fbpx

Tina från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren FP Markets för 34 minuter sedan.

» Prova FP Markets du med.
75.31 av alla användare förlorar pengar vid handel med CFD'er hos First Prudential Markets Ltd.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
SpectroCoin's startsida
Klicka för större bilder

Det finns många bolag på marknaden som gör det möjligt att handla på diverse olika sätt med kryptovalutor. SpectroCoin strävar efter att det ska vara enkelt också. Här har både privatpersoner och företag möjlighet att handla med Ethereum, NEM och DASH bland annat. Då SpectroCoin inte är nya i gamet har de byggt upp ett gott rykte och upplevs som säkra. Själva bolaget är litauiskt men har kontor i Storbritannien. Det kan vara bra att veta att de har 99 procent av tillgångarna i kalla plånböcker vilket gör att riskerna minskar för hackerattacker och angrepp. När du använder SpectroCoin får du tillgång till att handla med över 150 länder och drygt 30 valutor. Det är också en fördel att de har många olika sätt att göra depositioner och uttag, för närvarande är över 20 olika metoder tillgängliga. Känner du att du vill veta mer kommer här en utförlig recension.

SpectroCoin

SpectroCoin logo

Totalt betyg

8.29/10

Betyg-detaljer

10
5
9
9
8
9
8

Tips! Kolla in denna mäklaren istället

Vi vill göra dig uppmärksam att SpectroCoin har fått ett relativt lågt betyg. Det finns därför andra mäklare som vi tror kan passa dig bättre än denna. Missa inte att kolla in detta mer fördelaktiga alternativ istället:
›› StormGain har fått betyget 5.57 av 10 och klassad som en av de bästa plattformarna för svenskar.Frågor? Livechat här! Du kan registrera dig direkt hos dem här.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss direkt via vår Livechat här eller skicka ett mail här.
Hos StormGain: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.

 • Min. insättning

  €1.50

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  2013

 • Licenser

  11

 • Land

  London

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  EUR BTC USD ETH

 
SpectroCoins hemsida är lättnavigerad och finns tillgänglig på flera språk men tyvärr finns inte svenska som alternativ. Det är lätt att hitta rätt och informationen är tydlig vilket underlättar om man är nybörjare. SpectroCoin har fått blandade recensioner från användare. Flera av klagomålen är dock på grund av deras höga säkerhet och krav på verifikationer. Nybörjare ger dem goda recensioner för användarvänligheten och tillgängligheten. De tar även fiatvalutor och lockar också företag.

Det är positivt att det går att ladda plånboken på många sätt och även det faktum att du kan betala på restaurang och i butiker. Tyvärr är antalet ställen som accepterar kryptovalutor väldigt begränsad, än så länge i alla fall. Deras bank-och kreditkort är också ett plus, du behöver inte konvertera valutor utan det går smidigt att ta ut pengar precis som vanligt. För företag och föreningar lockar de med enkla massutbetalningar vilket innebär att skicka tusentals utbetalningar samtidig.
 
Då SpectroCoin inte är en traditionell tradingsida utan snarare en plattform för handel med och växel av kryptovalutor samt en virtuell plånbok. På grund av att bolaget främst är en handelsplattform så erbjuds inte hävstång som ett alternativ. För alla som gillar handla helt utan belåning och hävstång, så kommer det säkert uppskattas extra mycket. Men just handelsplattformar för kryptovaluta brukar fungera på detta vis.
 
Det finns som hos alla vissa regler och begränsningar. Detsamma gäller kostnaderna som är värda att gå igenom lite extra. När det kommer till svenska kunder så gäller följande när det kommer till insättningar.
· För kortbetalning 5,5% av totalbeloppet. Begränsning 3000 € per dag, 5000 € veckovis, 8000 € månadsvis och 50 000 € årsvis.
· Swift och SEPA betalning från bankkonto 0,30 % av totalbeloppet. Begränsningen ligger på 50 000 €.
· Avgifterna för Neteller, Payeer, Perfect Money och Skrill 5-20 % av totalbeloppet. Begränsningar ligger på 500 �€� 5000 € dagligen. Här varierar det stort så du behöver vara observant på vad som gäller.
För uttag gäller följande avgifter och begränsningar:
· Perfect Money 0% i avgift och max 15 000 € dagligen.
· Skrill 2% i avgift och max 5000 € per uttag och 10 000 € per dag.
· Payeer 5% i avgift och 3000 € per dag.
· Swift banköverföring 2 % minimum 50 € i avgift och max 50 000 € per uttag.
· SEPA banköverföring 0% i avgift och max 50 000 € per uttag.

För överföring av bitcoin är det kostnadsfritt mellan SpectroCoin-plånböcker men för övriga kostar det 0,0005 BTC.
 


 
D et finns många fördelar med SpectroCoin och här går vi igenom de viktigaste punkterna.
+ Webbsidan och apparna är bägge flexibla.
+ Du får möjlighet till att betala på bland annat vissa restauranger och butiker med SpectroCoin-plånboken.
+ SpectroCoin har hög säkerhet genom kalla plånböcker för 99% av tillgångarna.
+ Du har möjlighet att beställa betalkort för uttag i bankomat och som betalmedel. Kostnaden för virtuellt kort är 9 € och för plastkort 50€, samt en månatlig serviceavgift på 1 €.
 
D et finns tyvärr en del nackdelar med SpectroCoin som kan vara bra att veta innan du bestämmer dig för att använda SpectroCoin.
- Kalla plånböcker har en hög säkerhet men så finns det en �€�custodial-wallet�€� det vill säga att plånboken ligger på SpectroCoins servrar. Det bidrar dock till flexibiliteten
- Det går inte komma ifrån att det är dyra avgifter för betalningar och uttag med undantag för SEPA-överföringar.
- Det finns en del kritik som menar att deras höga säkerhet som innefattar bland annat verifikationer ställer till problem.

 
SpectroCoin har en riktigt snygg hemsida som ger ett proffsigt intryck, dessutom är gränssnittet användarvänligt och det är lätt att navigera sig. För mobila användare finns naturligtvis en app att tillgå, för såväl Android som iOS.

 
Med kontor i Storbritannien och litauiska rötter, satsar SpectroCoin på att profilera sig som en internationell plattform, och erbjuder därför support på ett stort antal språk - både via mail, telefon och chatt. Helt klart ett stort plus i kanten. Det går snabbt att få svar och som kund får man ett trevligt, hjälpsamt och effektivt bemötande. Prova gärna livechatten, en stor favorit hos oss!

Vidare finns mycket nyttig och hjälpsam information att ta del av under just rubriken �€�Support�€�, längst ned på hemsidan. Här har SpectroCoin spaltat upp övergripande information om t.ex. kostnader och avgifter, ratings, villkor och avtal samt ett avsnitt om riskerna med trading.
 
SpectroCoin är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, Spectro Finance, Ltd
Annan Licens: Ja, UAB Spectro Finance
 
 

Varför behöver man verifiera sitt konto?

Även om det är möjligt att nyttja SpectroCoin utan att verifiera sitt konto, rekommenderar företaget att samtliga användare ändå gör det. Dels för att kunna få full tillgång till allt SpectroCoin har att erbjuda, men framförallt för att de ska kunna garantera att dina personliga uppgifter inte hamnar i orätta händer och att du blir utsatt för bedrägeri.
Bolaget bakom SpectroCoin har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Spectro Finance Ltd. och UAB Spectro Finance
  Inga fler nyheter om SpectroCoin tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.