fbpx

Algot från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 11 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Globala onlinemäklaren Profits Trade lockar med prisvärd och kvalitativ valutahandel, hundratals premiumtillgångar i sortimentet och några av marknadens kanske mest förmånliga bonusar. Problemet är bara att bonusar är förbjudet i EU och Profits Trade agerar under något tveksamma metoder som vi starkt ifrågasätter.

Valutahandel har testat, synat och recenserat ett av de senaste nytillskotten i branschen – och hittat 8 riktigt bra anledningar till varför Profits Trade inte är värd att testa. Häng med och upptäck en ny online trading sajt som är på väg att helt översättas till svenska. Inte sugen på att vänta? Testa då ett gratis demokonto hos Skilling istället, en seriös valutamäklare – i motsats till Profits Trade.

En halvsunkig mäklare med ett rejält utbud

En mäklare som erbjuder möjligheten att samla allt på ett och samma ställe vinner mycket på flexibilitet och smidighet – vilket är något som Profits Trade tagit fasta på. Denna internationella onlinemäklare har ett riktigt bra utbud av drygt 250 tillgångar inom kategorierna valutor, kryptovalutor, aktiehandel, index, hårda råvaror samt de mjuka råvarorna med CFDer. Traders kan ägna sig åt traditionell CFD-handel, testa på futures och ETF'er – eller en kombination med alla tre. Mycket krut har lagts på valutor och krypto, vilka är de tillgångskategorier med allra bäst utbud. Handla majors som EUR/USD eller GBP/USD, ett stort antal minors samt ett flertal spännande exotiska valutor.

På kryptosidan hittas förstås klassiker som möjlighet att köpa Bitcoin,
köpa Ethereum eller Litecoin i sällskap med ett stort antal ytterligare alternativ – såväl större som mindre.

Kom igång med valutahandel hos en proffsig sajt och testa någon annan än Profits Trade – för de har ingen licens inom EU och erbjuder förbjudna bonusar.

profits trade konton

Fem olika kontotyper för olika stilar, erfarenheter och nivåer

Apropå flexibilitet – hos Profits Trader finns fem olika kontotyper att välja mellan. Detta gör att plattformen passar för traders och investerare på alla olika nivåer. Bronze, Silver, Gold, Premium och Islamic account har alla olika villkor och förutsättningar skräddarsydda och utvecklade för att erbjuda valmöjligheter och tradingtjänster perfekt anpassade för olika krav och behov. Lägsta insättningsnivå skiljer sig åt, liksom bonusnivåer, antal fria tradingssignaler och antal kostnadsfria utbildningssessioner – men oavsett vilket konto du väljer ges du access till handel på över 9000 olika marknader.

Betyg: 6.67/10
Minsta insättning: EUR250
Beskrivning: Proffsiga trading verktyg, helt gratis. Fantastisk plattform. Prova Profits Trade nu!

Riskvarning: Över hälften av alla icke professionella användare förlorar pengar hos denna mäklare.


Förmånliga bonusar för varje kontotyp

Somliga mäklare väljer att avstå bonusar helt, andra använder dem med besked – liksom Profit Trader. Här ges du en mycket förmånlig startbonus när du registrerar dig och gör din första insättning, och till skillnad från hos många andra är de extra slantarna inte enkom reserverade för de mer avancerade kontotyperna – här får du bonus på både Bronze, Silver, Gold, Premium och Islamic.

Utbildningsmaterial som hjälper dig att avancera och bli bättre

Så gott som alla seriösa onlinemäklare har idag någon form av utbildningsmaterial tillgängligt på sin sajt. Kvaliteten på materialet kan dock variera kraftigt. Profit Trader gör flera tydliga statements på sin hemsida om vikten av bra utbildningsmaterial av hög kvalitet – varför förväntningarna på det som finns att tillgå förstås blir höga. Lyckligtvis levererar de på alla punkter. Materialet är välarbetat, genomtänkt och pedagogiskt – det märks att sajtens intentioner är bra och ambitionerna riktigt höga.

