fbpx

Tina från Huddinge

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 27 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Kryptomarkanden må vara i ett skakigt läge, men synen på framtiden är ljus och flera av de största handelsplattformarna lanserar flitigt spännande och innovativa nyheter. Högaktuell just nu är branschjätten Binance, vilka precis i dagarna släppte en helt ny tjänst som gör det möjligt att boka och betala taxi direkt i den egna appen.

Världens största crypto exchange sett till handelsvolym fortsätter att utmärka sig som en innovativ spelare med siktet inställt på att fortsätta dominera marknaden även framgent. Nyligen släppte sajten en helt ny och, så lång vi vet, unik tjänst, med vilken användare kan boka och betala taxi direkt i den egna Binance-appen. Tjänsten ska redan nu finnas tillgänglig i över 150 länder och har snabbt blivit en snackis i såväl traditionell media som på sociala medier. Så ifall du är trött på Uber's höga priser under rusningstid, så har du möjlighet att boka med Binance istället.

Kostnadsfri tjänst för Binance kunder

Binance nya taxitjänst är kostnadsfri för plattformens användare att nyttja. Själva resorna betalas givetsvis för, precis som om man bokar taxi på vanligt vis, men möjligheten att boka finns tillgänglig för alla utan att någon tilläggstjänst måste köpas till i appen.

Redan från start är Binance taxiservice fri att använda för kunder i över 150 länder världen över. Laneringen tillkännagavs häromdagen på Twitter av bolagets VD och medgrundare Changpeng Zhao. Någon information om vilka taxibolag som är anslutna till tjänsten eller om det rör sig mer om en Uber-tjänst där privata chaufförer kan ansluta uppgavs inte, men mer information om upplägget väntas komma inom kort.

Betalning direkt i appen med BNB och BUSD

Som den kryptojätte Binance är, är tjänsten för taxi förstås anpassad för betalningar i kryotovalutor. Bokade resor betalas direkt i appen efter ankomst till önskad destination, och kunder kan då välja mellan att antingen betala i BNB (Binance Coin) eller BUSD – plattformens egna stablecoin Binance USD. Givet detta måste man vara aktiv användare av Binance med tillgångar i BNB eller BUSD (alternativt växla in till dem mot andra mynt) för att kunna använda taxiservicen.

Bokning av taxi sker i Binance egna app, där funktionen är lagd under Binance Pay i menyn – en teknologi för kontaktlösa och omedelbara betalningar och överföringar som landerades på Binance i fjol. Liksom alla andra transaktioner via Binance Pay tar plattformen inte ut någon avgift för betalning av taxiresor. Du betalar endast kostnaden för själva resan.

Lanseringen kan driva upp priset på Binance Coin

Efter att ha tappat drygt 11% i värde bara det senaste dygnet och hela 32% de senaste sju dagarna, spår en del analytiker att lanseringen av den nya taxitjänsten kan komma att få en positiv effekt på Binance Coins pris. Nya attraktiva tjänster som ytterligare breddar användningsmöjligheterna för ett coin leder som regel till ett ökat intresse bland handlare och ett ökat antal investeringar. Huruvida det kommer ske eller inte är ännu lite för tidigt att säga då tjänsten precis släppts, men från igår kan en svag uppgång likväl ses. Hittills i år har Binance Coin precis som mer eller mindre alla andra kryptovalutor, tappat i pris.

Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 1 EUR
Beskrivning: Upptäck världens mest använda crypto exchange och den enda som har taxi service. Prova Binance nu!

Riskvarning: Riskera aldrig pengar du inte har råd att förlora.


BNB släpptes 2020 – över 3 miljarder transaktioner hittills

Binance Coin har bara funnits på marknaden sedan 2020, då den släpptes på Binance Smart Chain för att validera transaktioner på nätverket. Myntet blev snabbt populärt och hittills har på bara två år över tre miljarder transaktioner genomförts i BNB, från nästan 165 miljoner unika adresser. Som nämndes ovan finns också Binance USD, vilken är peggad mot den amerikanska dollarn med ett värde om 1:1. Med plånbok hos Binance kan du växla mellan hundratals olika kryotovalutor och göra betalningar/andra överföringar helt utan fördröjning och utan avgifter.

Binance Smart Chain har vidare vuxit till ett imponerade nätverk med över 1300 aktiva dApps i mängder av olika kategorier – däribland NFT:s, Metaverse och mycket annat. Den nyligen adderade taxitjänsten är som synes i gott sällskap.

Vill du veta mer om Binance och vad plattformen har att erbjuda hittar du en hel del matnyttig information i vår recension.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.