fbpx

Jonas från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 21 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Modern plattform för bättre trading
Klicka för större bilder

Tradingplattformen Profits Trade lockar med 100-tals tillgängliga instrument inom olika kategorier, ett användarvänligt gränssnitt, multipla likviditetsleverantörer som garanterar optimala orderavslut samt funktioner och finesser som är framtagna för att garantera användare bästa möjliga tradingupplevelse. Här ses traders som jämlika partners snarare än kunder, varför stor vikt läggs vid full transparens, schyssta villkor och hög kvalitet rakt igenom. En funktion som vi älskar är att så fort du går in på en graf, så är TradingView's tekniska analys inkluderat, som ger köp och säljsignaler utan extra kostnad. Det gör det hela enklare och roligare - samt en känsla av var marknaden är på väg. Verkligen bra jobbat av Profits Trade som vi tror har stora möjligheter att göra sig ett stort namn i Sverige. Stora ord, men lever de upp till vad de lovar? Valutahandel har synat Profits Trader och kikat på allt sajten har att erbjuda - från utbud av tillgångar och tradingplattformar, till kostnader, teknologi och seriositet. Nedan finner du en ärlig och opartisk recension av denna populära forex- och CFD-mäklare. Vill du testa tjänsten redan nu och bilda dig din egen uppfattning? Registrera dig hos Profits Trade och kom igång med valutahandel på bara 5 minuter.

Profits Trade

Profits Trade logo

Totalt betyg

6.67/10

Betyg-detaljer

5
10
7
7
5
8
5
7
6

Tips! Kolla in denna mäklaren istället

Vi vill göra dig uppmärksam att Profits Trade har fått ett relativt lågt betyg. Det finns därför andra mäklare som vi tror kan passa dig bättre än denna. Missa inte att kolla in detta mer fördelaktiga alternativ istället:
›› Skilling har fått betyget 9.56 av 10 och klassad som en av de bästa plattformarna för svenskar.

Skilling är ett seriöst bolag grundat av erfarna skandinaver. De stödjer svenska BankID för registrering, är licensierade i EU & erbjuder 3 olika handelsplattformar. De är helt enkelt vår personliga favorit.Frågor? Livechat här! Du kan registrera dig direkt hos dem här.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss direkt via vår Livechat här eller skicka ett mail här.
Hos Skilling: 82% av retail kunder förlorar pengar.

 • Min. insättning

  EUR250

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2017

 • Licenser

  0

 • Land

  Dominica

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  USD EUR GBP

 
Profits Trade grundades 2017 och är således en jämförelsevis ny aktör på marknaden. Icke desto mindre populär dock - sajten har på endast tre år lyckats växa från en okänd nykomling till en populär onlinemäklare med ett stort antal registrerade användare världen över.

Första intrycket är riktigt bra. Sajten är enkel att navigera, snyggt designad och packad med all nödvändig information utan att upplevas rörig eller svår att hitta på. Trots den globala inriktningen, och det faktum att kunder finns i många delar av världen, finns emellertid endast fem språkval tillgängliga - tyska, ryska, engelska, kinesiska och arabiska. En aning knapphändigt, men plattformen är fortfarande ung och under utveckling så förmodligen ligger fler alternativ inte alltför långt fram i tiden.

Profits Trade framhåller sin vision, sitt mission och sina värderingar om att skapa en dynamisk, innovativ och skräddarsydd tradingplattform som ger traders alla de förutsättningar de behöver för att lyckas - en enkel sajt, generöst utbud av tillgångar och verktyg samt riktigt bra utbildningsmaterial. Sett till vad de erbjuder lyckas de leva upp till det riktigt bra. Här finns över 250 olika tillgångar att handla inom både valutor, råvaror, krypto, index och aktier, många likviditetsleverantörer och vass teknologi som garanterar ultrasnabba exekveringar och spreads från 0,1 pips. Dessutom fem olika skräddarsydda kontotyper för att på ett optimalt sätt matcha olika nivåer och stilar.

Summa summrum, innan vi dyker vidare ned i detaljer, ger Profits Trade ett mycket bra övergripande intryck. Sajten håller jämnt tempo med många större och betydligt mer erfarna aktörer marknaden, och kan säkerligen bli en kraft att räkna ytterligare med framgent. Utbudet av råvaror är också helt enormt och graferna är väldigt schyssta, inte minst för att de kombineras med köp och säljsignaler som är smidigt att se. Prova själv handla med Profits Trade idag!

 
Profits Trade följer gällande lagstiftning om AML och KYC, varför alla nya användare måste styrka sin identitet, sin hemvist samt lämna uppgifter om sin ekonomi och finansiella situation.

Registreringen går annars snabbt och smidigt. Du väljer vilken kontotyp du önskar, fyller i de uppgifter som efterfrågas och kan så snart verifieringen är klar göra en insättning och komma igång med din handel.

