fbpx

Fredrik från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 24 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
ZuluTrade's hemsida
Klicka för större bilder

Zulutrade grundades under 2007 i New York, USA av Leon Yohai och Kosta Eleftheriou som ville skapa en mjukvara som gjorde att man kunde kopiera av experterna inom investering. Bolaget är nu baserat både i USA och Hongkong. Zulutrade finns idag i över 200 olika länder och samlar investerare från hela världen på ett ställe. Under 2014 hade Zulutrade en miljon användare världen över. Handelsplattform är framför allt fokuserad på valutahandel och kryptos, men även råvaror finns att handla. Du kan få råd från de mest framgångsrika experterna i börshandeln genom plattformen och kan med ett knapptryck följa dem.
Privata investerare kan dra fördel av dessa strategier och ansluta sig till deras individuella signaler. Detta betyder att du inte själv behöver studera marknaden för att göra det rätta valen - du låter helt enkelt experterna göra detta åt dig. Zulutrade erbjuder en enkel plattform att använda dig av och är ett bra val för nybörjare. Det ger dig möjligheten att lära känna plattformen innan du gör en investering. Zulutrade är en Forex auto trading platform som låter privata investerare kopiera mer erfarna mäklare.

Zulu Trade

Zulu Trade logo

Totalt betyg

7.29/10

Betyg-detaljer

7
8
7
7
8
7
7

 • Min. insättning

  $1

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2007

 • Licenser

  8

 • Land

  Greece

 • Råvaror/Krypto

  Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  SEK XAU EUR JPY

 
Zulutrade har en snygg hemsida som är enkel att navigera till skillnad från andra liknande sidor. All information du behöver finns enkelt att hitta på hemsidan för att göra de bästa valen för dig. Det finns en Pip Kalkylator och tips om hur du gör de bästa investeringarna. Om du känner dig lite vilsen kan du kolla på filmerna för att hjälpa dig på vägen. Du kan ändra språket till svenska i högra hörnet på startsidan. Bakgrunden är ljus och texten är svart vilket gör det enklare att läsa. Det är en smidig hemsida som inte tillåter bedrägeri bland sina investerare. Något som vi älskar med Zulutrade är att privata investerare kan ta del av experternas strategier och ansluta sig till deras individuella signaler. Zulutrade har en licens från den Europeiska Unionen. Du kan följa live statistik genom dagen så du alltid är medveten om vad som händer. Zulutrade gör också rankningar av handlarna baserad på deras ROI och deras riskbeteende.

Det finns två typer av konton som du kan starta hos Zulutrade:


Classic - Detta är ett konto som är rekommenderat för avancerade användare. Du kommer att kunna dra nytta av manuell eller helt anpassad kopierings handel, plus standard volymbaserade provisioner. Det är dock viktigt att du är tillräckligt erfaren för att kunna starta ett sådant konto.

Vinstdelning (Profit Sharing) - Detta är för nybörjare och du lär dig genom att kopiera från andra. Handlaren kompenseras när du tjänar pengar och de straffas när du förlorar. Du drar också nytta av minskade provisioner.
 
Hos Zulutrade får du partiella hävstångsförhållanden som ligger på 30:1.
 
Hos Zulutrade kan du starta ett kostnadsfritt demokonto för att testa tjänsterna gratis. Det är också gratis att skaffa ett normalt konto, däremot kostar det att göra investeringar med mäklarna. En provision tas av mäklarna och även en kostnad för att koppla ditt konto till Zulutrade. Den lägsta investeringen kan vara så lite som $1 hos vissa mäklare, medan andra kan det handla om så mycket som $300. För att skapa ett konto hos Zulutrade krävs det att du gör en deposition på $500.
 


 
+ Erbjuder auto trading för krypto och valutor.
+ Hemsidan finns på svenska.
+ Enkel hemsida som är lätt att navigera.
+ Det betraktas som en social plattform

 
- Minsta depositionen hos ZuluTrade ligger på $500
- Hela sajten är inte översatt till svenska än.
 
Zulutrade har en riktigt bra plattform att arbeta utifrån och det funkar både på datorn och mobilen. En annan fördel är att hela hemsidan är på svenska. Det finns även appar som du kan ladda ner så du alltid kan följa trenderna och hålla dig uppdaterad. Det finns en app som är designad för att passa iPad & iPhone och en som är anpassad för Android telefoner.

 
Zulutrade har en kundtjänst som är öppen dygnet runt för att hjälpa dig med eventuella problem du har. Du kan kontakta deras kundtjänst via mail, telefon och även Live Chat. För att få hjälp snabbt är det rekommenderat att kontakta deras Live Chat . Där kan du få hjälp inom några minuter av deras professionella kundtjänst. Det finns även ett Zulutrade forum där du kan prata med andra investerare. Ett stort plus är att det också finns en kategori för nybörjare.
 
Zulu Trade är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er). Dock verkar det som licens inom EU saknas, vilket kan tyda på att bolaget inte behöver följa lika strikta kundfrämjande processer och/eller på vissa sätt ökar risken för dig som kund.

 
 

Vad finns det att tänka på kring att ansluta sig till experternas strategier?

Det handlar inte enbart om att blankt lita på en investerare enbart för att denna har uppnått en hög avkastning under några veckor. När du gör dessa bedömningar så bör den privata investeraren minst kontrollera de senaste sex månaderna av avkastning. Detta så att du får följa trenderna från mäklarna genom några månader.

Andra namn för Zulutrade

Företaget grundades under 2007 och under 2009 hade företaget runt 4500 privata investerare. 2012 gjorde de om sin hemsida och det tillkom fler funktioner som ZuluGuard. 2014 expanderades företaget till Japan där de började att arbeta tillsammans med lokala FX detaljhandlare.
  Inga fler nyheter om Zulu Trade tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.