fbpx

Pär från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 41 minuter sedan.

» Prova IG du med.
72% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Alpari har erbjudit valutahandel i 20 år
Klicka för större bilder

Efter 22 år på valutamarknaden, så räknas Alpari som en av de mest erkända firmorna inom valutahandel. Bolaget har idag över 2 miljoner kunder. Alpari bjuder på en rad fördelar som andra valutamäklare saknar, såsom cashback erbjudande, tävlingar varje månad och ett lojalitetsprogram som ger dig en rad fördelar. Alpari har även PAMM-konton (Percentage allocation management module), vilket är en typ av sammanslagna konton där flera allokerar pengar tillsammans med andra traders eller portföljförvaltare. Trading hos Alpari kan ske antingen genom MT4 eller MT5, du väljer själv. Prova Alpari idag, du också!

Alpari

Alpari logo

Totalt betyg

7.67/10

Betyg-detaljer

7
9
7
8
5
7
10
9
7

 • Min. insättning

  20

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  1999

 • Licenser

  1

 • Land

  Saint Vincent

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  EUR GBP USD

 
Alpari är en klippa inom trading på nätet, som funnits i hela 21 år. Alpari är idag mest kända för sina PAMM konton, där portföljförvaltare låter traders som dig investera tillsammans med dem. Många har avkastning på över 1000% och ifall du väljer rätt partner att jobba med, så kan det gå riktigt bra. PAMM konton är enkla genom att de tillåter dig välja riskprofil, medan du slipper handla själv. Du förlitar dig helt enkelt på erkänt bra traders istället och investerar pengar tillsammans med dessa. Det går att sprida din porfölj mellan flera olika portföljförvaltare med olika risknivå och valutapar eller råvaror som de handlar.

Den andra riktiga unika idén och erbjudandet från Alpari är deras cashback vid trading. Det tillåter dig få mer för pengarna, med återbäring från vad du investerar. Du kan få cashback på din spread, kommission och insättning. Alpari ger dig även dagliga marknadsanalyser som hjälper till att hålla koll på aktie-, råvaru- och valutamarknaden. Få andra aktör ger lika många fördelar som Alpari faktiskt har. Så upptäck själv Alpari idag!

 
Alpari är kända för sina generösa hävstångar, som stäcker sig från mellan 2x upp till 3000 gångers hävstång. Ja, du läste rätt. Medan nano-konton, de allra minsta, har en standard hävstång på 500x, så ligger standard trading konton hos Alpari på mellan 10-1000x hävstång, beroende på vilket instrument du handlar.
 
Alparis kostnader är fördelaktiga och många valutapar ligger på 0.2 pips i spread, t. ex AUD/CAD, AUD/CHF, EUR/USD eller USD/RUB. Men det är genom de många tävlingarna och Alpari's speciella erbjudande som du verkligen märker av det mest fördelaktiga från Alpari. Totalt har 13.8 miljoner USD betalats ut i cashback till Alparis kunder fram till oktober 2020. Bland de populära tävlingarna så finns ett förstapris på 100 000 USD i totala prispengar, med totalt 100 vinster per månad.
 
Alpari stoltserar med en rejäl dos utav betalningsmetoder som är lämpliga för kunder över hela världen. Hoppas de får in Swish inom kort, men annars ser det bra ut. För svenskar så är troligen banköverföring, Neteller, Skrill, VISA och Mastercard de mest populära valen. Allra lägst överföringsavgift är det genom banköverföring, som helst saknar avgifter. Testa Alpari nu, du också!

 
+ Cashback från din dagliga valutahandel eller online trading.
+ Tillåter PAMM trading, genom portföljmanagers som hanterar dina pengar från så lite som 500 USD.
+ Spännande tävlingar och kampanjer varje månad.
+ Generöst lojalitetsprogram för aktiva kunder.
+ Stort utbud av valutapar.
 
- Saknar CySEC licensiering.
- Har inte svenska som språk.
- Kundtjänsten finns inte heller på svenska.
- Kunde haft fler metaller som instrument.
 
Alpari står hand i hand med MetaTrader, den mest använda plattformen bland valutahandlare världen över. Som tur är så finns både MT5 (den senaste versionen) samt MetaTrader 4, som många fortfarande föredrar.

Alpari's plattform har ett unikt cashback program, som få andra sajter som sysslar med online trading erbjuder. Vid insättning på 1000 usd, så får man de första fördelarna, som inkluderar 15% bonuspoäng som kan växlas in mot pengar. Det går också att använda poängen för att justera negativa räntor på valutapar, få pengar tillbaka på spreadkostnad eller riktiga pengar som direkt kan tas ut. I oktober 2020 så har 13.8 miljoner USD lösts in från valutahandel cashback hos Alpari. Inte illa! Från insättningar på minst 10 000 usd så erhålles rejält med extra förmåner i form av 50% lägre kommission på alla affärer, 25% extra bonuspoäng, 5% rabatt på spread och en personlig kontoansvarig. Prova en online trading sajt med generösa erbjudande och gott om cashback. Registrera dig hos Alpari nu!

 
Alpari har öppet 24 timmer per dag, mellan måndag till fredag. Detta underlättar för kunder som har frågor under obekväma tider, då de flesta valutamäklarna inte bemödar sig med att svara. Det går att anväda live chatt, telefon eller email för support som idag endast finns på engelska.
 
Alpari är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er). Dock verkar det som licens inom EU saknas, vilket kan tyda på att bolaget inte behöver följa lika strikta kundfrämjande processer och/eller på vissa sätt ökar risken för dig som kund.

Licens på St. Vincent och Grenadinerna: Ja, Alpari Limited (20389 IBC 2012)
 
 

Vilket öppettider har Alpari för valutahandel?

Du kan handla mellan klockan 01:05 (GMT +3) från måndag till 00:54:59 på lördag under vinterhalvåret.

Hur verifierar jag mitt Alpari konto?

Du behöver ladda upp en bid på ditt pass eller nationella ID-kort. Du ska även ladda upp en ansiktsbild på dig själv med din ID-handling bredvid huvudet. Slutligen så behöver du verifiera din personliga data för att bli godkänd trader.
Bolaget bakom Alpari har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Alpari Limited, AI Accept Solutions Limited
  Inga fler nyheter om Alpari tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.