fbpx

Fredrik från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 28 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
89% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Valutahandel med Kryptovalutor är en marknad som fortsätter ta oss med storm. Det senaste året har varit ofantligt framgångsrikt och det ser inte ut som att marknaden kommer att stanna vid någon punkt snart. Efter en väldigt kort period av små rörelser upp och ner har både BTC och ETH fortsatt att stiga under hela augusti månad. Fram till den 1a september, då hände något som fick marknaden att gå bakåt. Något som nu verkar vara löst och marknaden fortsätter stiga igen.

Som du kan läsa på vår dedikerade sida om forex handel med Kryptovalutor så finns det väldigt många olika Kryptovalutor. Även om de alla är baserade på samma geniala princip som cementerade BitCoin så finns det många olika varianter av Cryptocurrencies. Och det tillkommer hela tiden nya, vissa är för lika en annan för att verkligen slå igenom och andra är helt unika. Nu har det nyligen lanserats en Kryptovaluta som tillhör den andra kategorin, det som är helt nytt. GoldMint kallas den och har verkligen fått alla experter att höja på ögonbrynen.

GoldMint – ny Kryptovaluta

Kort förklarat är GoldMint en kombination av fördelarna med att handla ETFer (Exchange-Traded Funds) och att investera i Guld. Givetvis behöver de flesta av oss en lite längre förklaring än detta, men i grund och botten handlar det om en guldstandard för Kryptovaluta.

Den 8e augusti lanserades GoldMint, en metod att förse ägarskap av guld för investerare av Kryptovalutor. Guld har länge varit en stabil plattform för betalningar och för att bygga en investment portfölj. Det krävs dock en hel del för att hålla sitt fysiska guld i säkert förvar med utrymme och vakter och försäkringar. För att inte tala om svårigheterna med att gå och handla mat eller betala räkningar i guld. Tack vare GoldMint finns det nu en lösning som komiskt nog är “guld värd” för dessa problem gällande guldets förvaring och daglig handel.

GoldMint erbjuder alla fördelar som guld kan göra. Guld erbjuder ett stabilt transparent värde som inte alls har samma volatila beteende som valutor. Det skyddar din investeringsportfölj och ger en stabilitet som uppskattas. Än så länge är GoldMint ett projekt som kan komma att implementeras på både Kryptovalutor, EFTer och optioner, men planen är att snart lansera sin helt egna Kryptovaluta för att gjuta in närvaro på marknaden.

handla BTC online

Bolaget kommer att lansera MNT och har samma fördelar som Ethereum blockchain (läs mer om fördelarna på vår sida om Kryptovalutahandel). Till en början kommer MNT att byggas på Ether då det är ett bra medel att skapa och distribuera dessa valutor. Men så snart alla mynt har skapats är tanken att de går över till en blockchain baserad på Graphene. Tanken bakom det är att göra Kryptovalutan MNT säkrare och snabbare.

Projektet GoldMint baseras på ett par stora framsteg inom utvecklingen av Kryptovalutor. Framför allt tre stycken: Custody Bot, Graphene, och en unik användarpanel.

En Custody Bot är en robot som är programmerad för att inspektera en transaktion, för tillfällig och långsiktig förvaring, och för att göra fysiska överföringar av guld, silver m.m. Det är en banbrytande uppfinning som även kommer att implementeras av banker, finansiella institutioner, pantbanker och även individer. Så snart ett objekt placeras i en Custody Bot så görs en analys. Informationen förvaras sedan i dess blockchain.

GoldMint kommer även lansera en användarpanel för handlare och utvecklare av tredjehands appar och andra paneler. Detta kommer leda till att verksamheter på nätet kommer kunna ta betalt direkt i guld, bland andra fördelar som vi säkert inte insett ännu.

Fördelar med Kryptovalutor

Kryptovalutor är onekligen fortfarande i utvecklingsfasen och något som de flesta av oss fortfarande väljer att generellt undvika. Det kommer ofta nya och banbrytande idéer och tekniker som utvecklar systemet och den stora frågan som alla experter diskuterar är om det kommer kunna ersätta “vanliga” pengar.

I takt med att fler och fler regeringar runt världen också tar tag i projektet så ser det allt mer troligt ut att Kryptovalutor eller någon form av blockchain kommer att ersätta våra valutor. Fortsätt att kika in här på valutahandel.se för alla uppdateringar.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.