fbpx

Simon från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 19 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
76% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Det finns många bra videos om online trading värda att se. Här har vi samlat några av våra favoriter, inom både kryptotrading, traditionell valutahandel och algoritmisk trading med robotar. Vad är du sugen på att lära dig mer om? Gå igenom några av klippen nedan och se vad som du tycker är mest intressant att fördjupa din inom.


Ifall du har några ytterligare förslag på ämnen som vi bör ta upp på Valutahandel.se, så kontakta oss när det passar. Du kan för övrigt följa vår kanal på YouTube för att se våra senaste videos on diverse valutamäklare och hur det fungerar att handla hos dem.

1. Online trading hos eToro

Valutamäklaren eToro bjuder på ett helt unikt koncept med “copy trading”, där du kostnadsfritt kan härma framgångsrika traders och själv välja risknivå. Faktum är att eToro är sajten som skapar flest vinnare, drygt 4 av 10 vinner rejält hos eToro och för dem som följer andra framgångsrika traders så ligger siffran på över 50%.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Kopiera marknadens bästa traders, helt gratis!

Riskvarning: 68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


2. Låt robotarna göra jobbet, medan du gör annat

Visste du att det går att ställa in automatiska online trading robotar för att tjäna pengar medan du sover, är ute och festar eller går och handlar. Online trading 2019 handlar till stor del om variation och robotar, det är vad som gör skillnaden mot gamla sätt att handla på. Robo Markets är en av föregångarna när det kommer till automatiserad handel.

3. Skilling: Registrera för online trading på 10 sekunder

Med hjälp av BankID så kan du komma igång riktigt snabbt med Skilling. Det behöver inte ta mer än 10 sekunder för att då ditt konto verifierat. Bolaget är skapat av ett gäng Skandinaver, som har skapat och drivit några av de största bolagen inom spelbranschen. Nu är de igång igen, men ska ta över online trading marknaden. Vågar vi förutspå att de kommer lyckas? Ja, är svaret!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 76% av retail kunder förlorar pengar.


4. Handla valuta från 5000 kr till 10 000 kr

Börja valutahandel med mindre belopp och öka först beloppen när du lyckats tjäna in en bra slant. Det kan gå snabbare än du tror. Sätt olika mål och följ dina utsatta stop loss och vinsthämtningsnivåer, så är du snabbt i mål på en mycket högre nivå. Läs mer om att handla valuta från 5000 kr här.

5. Hävstång och en affär åt gången

George Soros, mannen som knäckte BoE och pundet. Han tjänade några miljarder på det och här finns en rad bra tips för alla online traders. I videon ovan beskrivs några saker att fokusera på, såsom:
+ Handla alltid med hävstång! De som ger högst hävstång är som professionell investerare (mellan 100-200x hävstång). På de viset så får du en enorm uppsida trots att du bara satsar runt 10 000 kr av egna pengar per trade.
+ Satsa på en affär åt gången. Kör på vad du verkligen tror på.
+ Håll koll på makroekonomiska trender:
+ Valutahandel kan vara extremt lönsamt när du ligger rätt i tiden
+ Våga spekulera: När makroekonomisk data stödjer dina antagande, var inte främmande för att spekulera. Välj bara din råvaror noggrant.

6. Varför USA förlorar handelskriget med Kina

Kina känner inte samma press som Trump över handelskriget. USA är på väg in i en ekonomisk nedgång, medan Kina fortfarande växer och utökar sitt handelsöverskott, medan USA's handelsförlust också bara ökar. Trumps taktik fungerar inte. Killen förstår inte makroekonomi.

7. Candelsticks vid online trading: Så fungerar det

Lär dig skillnaden mellan vita och svarta candelsticks och upptäck hur det snabbt kan hjälpa dig tyda grafer relaterat till online trading bättre.

8. Valutahandel vs trading med kryptovalutor

Här lär du dig om flera olika likheter och skillnader mellan krypto- och valutahandel. Först av allt och kanske rätt givet vid trading på nätet: “Köp vid rätt tillfälle”, säger Francis Hunt. Online trading handlar om att hitta och koncentrera sig på keypoints, när det är på väg att vända eller fortsätta i samma riktning. Då ska man vara redo och snabbt kunna köpa. Var inte inne i 5 trades på samma gång, utan fokusera på ett par åt gången. Ligg inte inne i flera olika positioner ifall du vill sluta ditt dagjobb och ha valutahandel som din livsstil. Några av de stora skillnaderna är annars att med en kryptomäklare så måste du vara förberedd på extremt stora svängningar och behöver ingen hävstång för att “få adrenalinkickar”. Med valutahandel så är det dock oftast ett måste att ha minst 5-10x hävstång, men se till att minimera den, menar herr Hunt, precis som vi på Valutahandel! Det är också stor skillnad i historik: Vanlig valutahandel med riktiga “valutapar” som EUR/USD och GBP/EUR har funnits väldigt länge och har en lång historia och många trender. De är lättare att handla sådana par, när det finns rejäla likviditet och trendlinjer som faktiskt fungerar och går att lita på.

Betyg: 9.43/10
Minsta insättning: 200 kr
Beskrivning: Den bästa crypto exchangen för att växla, handla eller trada Bitcoin som du kan lita på!

Riskvarning: Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.