fbpx

Greger från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren Easy Markets för 40 minuter sedan.

» Prova Easy Markets du med.
73% av alla privata kunder förlorar pengar när de handlar CFDer med denna leverantören.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Z.com's startsida
Klicka för större bilder

Trade Z hade över 700 000 kunder och räknades som en av världens största valutamäklare - innan de helt bytte och bara erbjuder sina tjänster till banker, reglerade valutamäklare, hedgefonder och market makers. Det går såldes inte att handla här som privatperson längre. Prova Skilling istället!

Dina ordrar brukade går genom STP (så kallad Straight Through Processing), dvs helt utan någon handläggningsperson. Då tradar man valuta direkt får bland marknadens snabbaste orderprocess från att du lägger ordern till att avslut sker, helt utan mellanhänder. Läs mer om STP valutamäklare här.

Deras riktigt låga spread brukade vara en stor fördel, tack vare rejäla volymer av likviditet. Upptäck en proffsig valutamäklare idag, du också. Kolla in vår topplista för de bästa valutamäklarna istället, då Trade Z inte fungerar för svenska privatpersoner för närvarande.

Z.com

Z.com logo

Totalt betyg

7.14/10

Betyg-detaljer

5
9
8
7
7
7
7

Tips! Kolla in denna mäklaren istället

Vi vill göra dig uppmärksam att Z.com har fått ett relativt lågt betyg. Det finns därför andra mäklare som vi tror kan passa dig bättre än denna. Missa inte att kolla in detta mer fördelaktiga alternativ istället:
›› Skilling har fått betyget 9.56 av 10 och klassad som en av de bästa plattformarna för svenskar.

Skilling är ett seriöst bolag grundat av erfarna skandinaver. De stödjer svenska BankID för registrering, är licensierade i EU & erbjuder 3 olika handelsplattformar. De är helt enkelt vår personliga favorit.Frågor? Livechat här! Du kan registrera dig direkt hos dem här.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss direkt via vår Livechat här eller skicka ett mail här.
Hos Skilling: 82% av retail kunder förlorar pengar.

 • Min. insättning

  €50

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2012

 • Licenser

  2

 • Land

  UK

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Nej

 • Valuta insättning

  USD GBP EUR

 
Z.com står för en stor del av världens valutahandel med belåning. Det är en enorm spelare på marknaden för valuta, men samma sak gäller även aktiehandel, index och råvaror. Dessvärre så fungerar det inte att handla med Z.com för svenskar just nu!
Kolla in vår topplista för andra valutamäklare istället
 
Idag kan du få 30x hävstång på alla valutainvesteringar, förutom ifall du har ett professionellt konto som ger upp till 200x hävstång, med lägre säkerhetskrav. När du handlar med krypto så är det 2x hävstång som gäller. För råvaror så gäller maximalt 10x belåning. För indexprodukter, såsom OMX30, DE30 eller japanska index som JP225 så är det 20x hävstång som finns tillgängligt hos Z. För professionella klienter så kan du få en hävstång på upp till 200x insatt kapital. Det krävs att du fyller i lite dokument hos Z för att kunna ansöka om att bli professionell klient. Oftast så går det rätt smidigt, förutsatt att du har ordning på finanserna och de finansiella marknaderna.
 


 
+ Snygg webbplats.
+ Har otroligt låg spread.
+ Väldigt bra sajt för robot trading eller algo trading som de kallas hos Trade Z.
 
- Fungerar bara med MT4, det finns inget webbgränssnitt.
- Svårt att ladda ner demokonto programmet för Mac-användare.
- Det fungerar inte att handla med Z.com för svenskar just nu!
 
Trade Z hjälper dig diversifiera portföljen med ett allt från grafer till expertråd och tekniska indikatorer. Du kan enkelt handla med algo trading, där du med hjälp av robotar automatiskt handlar med aktier, valuta eller krypto som Bitcoin. Först så finns MetaTrader 4 med ett komplett paket för din egen optimala tradingmiljö. Du kan själv ändra storlek och layout på alla grafer, välja bland fullt av tekniska indikatorer eller automatisera dina trades.
Z erbjuder massvis med olika tillgångar från en och samma tradingplattform. Handla med valuta, guld eller CFD'er för att nämna några.

Med Z Trade's relativt nyskapade Auton plattform så går det att automatisera precis allt. Du får ett av marknadens mest avancerade paket för algorimisk trading med aktier, råvaror eller för valutahandel, du väljer själv.
Tack vare ett avancerat, inbyggt Algo trading kit så kan du med Auton från Z.com skapa trading strategier med hjälp av plattformen, utan att känna till något om det sedan innan. En rationellt implementerad automatisk trading robot kan få dig att tjäna rejäla summor varje dag, utan att röra ett finger. Du kan sköta allt direkt från mobilen (såsom iPhone eller Android) och enkelt lägga orders, få priser i realtid eller se de senaste nyheterna.

 
Bolaget bakom Z.com har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Z, Trade Z
  Inga fler nyheter om Z.com tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.