fbpx

Sten från Torekov

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 24 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Europeiska företaget Wirex erbjuder en digital plattform med tjänster designade för att enklare integrera det traditionella finansiella systemet med det nya digitala. Valutahandel noterar att sajten gör det möjligt att sömlöst hantera såväl fiatvalutor som krypto för sparande, staking med ränta på ränta, överföringar och betalningar – och det till riktigt låga avgifter och med väldigt fin cashback. Här är 8 anledningar till varför Wirex är värt att testa.

Wirex grundades 2014 med en ambition och målsättning om att överbrygga gränser och minska gapet mellan det traditionella finansiella systemet och det nya digitala – det vill säga mellan det styrt av fiatvalutor och det med krypto. Med en användarvänlig plattform, hög säkerhet och smart teknik erbjuder man kunder möjligheten att köpa, växla, lagra och spendera i över 150 olika valutor – av vilka 38 är och DeFi-coins.

Valutahandel har testat sajten – du hittar vårt utförliga omdöme i vår recension av Wirex – och funnit åtta anledningar som åtminstone övertygat oss om att Wirex är en tjänst väl värd att testa. Nyfiken på vad de har att erbjuda? Nedan listas de största fördelarna som verkligen får sajten att sticka ut bland liknande konkurrenter.

<4>Årlig sparränta på upp till 12-16%

Förmånlig sparränta är måhända en av Wirex allra största fjädrar i hatten. Få andra likvärdiga konkurrenter, som vi känner till, kan erbjuda en årlig ränta på upp 12% eller till och med 16% för vissa valutor. Inga placeringar eller investeringar krävs – det enda du behöver göra är att göra en insättning och låta räntan ticka på allt eftersom. Wirex erbjuder tre olika kontotyper eller betalplaner, av vilka samtliga ger samma förmånliga möjligheter att förvara kapital till en riktigt bra ränta.

Tjänsten passar perfekt om du har pengar du behöver kunna komma åt snabbt och således inte vill ta någon risk med, men som du samtidigt gärna vill ska generera en avkastning.

Betyg: 9/10
Minsta insättning: 0
Beskrivning: Letar du efter bättre ränta? Få upp till 16% med Wirex!

Riskvarning:


Tre olika kontotyper – välj den som passar dig bäst

Som nämndes ovan erbjuder Wirex tre olika kontonivåer så att varje unik användare ska kunna välja en som passar deras behov och förutsättningar. Av dessa tre är en helt gratis (Standard), medan övriga två kostar €9,99 (Premium) per månad respektive €29,99 per månad (Elite). Alla tre nivåer ger tillgång till den förmånliga sparräntan, samtliga tillgängliga valutor och kryptovalutor samt ett helt kostnadsfritt Wirex Mastercard med fria uttag på upp till €400 per månad. De främsta skillnaderna ligger bland annat i villkor för cashback och olika bonusar. Stort plus för en mycket tydlig jämförelse mellan de olika betalplanernas villkor och vad du får med respektive alternativ.

Sugen på att testa sajten? Registrera dig hos Wirex och välj den kontonivå som passar just dig.

Förmånliga cashbacks och bonusar

Vem gillar inte möjligheten att kunna erhålla bonusar och cashbacks på alla köp man gör? På Wirex får du en värvningsbonus på motsvarande 10 USD i plattformens egna kryptovaluta WTX för varje ny medlem du lyckas referera till sajten. Med ditt Wirex Mastercard får du dessutom upp till 2% cashback på varje köp du gör – både i kryptovalutor och fiatvalutor.

Tillsammans med den höga räntan för sparande erbjuder Wirex ett paket av förmåner vi hittills inte hittat hos andra konkurrenter. Det här är en plattform för dig som uppskattar att belönas för din lojalitet som kund.

Betyg: 9/10
Minsta insättning: 0
Beskrivning: Få generös cashback på allt som du handlar. Upptäck Wirex idag!

Riskvarning:


Användarvänlig hemsida och app

Eftersom Wirex inte är en mäklare utan en plattform för valutaväxling och digitala betalningar, finns ingen vanlig tradingplattform att nyttja. Däremot finns en mycket kvalitativ, egenutvecklad programvara anpassad för tjänsterna som erbjuds.

Wirex plattform är i första hand appbaserad, men kan givetvis användas via via webben också. Oavsett vilket alternativ du föredrar möts du av ett mycket användarvänligt och intuitivt gränssnitt som känns både enkelt och modernt på samma gång. Snygg färgsättning, tydlig layout och bra menyer som gör det riktigt lätt att navigera. Wirex app finns att ladda ned gratis för både iOS och Android.

Växla fiat helt gratis och krypto till konkurrenskraftiga avgifter

Wirex stödjer över 150 olika valutor, mellan vilka du kan växla helt obehindrat och 100% sömlöst. Valutaväxling mellan olika fiatvalutor gör du helt utan avgifter, och för krypto betalar du låga OTC-avgifter. Växlingstransaktioner genomförs omgående och ditt saldos valuta justeras på en gång. Växling kan givetvis göras via såväl webben som appen.

Skapa adressbok för ännu smidigare överföringar

Både Standard-, Premium- och Elitekontot ger dig möjlighet att skapa en adressbok i vilken du kan spara kontakter som du gör återkommande överföringar eller betalningar till. Funktionen gör att Wirex påminner lite om Swish – fast med den stora skillnaden att du kan skicka pengar i nästintill vilken fiatvaluta du vill samt närmare fyrtio olika kryptocoins. Adressboken finns sedan tillgänglig i appen och på webben så att du kan göra överföringar när du vill, oavsett var du befinner dig.

X-accounts för olika valutor

Vill du ha en buffert i flera olika valutor? Hos Wirex är det inga problem. Med sajtens smarta X-accounts kan du enkelt och smidigt öppna ett konto för varje valuta du önskar spara i eller ha tillgänglig för överföringar och betalningar. X-accounts är gratis för såväl Standard som Premium och Elite.

Kom igång med en snabb och smidig betalplattform för valutor du med – registrera dig hos Wirex.

Hög säkerhet med krypterade kalla plånböcker

Hög säkerhet är ett givet kriterium vid val av finansiell plattform. Dessvärre är det långt ifrån alla aktörer som kan garantera det – eller som lever upp till vad de lovar. Hos Wirex kan du känna dig trygg med att dina pengar hålls i tryggt förvar på kalla offlineplånböcker, krypterade med TLS och 256-bit AES. Samtliga klientmedel hålls segregerade från såväl varandra som Wirex egna tillgångar. Det faktum att brittiska filialen Wirex Limited är reglerad av FCA, och att det litauiska systerbolaget är licensierade av Bank of Lithuania styrker ytterligare plattformens legitimitet och standard på säkerhet.

Betyg: 9/10
Minsta insättning: 0
Beskrivning: Erhåll en krypterad plånbok för kryptovalutor. Prova Wirex gratis idag!!

Riskvarning:


<4>Slutsats – Wirex överträffar förväntningarna på flera sätt

Sammanfattningsvis kan vi efter att ha testat Wirex och de funktioner som tjänsten erbjuder konstatera att plattformen är ett utmärkt alternativ för dig som har saknat ett enkelt sätt att hantera betalningar, valutaväxling och sparande i både krypto och vanliga valutor. Förhoppningsvis kompletterar man längre fram med fler språkalternativ på sidan samt adderar SEK som valuta att göra insättningar i, men även utan dessa finesser är Wirex en tjänst väl värd att testa för smidiga betallösningar digitalt.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.