fbpx

Tess från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren StormGain för 15 minuter sedan.

» Prova StormGain du med.
Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Det finns många starka anledningar att handla valuta genom CFD'er hos Plus500, ett av världens största företag inom CFD'er för valutahandel på nätet. Men liksom många andra framstående trading sajter så är det långt ifrån bara valuta som kan handlas här. Plus500 är även en stor sajt för handla CFD'er på underliggande instrument, såsom aktier, index, ETFs och råvaror. Vilken har du inte provat att handla med?

Här gör vi en kort summering av det 8 viktigaste punkterna som du behöver känna till för att komma igång.

8. En stabil valutamäklare som finns på aktiemarknaden

Plus500 är bland de 500 största bolagen på hela Londonbörsen och en av de större aktörerna i branschen. Plus500CY Ltd spekulerar inte på marknaden. Samtidigt bör det noteras att Plus500CY Ltd inte använder privatkunders pengar för prissäkring. Vidare så är det viktigt att poängtera att Plus500CY Ltd står under tillsyn av CySEC och dess hårda regler, vilket bland annat innebär:

  • Plus 500 - Översikt med svenska aktierPlus500CY Ltd spekulerar inte på marknaden.
  • Plus500CY Ltd använder inte privatkunders pengar för att säkra priser.
  • Plus500CY Ltd använder endast egna medel för prissäkring.
  • En av Europas största valutamäklare, med över 1 miljon kunder över hela världen!

7. Seriösa licenser ger trovärdighet och säkerhet

Att ha rätt licenser är A och O för en alla valutamäklare som erbjuder handel med valuta, aktier och råvaror. Plus500CY Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) med licensnummer: 250/14)”.
De är även auktoriserade och licenserade i England, ASIC i Australien, FMA på Nya Zealand och FSCA i Sydafrika. Framför allt CySEC, ASIC och FCA är en krävande regulatorer och detta ger bolaget en guldstjärna i kanten.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: EUR100
Beskrivning: Pålitlig valutahandel med CFD från börsnoterat företag.

Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.


6. Handla med Plus500 på en app för iOS eller Android

Om du tradar med mobilen eller surfplattan så erbjuder Plus500 en grym plattform för trading i mobilen. Det finns även en dedikerad mobilapp men online klienten i mobilen är mycket mer stilren än desktop versionen. Du kan direkt känna dig som hemma med appen och behöver inte fundera över var du ska trycka – allt är så intuitivt och självklart.

5. Stort utbud av instrument: Över 2000 stycken!

Det finns också väldigt många valutapar och instrument, fler än 2000. Bl.a. finns det fler än 50 valutapar, fler än 20 råvaror och ett enormt urval av aktier, optioner och ETFer. Antalet kryptovalutor är väl strax över genomsnittet. 12 olika alternativ, varav alla på Topp-5-listan för marknadsvärde samt ett axplock från de 15 största.

Något som vi gillar är att de olika kategorierna inte är uppdelade i färger, utan istället har tydliga rubriker med drop-down menyer.

4. Förmånlig variabel spread för valutor

Brokern erbjuder även förmånliga variabla spreads, som konstant justeras beroende på marknadens spread.

3. Snabbt och enkelt att komma igång

Det är också väldigt enkelt att handla och komma igång. Du kan skapa ett konto med Facebook. Efter registrering behöver du även bekräfta din identitet och det gör du genom att ladda upp dokumenten direkt på klienten online. Klicka på menyn och välj “bekräfta konto”.

2. Multinationell plattform på alla språk

Ytterligare en fördel är att det finns hela 32 språk att välja bland på sajten. Svenska inkluderat, men givetvis även flera andra nordiska språk.

1. Dygnet runt support

Slutligen är det en stor fördel att supporten håller öppet dygnet runt. Den hittar du alltid hittar längst ner till höger i bild och de kan kontaktas via live chatt, epost eller telefon – oavsett vilken dag i veckan det gäller.

Finns det något negativt med Plus500?

Online-klienten är ganska rörig, så som det oftast är hos mäklare med många instrument. Samtidigt så skulle Plus500 kanske kunna ha lite fler funktioner. Det erbjuds det mest grundläggande och om man vänjer sig med röran så funkar allt som det ska. Men det är bäst att ladda ner handelsplattformen – precis som alltid – eller givetvis handla med appen.

För svenska valutahandlare som handlar med SEK så saknas många valutapar mot svenska kronan såsom TRY/SEK och RUB/SEK. Det enda som erbjuds utöver SEK/major är SEK/NOK, men inte ens DKK finns tillgängligt.

Vill du veta mer om bolaget så kan du läsa vår recension av Plus500 här. Alternativt, ifall du hellre kommer igång och handlar direkt på en enastående plattform – gå till Plus500's hemsida direkt!

Riskvarning: 76.4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.”

Genom valutahandel.se får Du endast säkra alternativ. Plus500CY Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) med licensnummer: 250/14)”.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.