fbpx

Petter från Djurgården

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 12 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Förstklassig valutahandel på svenska
Klicka för större bilder

Internationellt erkänd CFD-mäklare med användarvänlig hemsida på svenska, en imponerande patenterad handelsteknik, bra bonusar och ett utbud som känns alltigenom kvalitativt och genomtänkt. Onlinemäklaren UFX briljerar med flera riktigt bra features, och visar tydligt varför de rankas som en av världens ledande plattformar för handel med valutor, ETF’er, råvaror, aktier och index. Valutahandel.se har kikat närmare på allt vad sajten har att erbjuda, och kan konstatera att UFX är ett mycket bra alternativ för investerare som är ute efter en bättre och säkrare tradingupplevelse. Ta del av vår detaljerade recension här nedan - och öppna ett konto hos UFX du också.

UFX

UFX logo

Totalt betyg

7.29/10

Betyg-detaljer

6
8
7
7
8
8
7

 • Min. insättning

  $100

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2007

 • Licenser

  1

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Nej

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja, 24/7

 • Valuta insättning

  USD EUR GBP CHF

 
Att UFX plattform finns på svenska bidrar direkt till ett mycket positivt första intryck. Engelska må vara ett gångbart språk för de flesta, inte minst i tradingsammanhang, men vi ska inte sticka under stol med att en plattform på svenska automatiskt blir snäppet vassare. Den cypriotiska forex- och CFD-mäklaren grundades år 2007 av företaget bakom sajten - Reliantco Investments Limited - och licensierades tre år senare av CySEC, Cyperns motsvarighet till svenska finansinspektionen.

UFX strävar enligt egen utsago efter att erbjuda en tryggare, bättre och mer lättillgänglig tradingplattform för onlinehandlare på alla nivåer. Den prisbelönta och patenterade handelstekniken MassInsights - genom vilken UFX-användare får tillgång till ett streamande liveflöde med marknadsnyheter, handlarbeteenden, tradingsignaler och mycket mer - är imponerade och en riktigt fjäder i hatten. Utöver det erbjuds flera olika kontotyper att välja mellan, möjlighet att värva nya användare och erhålla provision på deras trades, dygnet runt-support på flera språk och mycket mer. Stort plus också för supersnabb registrering - hos UFX kan du vara igång med valutahandel på bara ett par minuter.
 
UFX är en EU-reglerad onlinemäklare, varför plattformen lyder under de av ESMA utfärdade bestämmelser för hävstångshandel. Maximal hävstång är 1:30 för valutapar, 1:20 för råvaror samt 1:10 för aktier och index. Möjlighet finns också att ansöka om
professionellt konto hos UFX, med vilket du ges tillåtelse att handla med en hävstång på upp till 1:400. För professionellt konto krävs dock att du kan styrka din erfarenhet och tradinghistorik, samt att du avsäger dig konsumentskydd via ICF (Investor Compensation Fund).
 
UFX erbjuder sex olika kontotyper; Mikro/Mini, Mini, Standard, Guld, Platina och Muslimskt konto - varav samtliga är helt kostnadsfria att öppna. Uttag och insättningar är också gratis, dock med en minimigräns på $100 respektive $70. Efter 3 månaders inaktivitet tas en avgift om $50 ut.
Lägsta spread varierar utifrån instrument och kontotyp, men den genomsnittliga nivån för EUR/USD ligger på 2 pips - alltså något högre än hos vissa konkurrenter. Samtidigt är exekveringshastigheten bland de snabbaste på marknaden, med minimalt slippage som följd och nästintill 100% komplett orderfyllnad.

Vidare delar UFX regelbundet ut bonusar samt förmånliga cashbacks till sina användare vilket absolut väger upp för de lite högre spreads-nivåerna.
 


 
+ Hemsida på svenska
+ Bra utbud av valutapar - över 50 stycken
+ Unik handelsteknik med liveflöde av nyheter, tradingsignaler etc
+ Möjlighet att välja mellan 6 olika kontotyper
+ Tillgång till Trading Central - världens främsta analysplattform
+ Fullt utbud av premiumprodukter och ETF�€�er
+ Mycket snabb och smidig registrering - enkelt att komma igång
+ Riktigt bra mobilapp
+ 18 olika insättningsalternativ - varav flera med omedelbar överföring
+ Tre olika plattformar - MT4, MT5 och den egna ParagonEx Web Trader

 
- Scalping ej möjligt
- Utbildningsmaterialet kunde varit bättre
- Kryptovalutor finns inte bland utbudet

 
Oavsett vilken typ av konto du väljer, ges du tillgång att handla via såväl den egenutvecklade webbplattformen ParagonEx (med vilken MassInsights är integrerad) som MT4 (webb) och MT5 (desktop) samt en mycket intuitiv mobilapp för iOS respektive Android. MT5 finns att ladda ned direkt via UFX hemsida, och plattformen lockar bland annat med 21 olika tidsramar, möjlighet att ha 100 diagram öppna samtidigt, över 80 tekniska indikatorer, handelssignaler och fyra olika exekveringslägen.

UFX ParagonEx Web Trader-plattform håller också den mycket hög standard med tydligt gränssnitt, bra översikt över både positioner, historik, tillgänglig hävstång och mycket mer, riktigt bra tekniska möjligheter med MassInsights samt möjlighet att få tillgång till expertanalyser via Trading Central (Trading Central tillgängligt vid insättning på minst $1000).


 
Hängiven kundsupport som finns tillgänglig dygnet runt via både telefon, mail och livechatt. För telefonsupport finns olika nummer tillgängliga på hemsidan, beroende på vilket land man ringer ifrån. Supporten håller hög kvalitet med snabba svarstider, trevligt bemötande och bra teknisk hjälp.
 
UFX är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, Reliantco Investments Limited (127/10)
 
 

Är UFX en säker onlinemäklare?

UFX är reglerade och står under tillsyn av CySEC, vilket innebär att plattformen lyder under de strikta EU-lagar som finns för handel med finansiella instrument. Alla klientmedel hålls på segregerade konton, och plattformen samarbetar endast med trygga och erkända likviditetsleverantörer.

Erbjuder UFX demokonto?

Ja, hos UFX kan du testhandla med $10 000 i virtuella pengar på ett helt riskfritt demokonto.

Vilka basvalutor är möjliga?

EUR, GBP, USD, NZD, AUD, CAD samt CHF. Vidare finns flera olika insättningsalternativ - däribland kreditkort, banköverföring, Skrill, Neteller, PayPal och UnionPay.

Är det möjligt att öppna fler än ett konto?

Nej, hos UFX är det endast möjligt att inneha ett konto åt gången.
Bolaget bakom UFX har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Reliantco Investments Limited
  Inga fler nyheter om UFX tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.