fbpx

Jonas från Ulricehamn

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 37 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Libertex är en handelsplattform som är medlem av Forex Club group som har varit aktiva sedan 1997. Libertex startades under 2014 och drivs idag av deras VD Michael Geiger. Det är ett bolag som har över 20 års erfarenheter inom den finansiella marknaden och handelsbranschen online.

Libertex erbjuder över 250 handelsbara tillgångar och har fått 30 internationella utmärkelser. Den framstående kryptomäklaren har idag över 700 anställda och är aktiv i 40 olika länder. Libertex har en hemsida på svenska, vilket självklart gör det enklare! Hos Libertex kan du handla över 80 kryptovalutapar, guld, olja & gas, aktier, metaller, index, valutor, jordbruk och ETFs.

Libertex regleras av den cypriotiska handelskommissionen (Cyprus Securities and Exchange Commission). Detta innebär att de måste leva upp till de stränga krav som EU ställer på online mäklare. Ett krav som finns är att kundens pengar ska ligga på ett separat konto från Libertex pengar. Detta för att skydda kunden. Med många år inom industrin är det ett säkert och respekterat bolag att handla med.

Lär dig att handla på ett säkert sätt

Att öppna ett konto är enkelt då du kan välja mellan att skapa ett demokonto eller ett vanligt konto. Libertex vill inte att det enbart experter som vill kunna handla på den globala marknaden utan även nybörjare. Det är allt för många mäklare som enbart ger dig möjligheten att handla om du är en expert, och ger inte nybörjare möjligheten att lära sig att handla på marknaden. Därför erbjuder Liberex dig möjligheten att öppna ett demokonto där du får 50.000€. Detta ger dig möjligheten att öva och lära dig att handla utan att några risker är involverade. Vilket verkligen är perfekt för en nybörjare att göra.

När du registrerar dig hos Liberex får du även en gratis bok med 10 steg att lära dig att handla på den globala marknaden, vilket kan hjälpa dig att tjäna pengar. En annan fördel med Liberex är att det finns filmer där du kan lära dig om valutamarknaden på ett enkelt sätt – vilket verkligen är perfekt för nybörjare. Det är utan tvekan ett bolag som gör det enkelt för nybörjare att börja handla inom den globala marknaden.

Betyg: 9.43/10
Minsta insättning: EUR20
Beskrivning: CFD och kryptomäklare sedan 1997.

Riskvarning: 70.8% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD med den här leverantören.


valutahandel med bitcoin och kryprovalutor

Handla direkt i mobilen

Libertex vill göra det enkelt för dig att handla och därför kan du handla direkt i mobilen eller via din surfplatta utan några problem.

Libertex erbjuder två olika plattformar att använda sig av. Deras plattform Libertex kräver inte att du laddar ner en mjukvara, utan du kan använda denna direkt i webbläsaren. Om du vill använda mobilen eller surfplattan erbjuder Libertex en nedladdningsbar app att använda sig av. Det finns en app som är anpassad till Androidtelefoner och en för iPhone. Du laddar ner dessa enkelt via appbutiken på din telefon. Du får här tillgång till över 200 instrument och du kan handla utan spreads.

Du kan även använda dig av MetaTrade 4 vilket är en av världens populäraste professionella handelsplattform. Den erbjuder mer än 43 valutapar och 100 handelsverktyg. MetaTrade 4 fungerar också via mobilen och surfplattan och det finns en nedladdningsbar app.

Det finns många fördelar med att handla med mobilen – du kan följa marknaden enkelt och dygnet runt. Du behöver inte vänta tills du kommer hem för att kolla hur det ligger till utan du kan göra detta under hela dagen. Allt som krävs är att du har en smarttelefon och en internetuppkoppling för att kunna handla och följa den globala marknaden enkelt via din mobil.

Betyg: 9.43/10
Minsta insättning: EUR20
Beskrivning: CFD och kryptomäklare sedan 1997.

Riskvarning: 70.8% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD med den här leverantören.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.