fbpx

Pär från Ulricehamn

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 39 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Modern sajt med intuitiv plattform
Klicka för större bilder

Huobi Global erbjuder ett av marknadens största utbud av kryptovalutor samt instrument och verktyg för avancerad trading. Plattformen tillhör jättekoncernen Huobi Group, vilka förutom Huobi Global - som framförallt riktar sig till kunder utanför USA där plattformen inte är tillgänglig - även har Huobi Korea och Huobi Japan. Valutahandel har testat och undersökt plattformen med de tjänster och villkor som erbjuds. Nedan finner du en detaljerad recension av sajten samt vårt ärliga, oberoende omdöme. Sugen på att komma igång redan nu? Registrera dig för ett demokonto hos Huobi Global här!

Huobi Global

Huobi Global logo

Totalt betyg

9.12/10

Betyg-detaljer

8
9
9
10
10
9
9
9

 • Min. insättning

  $100

 • Plattformar

  4

 • Grundat

  2013

 • Licenser

  0

 • Land

  Seychellerna

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  USD, EUR, USDT

 
Huobi Global erbjuder kunder över hela världen möjligheten att köpa, sälja, låna och staka kryptovalutor med tools för avancerad trading och en plattform som kanske särskilt riktar sig till något mer erfarna traders och investerare. Främst på grund av det generösa utbudet av både tillgångar och verktyg, vilka för en nybörjare kan vara svårare att orientera sig och sålla bland. Samtidigt är gränssnittet mycket användarvänligt och tradingplattformen som sådan extremt smidig att använda, varför Huobi likväl blivit en populär sajt för kryptohandel för handlare på alla nivåer.

Utbudet av tillgångar innehåller i dagsläget över 400 olika kryptovalutor, vilket gör Huobi Global till en av de mest välsorterade exchangesajterna för krypto i världen. Här finns allt från stora, välkända valutor som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Solana och Cardano - till mer okända nyheter med potential att bli stora på sikt.

Förutom ett av marknadens största utbud är Huobi Global också en av världens mest likvida aktörer inom kryptoexchange. Sajten erbjuder djup likviditet för populära valutapar som BTC/USDT och ETH/USDT, vilket i praktiken gör det lättare för traders att sälja snabbare och så nära aktuellt marknadspris som möjligt.

Vad gäller själva bolaget grundades Huobi Global i Peking år 2013, och har med sin bas som från början låg i Kina framförallt fått ett mycket starkt fäste i Asien. Med Huobi Global är plattformen emellertid tillgänglig även i Europa och andra icke-asiatiska länder, undantaget bland andra USA.
 
Registrering hos Huobi Global görs enkelt och smidigt på webbsidan eller i mobilappen. Vid registrering gör en vanlig KYC, för vilken verifieringen av den information du lämnar vanligen tar ax 24-48 timmar. Därefter är ditt livekonto klart och redo att handlas med.
 
Trading med hävstång erbjuds för BTC och ETH med Huobi Futures - det vill säga kryptoterminer. I januari 2022 höjdes den maximala hävstången till 1:200, från att dessförinnan ha legat på 1:100.

Huobi Global är en utomeuropeisk mäklare som inte heller är reglerad av någon tillsynsmyndighet inom EU, varför en högre hävstång än den för krypto inom EU (1:2) kan erbjudas.

Valutahandel påminner om att alltid handla riskmedvetet samt att använda hävstång med försiktighet. Högre hävstång ger högre vinstmöjligheter, men också desto högre risk.
 
Det kostar ingenting att öppna ett konto hos Huobi Global och avgifterna därefter är mycket rimliga. Plattformen tar ut en så kallad basavgift på 0,20% av innehavet, men ju mer Huobi Tokens man har desto mer generös rabatt får man också. Avgifterna för de olika tjänsterna blir också lägre ju högre tradingvolym du har per månad.

Som exempel kan nämnas att makers fee för traders med en tradingvolym på ax 700 BTC per månad ligger på 0,0362%, och takers fee på 0,0462%. Vid en tradingvolym på minst 1000 BTC per månad (period om 30 dagar) är makers fee 0,0294% och takers fee 0,0420 %. Exemplen gäller vid ett lägsta HT-innehav på 2000 Huobi Tokens.

Fullständiga prislistor finns att hitta på Huobi Globals hemsida.
 
Visa, Mastercard, Apple Pay, POLi, PayID, BPAY, Klarna/SoFort, Interac

 
+ Ett av världens största utbud av kryptovalutor
+ Användarvänlig plattform med modernt gränssnitt
+ Erbjuder trading, staking, lån och växling av kryptovalutor
+ Spottrading med krypto/krypto, krypto/stablecoin, krypto/fiat
+ Låga avgifter och minimalt slippage
+ Djup likviditet ger snabbare avslut och tajtare priser
+ Möjlighet att samla EXP (Experience points) och få VIP-konto
+ Sex olika kontotyper; Normal, Advanced, Insider, Premier, Ambassador och Partner
+ Proffsig kundtjänst
+ Gott om språkalternativ på hemsidan
+ P2P-tjänst tillgänglig för direkt trading utan påslag

 
- Inte reglerad inom EU.
- Det generösa utbudet kan göra plattformen överväldigande för nybörjare.
 
Som kund hos Huobi Global sköter du alla dina kryptoaffärer på sajtens egenutvecklade plattform, på vilken gott om verktyg finns att nyttja. Gränssnittet är snyggt och modernt i såväl webbformat och desktop som mobilappen (som finns tillgänglig för gratis nedladdning i App Store och Google Play). Möjligen kan plattformen på grund av sin komplexitet och höga kvalitet ta någon dag eller två att sätta sig in i, men överlag är den enkel och smidig att förstå och använda.

Diagram med olika tidsramar och möjlighet att skräddarsy finns tillgängliga, liksom bra översikt över pågående positioner, historik, innehav etcetera.


 
Autotrading är möjligt med Huobi Globals bot, vilken hittas under fliken Spot trading i menyn på hemsidan.
 
Huobi Global har tjänster för både privat och professionell trading. Dock tycks inte något särskilt företagskonto finnas tillgängligt ännu.
 
Teknisk support finns att tillgå via livechat (dock endast tillgänglig i desktop eller app - ej på webben), mail och en funktion för direktmeddelanden på hemsidan. I dagsläget finns ingen telefonsupport, men svarstiden i chatten och på mail är mycket kort och man får bra hjälp.

Som komplement till den personliga kundtjänsten finns också en mycket bra FAQ sektion, där du snabbt kan leta upp svar på många vanliga frågor om både plattformen i sig och de tjänster som står till buds.
 
Ingen licens finns noterad för Huobi Global. Detta är inte ovanligt när det kommer till kryptomäklare utan hör snarare till vanligheten. Finns ingen varning här på sajten så har vi gjort bedömningen att de förtjänar att finnas med. Observera dock att du bör bedöma själv om du litar på mäklaren nog för att låta dem hantera dina pengar.

 
 

Erbjuder Huobi Global demokonto?

Ja, du kan öppna ett kostnadsfritt demokonto hos Huobi Global via hemsidan eller i mobilappen.

Hur blir jag kund hos Huobi Global?

Registrering hos Huobi Global kan göra med email via hemsidan, alternativt med mobilnummer via appen. .

Är Huobi Global en säker plattform?

Valutahandel bedömer att Huobi Global är en säker plattform för kryptohandel. Vi understryker dock att sajten inte är EU-reglerad och att du alltid bör göra en egen riskbedömning.
Bolaget bakom Huobi Global har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Huobi Group
  Inga fler nyheter om Huobi Global tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.