fbpx

Petter från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 21 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Sommaren 2022 bjuder på ett flertal spännande festivaler och events med kryptovalutor som tema. Vad sägs till exempel om Asiens största kryptofest på Bali i augusti, eller European Blockchain Convention i Barcelona redan nästa vecka? Nedan listas några av sommarens mest lockande kryptoevents att åka på, likväl som en tjuvtitt på vad vi har att se fram emot i höst.

Kryptomarknaden må genomlida en av sina tuffaste svackor hittills – men det är inget hinder för att anordna events, mässor och festivaler världen över med fokus på möjligheterna med blockkedjeteknik och de digitala valutornas betydelse för framtidens ekonomiska system.

För den som vill fira semester i kryptovalutornas tecken arrangeras under kommande sommarmånader flertalet roliga och intressanta events och festivaler på just temat krypto och blockkedjor. Somliga i äger rum i Europa och kan enkelt kombineras med solsemester vid Medelhavet, medan andra arrangeras längre bort och inbjuder till långväga äventyr. Låt oss ta en titt på ett urval av allt som står på agendan utan återstoden av juni samt juli och augusti månad.

ETHNew York och European Blockchain Convention i juni

ETH New York arrangerades senast sommaren 2019 och har därefter varit satt på paus på grund av pandemin. Till helgen är det dock dags för en av världens största ETH-konferenser att äga rum igen på den berömda Metropolitan Pavillion. Ethereum-experter, utvecklare och entusiaster från hela världen samlas på detta efterlängtade event, där såväl diskussioner och samtal om ETH:s framtida utveckling och potential kommer att bjudas på, likväl som underhållning, workshops och ett stort hackathon. Eventet välkomnar flera hundra besökare och hålls nu till helgen mellan 24-26 juni.

I slutet av juni äger också European Blockchain Convention 2022 rum, denna gång i soliga Barcelona. Konferensen går av stapeln den 26 juni och löper sedan på för fullt fram till och med den 28 juni. På eventet är hittills över 120 talare inbokade liksom ett fyrtiotal paneldiskussioner. Till skillnad från ETHNew York har European Blockchain Convention ett bredare fokus på krypto och blockkedjor generellt. Är du sugen på att köpa biljetter råder vi dig att inte vänta för länge då priserna tickar uppåt ju mer starten närmar sig. I skrivande stund har över 1500 biljetter sålts.

Juli bjuder på World Blockchain Summit, Metaverse Expo och The Global NFT Summit

Sommarens främsta semestermånad är lika med glödhet högsäsong för konferenser och festivaler på temat krypto. Inte mindre än 18 riktigt stora och spännande events äger rum under juli, över mer eller mindre hela världen.

Några av de största och kanske mest lockande att hålla ögonen på – och delta på om man så vill – är World Blockchain Summit i Warszawa, Metaverse Expo i Las Vegas och The Global NFT Summit i London.

World Blockchain Summit 2022 hålls i Warszawa 4-5 juli, men också i Singapore 14-15 juli. Konferensen bjuder på panelsamtal, inspirationstalare, diskussioner, workshops och mycket mer helt i blockkedjeteknikens anda.

Vill du veta mer om en av årets, och kanske framtidens, hetaste trender och det som av mångas spås förändra hela vårt sätt att använda Internet och interagera med varandra digitalt inom 10-20 år – är Metaverse Expo i Las Vegas stället att vara på. Eventet hålls i den neonblinkande ökenstaden 8-10 juli och väntas bli en stor publikmagnet.

Vidare är också The Global NFT Summit i London den 22 juli mycket spännande. Faktum är att detta är den första live-konferensen för NFT:s någonsin. Non Funglible Tokens växer så det knakar och allt fler intresserar sig för denna särskilda typ av kryptobvaluta. Är du nyfiken på tillgångsslaget och vill veta mer är The Global NFT Summit ett utmärkt tillfälle att insupa nya kunskaper, samtala med andra intresserade, nätverka och få de senaste nyheterna om marknaden.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Upptäck en svenskinriktad toppmäklare för CFD-handel med krypto och andra tillgångar. Prova Skilling!

Riskvarning: 76% av retail kunder förlorar pengar.


Långväga resor och onlineevents i augusti

Augusti är betydligt lugnare än både juni och juli, men några tillställningar anordnas även under denna månad. Först ut är Sustainable Energy Blockchain & Cryptocurrency, vilket är ett onlineevent med – som namnet hintar om – fokus på hur blockkedje- och kryptoindustrin kan göras mer hållbar med minskad energiåtgång och användning av mer hållbara energikällor. I hållbarhetens tecken hålls som sagt eventet online för att undvika onödigt resande. Datumen som gäller är 1-3 augusti.

Är du ändå sugen på en resa i slutet av sommaren anordnas också Futurist Conference 2022 i Toronto, Kanada, DeFiCon i Brooklyn, USA och inte minst en av sommarens höjdpunkter när det kommer till festivaler – Coinfest Asia 2022, på Bali den 25-26 augusti. Coinfest Asia är Asiens största kryptofestival och konferens med fokus på kryptoindustrins utveckling i regionen. Paneldebatter, föreläsningar, nätverkande, nyheter, workshops och mycket annat står på schemat. Som en bonus är sommaren också en riktigt bra tid att resa till Bali, med betydligt färre regndagar och klarare vatten än under vinterhalvåret.

Flera happenings att se fram emot även i höst och vinter

Har du inte möjlighet att delta på något av alla de events som anordnas i sommar kommer fler chanser även i höst och vinter. September är fullspäckad med allt ifrån Crypto Currency World Expo i Turkiet, iFX EXPO Bangkok2022 i Thailand och MCON i Denver, USA till NFT Show Europe i spanska Valencia, IFINEXPO Abu Dhabi i UAE och Token2049 i Singapore.

Även oktober bjuder på en hel del spännande med bland annat Blockchain Economy Summit i Dubai, World Blockchain Summit i Dubai och Future Blockchain Summit 2022 i Dubai samt ETHLisbon i Portugal. November och december är lite lugnare, även om ett antal festivaler och konferenser går av stapeln dessa månader också – däribland Blockchain Expo Global i London (1-2 december).

Betyg: 9.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Enormt utbud av kryptovalutor och en utmärkt tjänst för trading, exchange och staking. Prova Stormgain du med!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.