Sugen på att testa en ny, lovande valutamäklare? Öppna ditt konto hos Profits Trade redan idag.
 
Profits Trade är ännu inte reglerade inom EU, vilket innebär att mer flexibla hävstångsnivåer är möjliga. För krypto är hävstång på upp till 1:100 möjlig, och för övriga tillgångar gäller 1:200.

Observera att högre hävstång innebär högre risk. Vi rekommenderar att använda höga hävstångsnivåer med stor försiktighet.
 
Registrering hos Profits Trade, liksom hos princip alla andra onlinemäklare idag. Detta gäller oavsett vilken typ av konto du väljer (däremot skiljer sig lägsta insättning, se mer detaljer längre ned). De tradingrelaterade kostnaderna är låga - minsta spread ligger på endast 0,1 pips för samtliga tillgångskategorier, vilket är helt i nivå med konkurrerande aktörer och definitivt i det lägre spannet på marknaden. Någon information om kommissioner finns inte på hemsidan, inte heller för de mer avancerade kontotyperna.
Ett litet minus för att information om insättningsmetoder och eventuella uttagskostnader är svår att hitta. Lägsta uttagssumma är $50, och i villkoren står att läsa att Profits Trade har rätt att ta ut en avgift om $30 per uttag - det står dock inte om detta de facto görs eller om de endast har rätt att göra det.

För de olika kontotyperna gäller följande lägsta insättning samt bonus:

Bronze: $250 + 20% i bonus ($50)
Silver: $500 + 30% i bonus ($150)
Gold: $1000 + 40% i bonus ($400)
Premium: $10 000 + 50% i bonus ($5000)
Islamic: $500 + 30% i bonus ($150)

 
Insättningar kan göras via VISA, Mastercard, Diners Club, Bitcoin samt Interkassa.


 
+ Snygg, användarvänlig hemsida
+ Bra utbud av tillgångar
+ Flera olika kontotyper ger bra flexibilitet
+ Generösa bonusar för både Bronze-, Silver-, Gold-, Premium- och Islamic-konto
+ Bra trading glossary och väl uppdaterad nyhetssajt
+ Gratis utbildningssessioner och tradingssignaler
+ Tillgång till expertrådgivare för hjälp med både plattform och uppbyggnad av portfölj
+ Låga spreads
+ Heatmap för bra översikt över styrkor/svagheter för en hel marknad

 
- Information om insättningsmetoder, uttag och plattform kunde varit tydligare
- Saknar reglering
- Svenska finns inte som språkval

 
Profits Trade finns att använda i såväl webbläsare som i den egna mobilappen. Den egna online-plattformen är precis som hemsidan i sig enkel och smidig att använda - utan en alltför krånglig infrastruktur eller grötig layout. Bra, interaktiva charts, många inbyggda tools och flera olika ordertyper.

Vidare erbjuds också handel på MT4 för de traders som föredrar en etablerad, väl beprövad och synnerligen bred plattform. Läs gärna vår detaljerade beskrivning av MT4 för mer information.


 
På Profits Trades hemsida finns ingen information om speciella konton för företag och institutionella traders.
 
Multilingual support finns tillgänglig i chatt, via mail samt telefon. Liksom hemsidan finns inte heller svenska tillgängligt i supporten, men engelska finns tillsammans med ett antal andra språk. Supporten är tillgänglig dygnet runt på vardagar.

Vidare satsar också Profits Trade mycket på bra utbildningsmaterial. Som de själva uttrycker det på hemsidan är kundernas framgång deras business, varför man lägger krut på att erbjuda så bra förutsättningar som möjligt för kunder att utvecklas och avancera.
 
Ingen licens finns noterad för Profits Trade.

 
 

Är Profits Trade en trygg mäklare trots avsaknad av EU-licens?

Sett till konsumentskydd är en EU-reglerad mäklare ofta att föredra, men vår uppfattning är att Profits Trade likväl är en trygg och pålitlig mäklare som levererar transparens, kvalitet och seriositet trots att man är oreglerad. KYC- och AML-regler efterföljs också, vilket är ytterligare en viktig kvalitetsstämpel.

Erbjuder Profits Trade demokonto?

Ja, demokonto ska finnas tillgängligt i både webb och mobil.

Är scalping och hedging tillåtet?

Ja, bägge metoderna är tillåtna hos Profits Trader.

Vad är Profits Trade Heatmap?

Profits Trade Heatmap är ett verktyg som ger traders en bred överblick över styrkor/svagheter för exempelvis alla tillgängliga valutapar samtidigt. Ett mycket bra instrument som möjliggör bredare koll på hela marknaden, utan att tappa fokus på specifika par eller tidsramar.
Bolaget bakom Profits Trade har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Profits Trade Ltd, GPS Marketing Ltd
  Inga fler nyheter om Profits Trade tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.