenderar ett riskfritt demokonto till en början.

För livekonton finns 4 olika kontonivåer att välja mellan; Silver, Gold, Platinum samt islamiskt konto. För Silver gäller en maximal FX-hävstång för professionella traders på 1:200. Ingen swap-rabatt. För Gold och Platinum ligger högsta möjliga FX-hävstång på 1:400 samt en swap-rabatt på 25% respektive 50%. Samtliga kontotyper är gratis att öppna, ger tillgång till en dedikerad kontoansvarig och har EUR, USD samt GBP som tillgängliga basvalutor.

Insättningar är gratis att göra, liksom uttag. Swapavgifter tas ut för positioner som hålls öppna över natten, undantaget om man handlar med ett islamiskt konto.

TradedWell passar dig som är ett fan av den klassiska plattformen MetaTrader 4. Mäklaren ger dig tillgång till såväl den nedladdningsbara mjukvaran, som webbapplikationen och TradedWells egna mobilapp.

Tack vare att MT4 är en så pass omfattande och komplett plattform som mycket fördelaktigt kan användas för handel med alla slags tillgångar och på alla nivåer, saknas inte ett egenutvecklat alternativ. Med MT4 får du som trader tillgång till flera olika tidsramar, ett stort antal inbyggda indikatorer och ytterligare ett par tusen som kan adderas, mycket bra och anpassningsbara diagram, flera olika ordertyper samt flöde av nyheter och marknadsanalyser.

För dig som vill läsa mer detaljer om plattformen - spana gärna in vår guide om MT4.


 
Det erbjuds i dagsläget inga speciella företagskonton på TradeWells.
 
Teknisk support finns tillgänglig via telefon (lokaliserad på Cypern), mail samt livechatt. Öppettiderna är varje dag 07.00-17.00 GMT. Bra betyg för korta svarstider och mycket proffsigt och trevligt bemötande .

Under ämnet support passar vi också på att lyfta TradedWells otroligt generösa utbildningsmaterial, som dessutom håller en riktigt bra kvalitet. Bland materialet finns matnyttiga artiklar, V.O.D's, e-böcker, kurser, ekonomisk kalender, inkomstrapportkalender samt uppdaterade marknadsnyheter att ta del av. En del saker finns endast på engelska, men det mesta är tillgängligt på svenska.
 
Ingen licens finns noterad för TradedWell.

 
 

Är TradedWell en säker mäklare?

Valutahandel bedömer TradedWell som säker att använda tack vare licensen hos CySEC. Innan man börjar använda en plattform är det dock viktigt att alltid göra en egen bedömning.

Går det att handla SEK-valutapar hos TradedWell?

Ja, både USD/SEK och EUR/SEK finns att trada med CFDer. Även EUR/NOK, USD/NOK, EUR/DKK samt USD/DKK finns i utbudet.

Vilka basvalutor finns tillgängliga?

I dagsläget finns USD, EUR och GBP som möjliga basvalutor. Dessa gäller för alla kontotyper.

Finns TradedWells support på svenska?

Hemsidan finns på svenska, men supporten är engelsktalande.
Bolaget bakom TradedWell har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för iTrade Global Ltd
Inga nyheter om TradedWell tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.