Smidig handel i både dator, surfplatta och mobil

Möjligheten att handla genom både dator och smartphone är i stort sett ett måste för mäklare att erbjuda om de ska stå sig i dagens konkurrens – och förstås möta kraven från kunder. Som användare hos Profits Trader kan du välja att handla vid den egna plattformen eller MT4 via webbläsare, desktop eller app i antingen smartphone eller surfplatta. Mobilappen håller hög standard, är både snabb, intuitiv och multifunktionell men samtidigt enkel att använda. Bra grafer och diagram och tydlig översikt över historik, saldo samt öppna positioner.

Testa modernare trading med Skilling Trader istället, då du får ett gratis demokonto att experimentera med innan du börjar med riktiga pengar.

Snabbare exekveringar och bättre orderfyllnad

Trots jämförelsevis få år i branschen och betydligt mindre erfarenhet än de största aktörerna på marknaden, lyckas Profits Trader leverera nästan i nivå med flera av marknadens medelklassiga valutamäklare. Den tekniska infrastrukturen och de många likviditetsleverantörerna kopplade till plattformen ger rätt bra orderfyllnad med blixtsnabba exekveringar, minimalt slippage, inga requotes och snäva spreads från endast 0,1 pips – för alla tillgångsklasser. Profits Trader har hårdsatsat och investerat i kvalitet i syfte att kunna erbjuda en tjänst av just hög kvalitet. Synd bara att de inte har en vettig reglering, för då hade nog fler satsat på detta bolag.

Swapfritt islamiskt konto för jämlik trading

Handel med finansiella instrument online ska kunna bedrivas jämlikt och med bra villkor oavsett religion och principer. Hos Profits Trade finns möjlighet att öppna ett helt swapfritt, islamiskt konto som i övrigt har samma förmånliga villkor och förutsättningar som de andra kontotyperna. Sajtens islamiska konto har en lägsta insättning på 500 USD, ger 30% i välkomstbonus, fyra tradingsignaler och två helt kostnadsfria utbildningssessioner med en privat account manager.

profits trade forex

Flera språkval – svenska på ingång över hela sajten

En plattform med globalt fokus kräver förstås en multilingual hemsida. På Profits Trade finns än så länge fem olika språk att välja mellan – engelska, tyska, ryska, arabiska och kinesiska. Språken går även att välja i företagets 24/5 supporttjänst. Bra utbud och flexibilitet för att fortfarande vara en så pass ung plattform – och givet de internationella satsningar Profits Trade driver är förmodligen ytterligare språkalternativ snart att vänta. Efter att vi assisterat med att ge feedback på den första svenska landingssidan, så har bolaget varit snabba på pucken och meddelat att svenska snart är på ingång över hela sajten. Dessvärre så är en sajt som agerar utan licens inte något att köra med. Då riskerar du nämligen hela ditt kapital, utan möjlighet att få något tillbaka.

Så, åtta starka skäl till att undvika Profits Trader kan vara värd att reflektera över innan du börjar. Trots det lilla företagets personliga känsla och service – men med ambitioner, kvalitet och tjänster som en riktigt stor aktör – så finns inga garantier utan licens. Givetvis finns gott om förbättringsområden även utanför licensproblemet, liksom hos flera mäklare oavsett size och antal år i branschen. En del information skulle kunna tydliggöras på hemsidan, svarstiderna i livechatten skulle kunna förkortas och en reglering inom EU skulle ge ökat konsumentskydd.

Sammantaget får dock Profits Trade sägas vara en lite skum uppstickare med en hel del att komma med, men utan någon licens. Registrera dig hellre för en annan valutamäklare redan idag – eller läs vår grundliga ProfitsTrade recensionn för fler detaljer innan du bestämmer dig.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Sugen på en seriös aktör? Prova då eToro som är börsnoterade och har copytrading. Handla med eToro nu!

Riskvarning: 79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.